Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Gambit & Halálhegy

2013.03.17. 17:42 | BlackSheep89 | 6 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr445139751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jackass99 2013.03.18. 18:44:05

Hát szerintem a történet szerintem inkább az ideglelésre hasonlít. Ha jól tudom az a rendezője ennek a filmnek aki a Die hard 2 - csinálta meg úgyhogy talán próbát teszek vele.

Edemsz 2013.03.20. 07:17:22

Na, látom Renny Harlin a rendező, kipróbálom. A die hard 2, de legfőképp a cliffhanger minden idők egyik legjobb akciófilmje. Meg ott volt neki a Háborgó mélység meg az elcseszett rémálom negyedik része.

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2013.03.20. 07:18:36

Még nem láttam a filmet, viszont van egy óriási szarvashiba a plakáton! Mi az, hogy DYATLOV? Mit csinál ott az az "y"? Ja, igen, az angolban ott van... Ja, talán azért, mert fonetikusan írták le ezt: Дятлов... Ami náluk így néz ki: Dyatlov... Nálunk meg így nézne ki: Djatlov...
De még ha ezt nem is tudnák, az eredeti történet Djatlov incidens néven fenn van több helyen is a neten!
Ne már, hogy erre nincs kapacitás!

FaKe.beL1eVe 2013.03.20. 07:18:40

Off:
Bocs, hogy offolok, de mivel szereted az a pörgős akciókat BlackSheep ezért ajánlok egy rövidfilmet, ami nagyon kreatív és nagyon jóó..

Rövidfilm egy őrült menekülésről:
www.youtube.com/watch?v=Rgox84KE7iY

Ez a pörgős tempó, meg a zene alatta, meg a kamerabeállítás a Crank-et idézi fel bennem..

Bocs az offért még1x..

ON: Egyébként ez a Halálhegy most felkeltette a érdeklődésemet, pláne úgy hogy nem akárki rendezte, Renny Harlin, aki már a Cliffhanger-ben megmutatta, hogy nagyon ért a "hegyvidéki feszültségkeltéshez".

Fromthedeep 2013.03.20. 20:32:11

@Koczy: Nem egészen, magyarul igazából Gyatlov. Amúgy mivel elég sokat foglalkoztam az eredeti esettel is, nagyon kíváncsi voltam erre a filmre. Egy komolyanvehető, racionális lehetőségeket számításba vevő, pontos alkotást szerettem volna kapni. Ugyanakkor erősen sejtettem, hogy valami vérgagyi horrort csinálnak belőle. Na nem mintha a horrorral bajom lenne, de egy filmet, ami megpróbálja a lehető legracionálisabban megmagyarázni az esetet jóval többre értékeltem volna, de az első kritikák megjelenéséig úgy voltam vele, hogy sebaj lesz valami jetis áldoksi horror, esetleg valami katonás-fegyverkísérletes, megteszi ez is. Azonban amennyire erre-arra olvastam, nemcsak, hogy döbbenetesen elmebeteg elmélettel magyarázzák az esetet, de több teóriát alaposan össze is kutyulnak. Na nem baj, ha moziban nem is, majd DVD-n megnézem. Ha más nem is, legalább annyi pozitív vonzata mindenképpen van a filmnek, hogy minél jobban a köztudatba hozza az ügyet.
süti beállítások módosítása