Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Elhurcolva Part1

2012.07.06. 19:10 | BlackSheep89 | 48 komment

Címkék: 6. évad

Bourne-ba oltott Alkonyat, ami sokkal - SOKKAL - rosszabb, mint amilyennek hangzik. Ebben a videóban még inkább a film elkészülésének okairól beszéltem, így lehet hogy nem épp ez a legjobb videóm, viszont a következőben kíméletlenül bemutatok minden ostobaságot amit ez a borzalom tartalmaz! Arra már valószínűleg nem kell ennyit várnotok.

Valamint nemrég létrejött egy új blog, Intenger kalózai néven, ami a filmelemzők blogja és a rossz Pc Junior blog egyvelege, vagyis bárki bármilyen kritikát elküldhet nekik! Szerintem nagyon jó kezdeményezés a friss videósok számára, úgyhogy mindenképp érdemes megjegyezni a címét!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr694633639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.07.06. 19:25:28

Pedig jó videó volt ez, sokat nevettem rajta!

lasver199375 2012.07.06. 19:27:24

A Disney-Expendables érdekelne.

szkristof92 2012.07.06. 19:29:39

Jó videó ez Blacksheep mert őszinte nem finomkodó és mellesleg 100%-kosan egyetértek a benne elhangozottakkal! :))

xx18Rolandxx 2012.07.06. 19:36:39

Egyetértek szkristof92-vel és én is 100%-ig egyetértek veled. Az ilyen filmek úgy szarok ahogy vannak, 10 perc után hányinger fogja el tőle az embert és visszaköveteli a pénzét.

Már nem azért de ez tényleg szánalmas hogy azt hiszik hogy csak tinip@ák járnak moziba és mindent nekik kell készíteni hogy benedvesedjen tőlük a bugyijuk.

Én szerintem azt kéne csinálni hogy összegyüjteni az összes Alkonyat mániás Fangirlt és megnézetni velük egy igazi véres vámpírfilmet miközben odavannak szíjjazva székükhöz.

FaKe.beL1eVe 2012.07.06. 19:46:39

Nagyon jó videó, remek felvezetéssel, amivel szintén csak egyetérteni tudok. Nem is értem, hogy mit keres egy ilyen kiváló színész, mint Sigourney Weaver, egy ilyen fostömlőben?! Neki a kisujjában több tökösség van, mint ennek a gyökér Lautner gyereknek. A színészi pályáról azonnal likvidálni kellene a picsába..

Várom a következő részt.. :)

KongFan 2012.07.06. 19:56:54

Jó videó!
De a csajnak miért vastagabb a szemöldöke, mint a szteroidos vinettunak?

A Hülyék Pörölye 2012.07.06. 20:03:21

Én megnéznék egy Raid-es Disneys cuccot, csak a zsaruk lennének az Expendebels-es arcok, a machetes + egyéb rosszfiúk az okádék "tinisztárok".
@KongFan: Én is azt néztem, hogy tiszta Brezsnyev XDXD

Csak az első Alkonyatot láttam, - a gimiben irodalom órán(!!) de nem hiszem, hogy a többit is érdemes lenne. Bár van egy olyan szabály, hogy ismerd ki az ellenségeidet, de ez túl kemény...

norbert93 2012.07.06. 22:42:58

BlackSheep szerintem te félrebeszélsz! Nagyon jó lett a videó. Vissza kellett fognom magam rendesen, nehogy felébresszek valakit. Na a Disney Expendablesnél haltam, meg a Sigourney Weaver-es poénnál XD
Minden egyes szavaddal egyet kell, hogy értsek. Megfertőzik a vámpírokat, az akciót. Csak a sci-fit hagyják!!! De azt hiszem a tvájlájt "írónője" "írt" egyet. Remélem nem lesz belőle film. Akkor tuti egy ilyesmi üzenetet küldök Kubricknak: "Segítsen Stanley Kubrick! Ön az utolsó reményünk!"
Na elkalandoztam. Ehhez a trágyaleven érlelődött foshulladékhoz még nem volt szerencsém, de pótolnom kellesz. Ami nem öl meg az megerősít! Nagy a kockázat, de vállalom.

Aleka 2012.07.06. 22:54:36

Már régebb óta követem a blogot, de mostanában egyre színvonalasabb lett az egész, főleg a bemutatók! Teljesen egyetértek mindenben, ami elhangzott és a poénok/kikacsintások is jók voltak. Amerikai Szépség/Kevin Spacey utalásnál felnevettem:D

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2012.07.06. 23:02:46

Ami a Warm Bodies-t illeti, szerintem egy elég buta ötlet, de valószínűleg megveszem a könyvet angolul, hogy biztos véleményt tudjak mondani a dologról. A bemutató pedig nagyszerű volt szerintem. A film pedig úgy szar ahogy van.

