Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Dredd

2013.01.12. 19:29 | BlackSheep89 | 10 komment

Címkék: élménybeszámoló

Időközben egy újabb blog került is az ajánlott oldalak közé! A MySwing egy elég személyes, de impozáns és szórakoztató blog. Tipikuson olyan, ahol az ember nem időzik hosszan, de sűrűn visszapillant rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr935014352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Waking_Waste 2013.01.13. 15:53:20

valahogy én is így voltam a filmmel:D technikai probléma: a videó monó és csak a jobb hangszoró szolt:D csak érdekességképp megjegyeztem:D

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.01.13. 15:53:26

Igazi 80-as évek hangulatot ad. Nem is értem, hogy miért nem lett sikeres. Talán túl sok fiatal ült be megnézni, akik már nem az igazi akciókon nőttek fel. :S
+ a Bosszúállók, Avatar stb... CGI mellett, persze, hogy eltörpül, de valszeg ez megint csak egy rossz pont volt a mai rétegnél....

Mindenesetre, akik eltudják ezt helyezni, azoknak tetszett is.

2013.01.13. 15:53:28

Ezt az élménybeszámolót a bal fülem élvezte a legjobban.

Ezekszerint elsőre rögtön egy top 10 filmet sikerült nézni. Sikerült felhívnod a figyelmem.

Callinicus 2013.01.13. 15:53:30

Ugyan az nem véres, de nekem a G. I. Joe volt ilyen élmény. Az után néztük meg nem sokkal, hogy hatalmasat csalódtunk a Terminator 4-ben, és abban az évben, az volt az év meglepetése. A GIJOE-ból annál többet nem lehetett volna kihozni, - ez nem jelenti, hogy az egyik kedvenc filmem lenne, pusztán többet hozott, mint amit elvártam - ráadásul az egyik gonosz, Christian Eccleston, vagyis a Doctor! Nagyon várom a kettőt. :)

Nem ugrik be ki a bánat az a Carl Urban, valami Városi Karcsi lehet, aki felett mindig elsiklik a figyelmem. :/

Ha valaha megcsinálom a blogom, cafatokra szedem azt a Star Trek filmet.

Clive Tharwen 2013.01.13. 20:06:26

Mivel nekem nem mükszik a jobb hangszóróm, szart se hallottam belőle...

Terrordrone 2013.01.14. 07:06:09

@Callinicus: Nem Christopher Eccleston?:D

Karl Urban pedig a rohani Eomér. Bár máshonnan nem ismerem.

Clive Tharwen 2013.01.14. 20:12:28

@Terrordrone : Ja, tényleg ő volt a Kilencedik, kár hogy csak egy évadot játszotta...

Callinicus 2013.01.15. 19:39:28

Lényeg, hogy nem Christina, nem? :) (Jól van na én is tévedhetek, a Kacsacsőrű emlős is lett valahogy.)

Valóban kár, bár szerintem az sokkal nagyobb kár, hogy az 5.-től átvette Matt Smith. David Tennant-ot én a 3. évadban már jobban kedveltem mint Christophoro Ecclestont, bár tény, hogy nagyon kemény elődhöz kellett felnőnie. (És nem láttam az eredeti sorozatot, pedig állítólag a 4. Doktor a legjobb! A 8. a filmben volt, ami nem kifejezetten nagy eresztés.) Sajnos Matt Smithnek szerintem még mindig nem sikerült egyiket sem beérnie, persze erről a történetírók és rendezők tehetnek leginkább.
Christomer Eccleston legnagyobb jelenete:
www.youtube.com/watch?v=oYoLG_iP9Ec
:)

Ui: A halmozás állítólag forrása a humornak.

Clive Tharwen 2013.01.16. 21:08:25

@Callinicus: Nagy jelenet, tényleg.Szerintem nem Matt a hibás, belőle is nagyon jó Doki válhatna (személyes kedvencem a Tizedik), de én Moffatot tartom hibásnak. Amióta ilyen Holivúdi irányba tereli a sorozatot, szerintem már nem olyan jó mint régen... az újbül alig bírok végignézni egy-egy részt, míg a régiből tucatjával néztem.

Callinicus 2013.01.20. 10:54:48

Egyet kell értsek, hogy a történethez, forgatókönyvhöz és a rendezéshez képest, a színészi játék maga sokadlagos, hiszen ha ezek rendben vannak, egy esetleg rossz színészi játék felett könnyedén elsiklik az ember, illetve a jó rendező addig forgatja újra a jelenetet, amíg az olyan nem lesz, amilyenre szüksége van.
De ettől független nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy Matt Smith abszolút méltatlan az elődjeihez.

www.youtube.com/watch?v=jRSFwMqKIu8
33 másodperc alatt lenyomta Matt Smith 3 évadnyi összes munkáját. :) Az egyetlen valóban ütős, epikus pillanat a 6. évadból, még csak nem is Matt Smith-hez köthető, hanem a Doktor személyének legendájához!
www.youtube.com/watch?v=4I-efBSAUiY
Remélem érted mire gondolok. :) Na ez ütött! Kb az 5-6-7 évadból ennyit volt érdemes látni. :( Míg az 1-4 évadból minden egyes résznek legalább 100%-al jobb története volt, mint bármelyik 2012-es mozifilmnek.

Szóval csapjon le Moffatra az Idő Úr haragja!
www.youtube.com/watch?v=Lxj33ZEtz34

Egyébként amikor az Időutazás Nagy Kérdései című vígjátékban (FAQ of the Time Travels) megkérdezik a főkockát, hogy mi lenne, ha bármi lehetne, azt feleli, hogy az Idő Ura. (Time Lord gondolom az angolban.)

Eléggé eltértünk a témától, de ha csak egy valaki elkezd ki vagy dokit nézni ennek hatására, már megérte BalckSheepnek megnéznie a Dreddet. ^^
süti beállítások módosítása