Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Total Recall

2012.08.18. 15:14 | BlackSheep89 | 7 komment

Címkék: élménybeszámoló

Hang ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr964718865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.08.18. 17:59:10

Nekem nagyon bejött, akárcsak az eredeti. A legjobb, hogy a két film teljesen más módon jó. Az élvezeti érték szinte ugyanolyan a két film esetében.

Macks the Veteran of the Old Wars 2012.08.18. 17:59:21

Egyszerűen nem értem minek kellett remaket csinálni a Total Recall-ból...Az eredeti még Speciális Oscar-t is nyert(spec.effektek terén)!!!Amelyet a filmtörténelemben eddig kb 20 filmnek sikerült (www.imdb.com/title/tt0100802/awards )....Most meg egy ilyen gagyi remakkel mocskolják be a nevét..Szánalom az egész.

jackass99 2012.08.18. 17:59:24

Jó kritika ismét. Amúgy a Ted - ből lesz élménybeszámoló ha megnéztétek?

Locutus 2012.08.19. 16:40:36

Minek csináljanak új filmeket, ha úgyis mennek a népek a remake-ekre, és reboot-okra is tömegével? Mást már nem is gyártanak szinte, csak folytatást, remake-et, meg reboot-ot.
Megérne egy külön elemzést, hogy Hollywood igényteleníti el az embereket a sok fossal amit futószallagon csinál, vagy csak alkalmazkodik a nézőkhöz, és a lecsökkent igényekhez.
Komplett műfajok tűntek el a filmgyártásból, lassan de biztosan silányul, korcsosul el a filmipar.

Alkoholmentes pénztár 2012.08.19. 16:40:51

Nos kedves BlackSheep megcsináltad a kedvemet egy jókis régi Schwarzenegger mozihoz :D elő is bányászom a filmet :D

Egyébként ha érdekel a steampunk kicsit mélyebben tudom ajánlani a fészbúkos oldalunkat:
www.facebook.com/sztimpank

És a magyar steampunk blogot:
sztimpank.freeblog.hu/

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2012.08.19. 21:23:12

@Alkoholmentes pénztár: Érdekel a steampunk, ahogy minden ami scifi, csak itt elrontottam mert cyberpunkot akartam mondani, ehelyett folyamatosan steampunkot mondtam... kávé előtt mondtam fel, az lehetett a gond :)

Cs@tLós 2012.08.20. 17:07:27

Furcsállottam is, hogy miért mondasz steampunkot, valahogy nem annak tűnt a film a trailer alapján :D

Én most néztem meg az eredetit, kb 15 éve nem láttam, semmire nem emlékeztem belőle, csak a "tekintsd ezt válásnak" sorra :D Na, ennyire emlékezetesek Arnold egysorosai. Eredetileg gondoltam, hogy beülök, összehasonlítom, hogy mit hoztak össze, de nem fogok. Nálam ott elvágták magukat, hogy eleve nem a marson játszódik. Bakker, a fő sztoriszál a mars az eredetiben, ott lesz a bonyodalom, a csavar, minden, erre bele se rakják. Ez milyen remake bakker? Pont a jó dolgokat meg a poénokat kiszedik, és a mellékes elemek maradnak...Hagyjuk is.

Tényleg, Ted beszámoló lesz? Őszintén szólva nem értem, hogy miért tódul rá annyira a nép, csak azért mert 1 plüssmaci anyázik? Ezért lennék kíváncsi a beszámolóra, hogy ez tényleg csak ennyi? És ez elég is a népnek?

A Meridát láttam tegnap, arra érdemes beülni, ha vki szereti az animációs filmeket, a Pixar hozta a formáját, nagyon jó a film. Nekem picit azért csalódás, mert mindig teljesen eredeti sztorikat hozott a Pixar, erre most mackótestvér copy-paste...de a film ettől még nagyon élvezhető. És a kisfilm ami előtte van, a La Luna, hát aki valaha is szerette az igazi gyermekmeséket, annak látni kell :)
süti beállítások módosítása