Gaben No.1 2012.07.06. 23:18:34

Blacksheep, megtisztelő, hogy lábjegyzet lehettem a videóban! :)

A bemutató nagyon jó lett, a szélvédőn fekvős résznél azt reméltem, hogy a sofőrsrác bicepszből ránt egy hatalmasat a kéziféken :D
Az pedig borzalmasan szomorú, hogy ez a meglehetősen káros, tini ömlengős stílus ilyen pofátlanul próbál kárt tenni az egyes műfajokban. Már alig várom, hogy mikor jön egy tini-disztópia, ahol egy jövőbeli metropolisban minden fiatal lánynak fel kell adnia az ártatlanságát, de akad EGY, aki szembeszegődik a rendszerrel... 2101 - Szűzodüsszeia (addigra lehet olcsóbb lesz a ciánkapszula)

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2012.07.06. 23:29:16

Hú sokat fogok írni! Először is a szörnyszülöttes poén nagyon nagy volt! XD A videó is fasza volt! És most akkor amint kiakadtam!
ZOMBI SZERELMES FILM?????? EZT MOST KOMOLYAN GONDOLJÁK????? KÖNYÖRGÖM a Haláli HUllák Hajnalában ez mint vicc volt jelen ( A végén volt a tévében, hogy valaki lefekszik a férjével annak ellenére, hogy zombi lett) Nos ott működött is hiszen poén volt, de könyörgöm. Először is egy zombit én nem tekintenék embernek, inkább mozgó húsnak. Éppen ezért nem is képes az érzelemre és annak kifejezésére. Nos akkor nehezen lehet szerelmes. Arról meg ne is beszéljünk, hogy folyamatosan rothad, elvégre is egy mozgó hulla. Nos akkor ezek után mégis meg csókolja egy lány????? Sőt... de ebbe inkább ne menjünk bele. Meg az egész elképzelés. Most komolyan vannak ilyen idióták akik ezt ki találták? Ki nézi ezt meg? Te jó ég van ilyen? És a zombi nem eszi meg egyből csajt? Hova jutott Hollywood és hova jutottunk mi? Én amúgy is szeretem a zombis témát legyen film vagy játék. Ez viszont röhejes és szánalmas és főleg dühítő. Amúgy csak engem emlékeztet a Zombik Tavára amiben volt az apa meg a kislánya csak az apa zombi volt és mégis érzelmeket táplált a lánya iránt? Na az is röhejes volt. Habár az a film azért régebbi meg nem is Hollywoddi na de mindegy. Szóval még egy ok amiért utáljam a Alkonyatot!

Navajonki 2012.07.07. 01:04:03

Van egy elvem, amit néha nagyon utálok, és így szól: Nem utálhatsz egy filmet, amíg nem láttad. Hát megnéztem. Igazából, ha nem figyelünk a filmet tönkretevő elemekre (tehát a produkció mintegy 90%-ra), még túl is lehet élni. A sztori magja igazából elfogadható, bár RENGETEG hülyeség van benne így is, a harcjeleneteken még épphogy ébren lehet maradni, és a csaj részben kielégíti a vizuális igényeket. Na de a többi... több logikai bukfenc van a filmben, mint a Doctor Who ÖSSZES évadjában együttvéve (No offense, kedvenc sorozat), Taylor Lautner még mindig egy alpaka, és könyörgöm, 5 perc nem telt el a filmből és már egy szál csöcsben fekszik a füvön! Ez valami névjegy, vagy mi?!

A zombis tvájlájt ötlete meg pontosan olyan, mint a főszereplője: halott. Mi jöhet még ezután, milyen műfajt akarnak még meggyalázni?! Ha csak egy pillanatra is eszükbe jut, hogy sci-fi Alkonyatot csináljanak, én olyan leszek, mint Michael Douglas az Összeomlásban. Csak engem senki nem próbál majd feltartóztatni, sőt, egész kis seregünk lesz mire odaérünk... :P

HegeRoberto 2012.07.07. 11:04:11

Állati videó volt, és szinte mindennel egyetértek! Ezzel a filmmel az a legszörnyűbb, hogy az alapszitu még jó is. Egy gyerekek megtudja, hogy ő egy eltűnt személy, és hirtelen nem tudja, hogy akkor kikkel él együtt. Ebből az alapötletből annyi mindent kihozhattak volna, igazi pszicho-dráma alap, amit még évtizedekig emlegethettek volna az emberek. De elkellett cseszni batári logikátlanságokkal.

Az, hogy szinte mindennel egyetértek, az úgy értendő, hogy én Zombi filmet csinálnék a Disney sztárjaival. Tudod..azt a fajtát aminek a végén mindenki meghal.

