Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Erőnek erejével

2013.01.29. 18:20 | BlackSheep89 | 2 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr855051580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zecske 2013.01.30. 06:56:50

szia,nekem bejött a film és mint kedvenc szinészem ok ok nem valami jo szinész de attol nagyon szeretem.

remélem még pár évig marad filmezésnél azért a közös filmet nagyon nagyon várom nedm beszélve connos visszatéréséröl,és 2015 re igért terminator az se érdekel,ha toloszékkel tolják be a lényeg ö a terminator.

Edemsz 2013.04.12. 15:19:35

Szerintem közel se pocsék színész. Oké hogy akciósztárként mindig ugyanazt a karaktert hozza, és a színészi teljesítménye kb. Jean Claude vagy Chuck Norris szinten mozog (ami szintén korrekt), de valamiért számomra sokkal szimpatikusabban adja elő magát és ezért is lehetséges az, hogy színvonalasabb filmekben sikerült szerepelnie. Meg érezhetően előveszi a valóságbeli jellemvonásait, és ilyen szempontból nézve viszont tényleg nem igényelnek túl nagy színészi elvárásokat a karakterei. Vígjátékaiban meg egyértelműen felszabadultabban tud játszani. (a legutóbbi gondolatot viszont említi az önéletrazában is) Meg ha így nézzük akkor B.Spencer és T.Hill is pocsék színészek (amit vétek mondani), ugyanazt hozzák állandóan, mégis a filmtörténelem legszeretnivalóbb alakjai között vannak.
süti beállítások módosítása