A másik a The Hunger Games
Az Éhezők viadala valóban jó film, bár én nem nevezem igazán kifogásolhatatlan alkotásnak mert a történetnek nagyon lopott hús íze van. Ne értsed félre. Jó film, jó mondanivalóval és jó megvalósítással, és ezek igazán fontosak egy filmben. De az alapanyag... az nagyon hajaz egy már jóval korábban írt japán regényre a Battle Royal-ra. Tehát, te ismered a Battle Royale-t, nem? Igazából, a BR csak azért izgalmazabb, illetve megrázóbb, mert ott olyan embereknek (GYEREKEKNEK) kell megölniük egymást, akik együtt nőttek fel, iskola társak. A filmet nem láttam, de olvastam a könyvet és a könyv alapján készült mangát is. ( A manga még durvább, mert plusz háttértörténeteket ad majdnem minden karakterhez, ami miatt, szimpatizálni kezdesz velük, és még megrázóbb ha meghalnak )

norbert93 2012.07.07. 21:01:25

@anucicumi:
A kulturált véleménynyilvánításról hallottál már? Black Sheep, Sorter és Logan igen is jogosan szólalnak fel bemutatóikban. Az olyan nagyok is lentről kezdték. Valamint a hírnév nem mindig jár tudással. Lásd Puzsért, aki annyira egoista, hogy nem volt hajlandó megnézni hány Oscar-t nyert a Titanic, mivel szerinte az nem jó film. Akkor ne vallja magát filmkritikusnak.
Ez a három srác sokkal többet tud, mint az a nagyképű, rosszmájú bunkó. Szóval ne nevezd egyikőjüket se senkinek.
BlackSheep felháborodása jogos, és nem szarom le attól, hogy az USA-ba nem figyelnek rá. Szabadon véleményt nyilváníthat, főleg egy olyan dolog ellen léphet fel, mely elkorcsosítja a társadalmat, és a filmművészetet (ha annak lehet még nevezni azt, ami itt folyik).
Másrészt te sem vállalod be az arcodat, így felháborodásod ezen része jogtalan.Az alapján meg ne ítéld el őket, hogy ilyen az internetszolgáltatójuk. Nekem is volt lassú internetem. És? Attól a világ nem áll meg, max a startlap.hu. Akinek meg nincs internethálózata, az már nem is ember?
Szóval a helyedben hallgatnék kedves IQ fighter barátom, akinek minden bizonnyal még a tojáshéj a fenekén.

PtrSkay 2012.07.07. 21:02:25

Attól hogy leírod ezerszer ezt a baromságot még nem lesz igazad.
Ha az "amcsi fiatalok" buknak az ilyen filmekre, akkor el tudom képzelni milyen értelmi szinten állhatnak. Bár szerintem fogalmad sincs erről. IMDB 4,6. Szerinted ennyi lenne az átlag csak a senki magyarok miatt? Érdekes.
Neked tetszik az alkonyat és az elhurcolva is. Különben mi másért csináltad volna ezt? Sajnálom, hogy nem bírod elviselni ha más véleményen van valaki. De elmondom: ésszerű érvekkel többre mennél. Viszont ahhoz már nem értesz, valószínűleg megragadtál annál, hogy kurva anyád meg hasonlók, ahogy az írásod is mutatja.
Magadat ismételni nagyon tudod - szánalmas, senki ,majom. Számold meg hányszor írtad.
Egyébként - Miben más ha ismert ember fikázza? Arra a véleményre mért kéne többet adni?
Vagdalózz máshol a szavakkal. Mellé vagy kvalifikálva.
Apu lesütött tekintete vagyok..

Locutus 2012.07.08. 08:35:51

Ne foglalkozzatok már vele!
Tudhatnátok FreddyD videójából is, hogy "erre áll fel a kis kukija"... Nem ér annyit az egész "ember" hogy a billentyűzetet koptassátok miatta. Egy netes parazita csak és nem több.
Figyelmen kívül kell hagyni, és nem reagálni a fröcsögésére, az jobban fog neki fájni mint akármilyen leoltás!

Catchkinson 2012.07.08. 17:22:42

Én tegnap a videón felbuzdulva megnéztem a filmet. Az első fele annyira még szar sem volt, komolyan mondom. Szerintem valakinek volt egy jó ötlete: mi lenne ha egy srác felnőve rájönne, hogy a szülei nem is az igazi szülei, és valójában őt kiskorában elrabolták. Ebből azért jó történet is lehetett volna. A CIA-s szál bekapcsolását követően viszont elindul a sima übergagyi, fordulatoktól teljesen mentes, logikai bakikkal telerakott cselekmény. Komolyan, mintha az ötletgazda és a forgatókönyvíró teljesen más lett volna. Ebben a nagy Alkonyattal való összekapcsolásban pedig nem értek egyet. Egy sorozat végeztével a főbb színészek nyilván megpróbálkoznak más jellegű szerepekkel, hogy ne maradjanak ugyanabban a skatulyában. Ez van akinek sikerül, van akinek nem. Lautner kifejezetten rossz színész, ráadásul gyenge filmet is választott. Ennyi, nem több. Ha valóban úgy lenne, hogy az Alkonyat készítői pénzt akarnának lehúzni a nedves bugyijukat markolászó tinilányokról, akkor szerintem egy hasonló romantikus-szenvedős filmmel álltak volna elő, csak mondjuk vámpírok nélkül. Összegzésképp: szerintem egy jó alapötlet, pocsék megvalósítás, rossz színészi teljesítmény. Ennyi, és én nem tudok ilyen Alkonyat összeesküvés-elméleteket beleképzelni. Lautner gyerek szólt az ügynökének, hogy valami más jellegű szerepet keressen, ezt találta, nem jött be.

KRT 2012.07.08. 17:22:49

A hunger games az jó? naneb*sszámáfel. f*szság.

ZsaniCsilla 2012.07.08. 17:22:56

Azért azt még rémálmaimban sem hittem volna, hogy 2012-re a nekrofilia lesz a trendi. Ilyesmi regény/film régen maximum egy csinos kis szobát ért volna a zártosztályon.
Ezt a akcióizét meg nem hinném, hogy a tinilányokon kívül megnézte volna bárki más is moziban. Csak nem léteznek ilyen elvetemült, mazochista férfiak.
Tényleg hatalmas respekt Neked, BlackSheep! Nem elég, hogy egyszer végigszenvedted moziban, most megint végigrágod néhányszor! Én anno csak a Negyediket láttam moziban, de inkább elnyiszálnám a saját torkom, semmint hogy megint végigszenvedjem. Pedig önmagában nem olyan vállalhatatlan film, de az ideológia ami mögötte van... jaj!

alpolgármester10 2012.07.08. 17:23:05

kedves Black shep az azért sokat elárul rólad meg az emberségedről, hogy kritizálsz egy filmet arctalanul de ha téged kritizálnak azt törlöd, hol itt a fair play ????
A másik meg, hogy látom vannak itt kommentelők akik azt írják, hogy te mint anonim személy igenis kritizálhatsz filmeket, OK ezt megértem, de akkor téged miért nem kritizálhatnak más anonim személyek ?
És a következő dolog meg, hogy hagyunk már fel ezzel az önjelölt filmkritikus vagyok szereppel mert ár annyi az ilyen önjelölt zseni mint égen a csillag.
És ami a legfontosabb, hogy te hiába fogod ezt csinálni akár 100 évig akkor sem érsz el vele semmit, mert sok nagyon sok Amerikai még azt sem tudja hol van Magyarország nemhogy egy magyar ismeretlen valaki kritizálására adjanak.
Továbbá nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy tényleg de tényleg semmit nem értek el ezzel, max annyit, hogy egy idő után úgymond ismertek lesztek a netes világ egy szűk rétegű csoportjában, és ezt ti élvezitek.
Itt ott írnak rólatok, már képregénybe is megjelentetek, persze ezt is csak egy hozzátok hasonló anonim személy csinálta egy blogon.
Ha nagyon sarkosan akarnék fogalmazni ti net-celebek letettek, és ezt nem akarjátok feladni.
De térjünk vissza a lényegre, - Mi is a ti küldetésetek ?
a rossz filmeket kritizálni, és bemutatni, hogy vigyázzz mert ezt nem szabad megnézni !!!
Én ezt teljesen feleslegesnek tartom mert egy 6 éves is levágja 10 perc után, hogy melyik film jó, és melyik nem, persze ha van megfelelő IQ hányadosa nem úgy mint a ti rajongóitoknak mert azoknak ugye bár kell egy ilyen oldal ahol megmondják melyik a jó, és melyik nem.
Amúgy meg ha valakit érdekel egy film az felmegy a port.hu-ra, és megnézi az értékelést meg a kommenteket,és az alapján eldönti megnézi -e a filmet vagy sem.
És a port.hu oldalon tényleg minden film fent van nem úgy mint itt, ti 100 év alatt se fogtok annyi filmet elemezni mint amennyi a port.hu már jelenleg is fent van.
Tehát zárnám mondókámat azzal, hogy amit ti csináltok annak semmi értelme, illetve koppintás a freddyd féle játék bemutatóról, persze freddyd belátta, hogy nem sok értelme van, és befejezte.
Amúgy meg freddyd meg egy Amerikai hasonló blogról koppintotta az ő játékos bemutató blogját, vagyis ez a hazai bemutató meg kritizáló blog hullám ami most itt van az mind csak koppintás Amerikai barátoktól.
Tehát nem kéne annyira lehúzni az Amerikai filmeket mert a kritizáló blog ötlet is onnan származik.
De nem fogalmaztam jól ugyanis ti nem húzzátok le a filmeket mert ahhoz kevesek vagytok, inkább csak fikázzátok.
Ha egy Amerikai rendező fikázná a Magyar filmeket azt még megérteném, hisz az elmúlt 10 év Magyar film termése csöppet sem nevezhető fényesnek, sőt inkább siralmasnak.
Tehát kedves unatkozó barátaim akik fikázzák a filmeket ennek eredménye úgysem lesz bármeddig is csináljátok, csak mostmár nem akartok visszavonulni mert néhány szintén magát nem vállaló kommentező dicséri az értelmetlen tevékenységeteket, és ezért úgymond net-celebeknek érzitek magatokat, és már ezért is megéri nektek a filmeket fikázni.
DE hangsúlyozom, hogy ha valaki kiáll egy dologért az a minimum ha az arcát is adja hozzá mert másképp ez nagyon de nagyon hiteltelen.
Szép lett volna ha annak idején Petőfi is bujkált volna, és csak a verseit ismerhettük volna meg.
Ez tényleg nagyon gyáva, és gerinctelen dolog ha valaki tudja, hogy úgysem fogják megtudni ki ő, és akkor írhat meg mondhat bármit a neten.
És ne higgyétek, hogy ha most pár kommentelő betámad majd engem azért mert megmondtam a véleményem a blogról akkor majd megijedek vagy, hogy érdekel hisz ők is csak arctalanok akik véleményükhöz nem merik adni az arcukat, és itt már az egész megbukott, mert az ilyen emberek akik itt kommentelnek azok sosem mernének nyilvánosság előtt találkozni például velem vagy bárkivel, hogy elmondja a véleményét szemtől szembe is.
És akkor most jöhetnek a kommentek, hogy de mi odamerünk menni a nyilvánosság elé is és kiállunk az igazunk mellett, mert tudom, hogy nem, és jó mélyen nézzen magába minden ilyen kommentelő, és lássa be végre, hogy gyáva.
Kitesztek itt mindenféle avatarokat, különböző játékokból meg innen onnan, nevetséges.

Locutus 2012.07.08. 20:04:44

Mindenkihez szólnék:
Don't feed the troll!!
:)

2012.07.08. 22:11:36

Hát filmkiller! Most kicsit megebédöltetlek! Hátha benő a fejed lágya! Tehát, hol is kezdjem?! Mondjuk az elején!!! Első mondatodra azt mondom, hogy hülyeség (vajon mi más is lenne?) mert ő csak akkor törölt téged, amikor olyan hangnemben adtad magad elő! Ez a kommented mondjuk, hogy "normális" ezért ezt nem is törli! A második kérdésed megint hülyeség, mert kritizálhatod őket! Én is már megtettem! Csak normális hangnemben! Miért ne foglalkozhatna (akár életcélként is) filmek kritizálásával? Én a sportot tűztem ki! Az se jobb! A világon több millió ember sportol! Ő meg így amúgy se mondta, hogy kritikus! Még inkább menekül is tőle! Ő neki a HOBBIJA! Megint hülyeséget mondtál! Azt mondod, úgyse jut sehova! A jövőt ne feszegessük egyelőre! Ez az úgyse meg amúgy is a te ellendrukker színvonalad! Miért akarna akárhova is jutni? Ő több EZER filmet látott életében! Ez az élete egyik fő HOBBIJA! Miért ne foglalkozhatna ezzel szabadidejében? NEM mondta, hogy ő majd megváltja a világot!!! Na, álljunk csak meg egy szóra! Milyen netes világ?! A fix tévében beszélnek róluk!!! 1000 rajongójuk van! És ez még CSAK 4 ÉV UTÁN! Semmi reklám semmi nélkül ilyen híresek! Várjál bäszod! Milyen IQ hányados? Te beszélsz? Nem azért nézzük, mert kíváncsiak vagyunk mik a rossz filmek!!! Hanem mert SZÓRAKOZTATÓAK! IQ hányados alacsony? Max. neked! 10-ből 10 mondatod hülyeség! Hagyjál a port.hu-val! Egyrészt az oda járók NEM LOGIKUSAN pontoznak, másrészt NEM INDOKOLNAK, harmadrészt Mi CSAK szórakozni akarunk! Nem filmeket elemezni! Arra jók az írásos kritikák is! Ott van a movietank, smokingbarrels, mediaviagra! Ezek bőven jók arra, hogy MINDENNAP kapjunk egy filmet és leírja érdemes e megnézni! Ez a blog nem arra van! Ez szórakoztatásra! Várjál csak azzal a koppintással! Akkor az is koppintás, hogy a francia ember kitalálta, hogy legyen film és most Fincher legyártja a Hetediket! Akkor az is koppintás, mert a filmet nem Fincher találta ki?! Ez egyáltalán nem koppintás! Akkor egyébként az is koppintás, hogy sportolok? Mert az ősember előbb futott, mint én? Vagy mi???? FreddyD egyébként nem az értelem miatt fejezte be, mert őt zabálták (veled ellentétben!:D) hanem mert nem volt rá ideje! Vagy esetleg bele is unt! Van ilyen! Attól még lehúzhatsz egy filmet, mert nem te találtad ki hogy legyenek videós kritikák! (amit még egyszer megjegyzek NEM koppintás!) Fikáznak? Te beszélsz??? Amikor egy kritikát úgy mersz hívni kritikának, hogy közbe kommentálod a filmbe zajló eseményeket? Látni mi is látunk! Na, amit te csinálsz az tényleg csak időpocsékolás! Te se mutogatod nagyon az arcod! És mi a baj ezzel! Költők meg a nevüket változtatták át! Az-az előtti mondatodat nem is értem! Hogy miért kritizálhatna egy amcsi filmrendező magyar filmeket? Azok sem rosszabbak, mint amiket ők kritizálnak! Kritizálni meg jól tudnak! És ki tiltaná meg nekik! Te is kritizálsz pedig egy kula vagy! Inkább pont hogy te csinálod, hogy hatszáz nicknévvel regisztrálsz, bujkálsz és kihasználod, hogy a neten vagy! Ők mivel gerinctelenek! Azzal hogy szép napokat szereznek több ezer embernek! Mondj 1 példát! És akkor elhiszem! Nekem tökmindegy az arca! A tartalom sokkal többet számít, mint ilyen hülye külsőségek! A név se számít! Tőlem lehet ő tamás vagy Józsi is! Engem az érdekel, amit csinál, mert szeretem! Hidd, el tényleg találkoznék veled és tessék itt egy nagyméretű kép a burámról: kepfeltoltes.hu/view/120708/305_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Amúgy meg nem is értem! 1 milliárd ember fent van a facebookon! És nem csak egy képpel! Teljes adatokkal! Szerinted akkor ennyire félnek az emberek, hogy jaj meg ne lássák a pofám?! Ezt a videóba szerintem poénból hozta be freddyD (azért is volt ilyen idétlen maszkja) a többieknek meg megtetszett és merítettek belőle a saját munkájukba! Az userek meg csak nicknévvel vannak fent! Most miért ne írhatnak oda valami frappáns nicknevet meg egy jó képet? Ez nem egy hivatalos hely! Ide pont hogy inkább ez a követelmény! Na, szóval összegezve jó sok szarságot hordtál itt össze barátom! Szerintem az a baj hogy te láttad, hogy milyen ügyesek sikeresek a Sorterék! Ezért beneveztél a filmelemzők Oscarjára! Ott senkinek se tetszett a videód max. hülyének néztek az akcentusod miatt! Még a videód is copy volt Sortertől és még te beszélsz! Utána csalással megnyerted a közönségdíjat (mekkora parasztság!) és még így is 0-24-ig kellett csalnod, mert csak magadra számíthattál, mert majdnem lenyomott a Frog! 16 évesen! Ügyes vagy! Utána próbáltad magad itt reklámozni a blogon! Hogy te neked ilyen meg amolyan új videód van! Sorterék árnyékába! Aztán miután valami rondát beírtál Blacksheep úgy látta, hogy az ilyen nem ide való és törölt téged! Aztán te beidegesedtél és próbáltad a szärból úgy kihúzni magad, hogy ilyen hülyeségeket állítottál ki példaként arra nézve, hogy te jobb vagy náluk! Érdekes! Facebookon meg 11-en lájkolnak, abból is biztos 10 te vagy egy meg az anyukád!:D Most hogy mindenki lenéz már kezdted letojni az egészet és inkább csak beírtad húszezerszer hogy: anyád, meg hasonló intelligens dolgok! Most hogy látod még mindig semmi vagy a Baaad Movies meg még mindig szárnyal, megpróbálsz értelmesebb kommenteket leírni (már azért mert olvasható és nem trágár mondatok vannak benne!) de még mindig nagyon el vagy tájolva és nem tudsz egy jó fogást találni rajtuk! Szerintem inkább keress valami más hobbit! Mert te biztos nem jutsz sehová! Öregebb is vagy! Rendkívül humortalan, ötlettelen és béna! És mással harcolsz, amikor ez pont, hogy nem erről szól, de mondom, hogy te el vagy tájolva ilyen téren! Tehát szerintem az idődet pocsékolod! Ezek után meg már úgyse lesz híres a blogod! Szóval inkább keress valami más hobbit!

U.I.: Bocsi srácok hogy etettem, de ha nem válaszolunk neki csak olyanokat hogy: nem érdekelsz, troll vagy, nem olvasom el, mert hosszú (:D:D), tehát gondoltam, ha valaki válaszol neki, akkor lehet, felébred végre!

2012.07.08. 22:14:15

Amúgy jó videó lett! Ha azt mondod ez még csak a felvezetés és nem is vetted még annyira gorcső alá filmet akkor ez jó! Mert még így is rengeteget nevettem! Szép munka!

2012.07.08. 22:27:22

*Tamás (nagybetűvel)

*azt úgy értettem hogy nem azért járunk ide hogy filmeket elemezzünk (mert végül is az a fő téma!:D) hanem úgy hogy mi nem azért járunk ide hogy mindennap megismerjünk egy filmet és tudjuk hogy érdemes e megnézni! Vagy hogy az éppen moziban menő filmekre érdemes-e beülni! Ezekre van ott az általam említett 3 blog (Sparrow majdnem 300 írást publikált alig 2 év alatt! Na ott tényleg majdnem minden napra jut egy írás! És gondoljatok bele hogyha ez lenne a szakmája! Mindennap három írást kapnánk!) na és még így visszatérve pl. a Hollywood News Agency is arra van! Ajánló szerű blog! Ott a heti filmpremiereket veti gorcső alá! A Baaad Movies (mint ahogy az új külső is jól mutatja!) egy ütős, szórakoztató hely ahol nem az a céljuk hogy sok filmet ajánljanak vagy éppen nem és nem a most moziban menő filmekről ajánlkoznak (bár az élménybeszámolók!:D) hanem hogy szórakoztassák a nézőközönséget a tehetségük és a viccesen szär filmek által! A freddyd-nek sem volt ezen kívül értelme! Azt mindenki tudja hogy nem érdemes megvenni a b-kategóriás játékokat! Ott van 100 meg 100 ezer vélemény kritika arról hogy mit érdemes! Freddy nem ezeket akarta tovább vinni! És épp ezért is lett sikeres! Mert a szórakoztatás jól ment neki mert rohadt nagy arc! Ellenben veled mert te egy szánalomra méltó alak vagy!

*úgy értettem a hogy a filmet magát mint szórakoztatási, időtöltési tevékenységet nem a Fincher találta ki! NEM a HETEDIKET!

Csak hogy ne essen félreértés eme három dologban azért írtam ide ezt a pár szösszenetet!

zecske 2012.07.08. 23:05:21

szeretem,eszt az oldalt,nem kék irigységböl,bezárattatni?!

zecske 2012.07.08. 23:07:21

ennyi eröve,facebook,skype,yahoo,twitter is zárjuk be.

A Hülyék Pörölye 2012.07.08. 23:43:05

nem furcsa, hogy alpolgármester úr csak ma regisztrált, de teljes képe tud alkotni a szerkesztők munkásságáról? pffff...

Mick Kramer · www.youmustread.blog.hu 2012.07.09. 00:11:15

Király a videó! Baaad movies minőség. A reklámot pedig az Intenger Kalózai blog legénysége nevében köszönöm. :)

Hawaii_Pizza · http://blog.puruttya.hu/ 2012.07.09. 03:03:28

> being bored
> checking out baaadmovies
> new video about "Abduction"
> oh man, im gonna like it
> start video
> BlackSheep
> oh man, i like it
> 2:37
> 9fag picture
> ohgodwhy.jpg
> world collapses
> implying 9faggers not idiots
> raged as fuck
> 9fag infected my baaadmovies
> baaadmovies. you've got one more chance

Mindenesetre jó videó, csak ebben bele kellett kötnöm. Alig várom a folytatást. Bírnám nézni még legalább három videón keresztül, hogy fikázod. :D
Alpolgármester, téged már szívből szólóan elküldtek e picsába, szóval én nem foglak újra de tudod hogy izé... Hát tényleg elmehetsz a picsába!

HegeRoberto 2012.07.09. 12:27:02

@Hawaii_Pizza: qrvára nem nézek 9gag-et, így engem egyáltalán nem zavart. Egyébként nem is a képek voltak a viccesek, sokkal inkább az előadásmód és a mondani való. Legalábbis számomra

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2012.07.09. 15:32:05

@alpolgármester10: Hy!

Az előző kommentedből egyet fenn akartam hagyni elrettentő példának, csak véletlenül mindet kitöröltem. Talán ha nem küldted volna el húszszor ugyanazt, mint valami idióta, akkor nem történt volna meg.

Szívesen írnék hosszú választ, de mivel tudom hogy Te vagy és rohadtul nem érdekel, így nem ér meg annyit. Csak röviden:
Ezzel nem az a célom/célunk, hogy világuralomra törjünk (az Szirmai Gergely célja :) ), hanem csupán annyi, hogy szórakoztassunk néhány embert. És igen, kicsit magunkat is, mert mi is - legalábbis én biztosan - élvezzük ezt csinálni.

Ebben nincs semmi pénz, semmi követelés, semmi komolyabb
elhivatottság, ez csak egy hobbi. Egyesek a bélyeggyűjteményüket szeretik mutogatni, mi a videókat, ennyi az egész. Ha mindenki utálná, nyilván mi sem csinálnánk, de úgy látjuk, hogy sok ember szereti nézni ezeket a bemutatókat, és nekünk már ezért megéri csinálni.

Az arcomat én speciel azért nem mutogatom, mert egyáltalán nincs vicces arcom, nem tudok jópofa fejeket vágni, ha vigyorgok, az kifejezetten ronda, azért meg felesleges, hogy csak úgy ott legyek a kamera előtt. Plusz - ahogy Rolika is kifejtette a regényméretű kommentjében az előbb (Köszi szépen amúgy! :) ), az a lényeg AMIT mondok, és nem hogy én mondom, vagy bárki más.

Most aztán anyázhatsz, ha akarsz nyugodtan, ha más nem hát töröllek.

Locutus 2012.07.09. 17:57:58

Amúgy mit változtatna, ha látnánk BlackSheep arcát? Hitelesebb lenne ezáltal amit mond? Nem.
Kevesebb szar film készülne ezért Hollywood-ban? Naná, hogy nem.
Például Puzsér pofáját nap mint nap látom a tévében, és mégsem lesz számomra sem hiteles, sem kedvelt.
Ez semmi más, csak felesleges sz*rrágás, hogy legyen valami, amibe beleköthet.
És azt ugye senki sem hiszi el, hogy most komolyan érdekli, hogy mit válaszolnak neki? Nem értelmes kommunikációért jár ő ide, csak beszólogatni, anyázni, kötekedni. Elvégre valamivel csak fel kell állítani azt a kukit!
A célját mindenesetre elérte, rólla van szó megint.

Locutus 2012.07.09. 18:07:36

Ja, és egy arcnélküli troll fikáz másokat az arctalanság miatt... hagyjuk már...

Dosiman 2012.07.09. 22:33:52

ha ez a hapsi télleg filmkiller akkor az márt télleg eléggé gáz amit csinál :DD a kritikás részhez meg annyit hogy 5 kommentemet törölted bár az utolsó kettőt megértem hogy miért :D:D:D eddig télleg azt hittem hogy csak úgy nem bírod a baad moviest vagy freddyd-t de már nagyon kezd bűzleni a féltékenység :)
hogy a videórol is írjak valamit télleg nagyon jó lett :D

lownoob567 2012.07.11. 18:49:08

a gyerek egyébként pszichiáterhez is jár akit Sigorney Weaver alakít és meglehetősen rutinosan játszik ami nem csoda hisz az Alien filmek után elég sok tapasztalata van a szörnyszülötekkel xDD

nish2 2012.07.12. 13:40:18

csak jelezném hogy ez a Téjlor gyerek leszerződött Adam Sandler-Nagyfiúk 2 filmjébe :D

nish2 2012.07.12. 13:41:20

amúgy mikor jön a part 2? :D ;)

jackass99 2012.07.14. 13:28:15

Nagyon tetszett a videó. És várom már a második részt. Az mikorra lesz kész?

WanGood · http://animemangapalota.blog.hu 2012.07.15. 22:15:55

Nagyon is egyetértettem a videóba sűrített szövegekkel, ami pedig a filmet illeti, valóban az a legszomorúbb hogy normális főszereplővel és forgatókönyvíróval masterpiece lehetett volna.
Alpolgármester "úr", Petőfit ne nagyon vedd a szádra, mert ő nyilvánvalóan a Honderü szerkesztői mellé sorolt volna be téged ("Oh Honderü, te oly szemtelen vagy/Mint Kecskemétnek piacán a légy,/ Egyébiránt alávalóbb a légynél/ Az röpül, te meg csúszva-mászva mégy")
Vágú vótam tíz telettel, szervusztok.

GoldenHeartChris 2012.07.20. 08:19:41

Jajjj, úgy látom valaki itt jött és megmondta a tutit. Azért csinálják, mert élvezik, ez a hobbijuk, kész, passz. Nincs nekik semmi egyéb küldetésük, a videók szórakoztatás céljából készültek és nem céljuk semmit sem elérni. Meg tök értelmetlen példa volt felhozni erre a port.hu-t. Ennyi erővel miért nem mondtad azt, hogy a Baaad Movies sosem fog felérni az IMDb-hez. Ugyanolyan sarkított és ostoba példa lenne. De ha már itt tartunk, azt kritizálod, hogy valaki névtelen? Ez az internetes világ, könyörgöm, mindenki nicknevek mögé bújik, ahogy te is. De ha a te gondolkodásmenetedet követjük, akkor soha se csináljon senki semmit, mert minden csak koppintás, mert már megcsinálták ezt azelőtt. És az nem koppintás, ha valaki készít egy honlapot, amit egy másik honlap inspirált. És igen, csak azért mert itt a blog.hu-n nincs kint a teljes nevünk és a fényképünk, attól még ugyanúgy szemtől szemben is fel merjük vállalni a véleményünket, ugyanis semmilyen következménye nincs. Mert most komolyan úgy beszélsz, mintha odajönnél és agyonvernél minket, ha kiállunk a véleményünk mellett. Ostobaság gerinctelen suttyóknak beállítani minket csak azért, mert nem a saját nevünk van kint itt, ahogy neked se. De kár itt beszélni a magas lóról a képmutatásról, mert számodra már az is az, ha valaki avatarnak nem magáról tesz ki fényképet, vagy nem a saját nevét használja. De kb. te is csak egy vagy a névtelen kommentelők közül, úgyhogy kb. bagoly mondja effektus érvényesül. És mielőtt még ilyen nagyvonalúan ítélkeznél mások felett, nézd át még egyszer az érvelésedet, hogy legközelebb ne legyenek benne logikai ellentmondások.

fistaile 2012.07.26. 10:53:55

Nagyon igaz! Nagyon szeretem a videóitokat, egyszerűen zseniálisan mutatjátok be a filmeket!

szakos20 2015.03.20. 22:39:40

Megnéznék egy párharcot az Alkonyatosok és Freddy Krueger között.
süti beállítások módosítása