Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Vasember 3

2013.04.26. 18:41 | BlackSheep89 | 13 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr895248591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Callinicus 2013.04.26. 21:00:10

Te mindenből a premierre mész? :)

Pedig reméltem, hogy a Star Trek 2-t kb egyszerre tudjuk nézni és válthatunk róla pár mailt. :) Mondjuk abból még elcsíphetem én is a premiert.

A korai vetítéseket amúgy annyira nem szeretem, mert tele a moziterem.

Norberto124 2013.04.26. 21:00:51

Nos, igazából egyetértek veled részben, de én is ilyen érzésekkel jöttem ki a teremből, hogy hagy ez némi kívánni valót maga után, de igazából még is egy nagyon jó baromi látványos humoros film, sőt nekem 10/10-es lett volna ha nem csinálják vele azt amit.

*SPOILER*
Ez a Mandarinos dolog akkora baromság, nem tudom Blachsheep, te mennyire vagy otthon a Marvel vagy esetleg a Vasember univerzumba, de Mandarin vasember egyik legeslegynagyobb ellenfele, tehát eltudod képzelni, hogy várhattam ezt a csatát a képregény fanokról nem is beszélve. Végre itt lett volna az igazi badass rossz fiú, akivel vasember most már rendes film formájába is megküzdene. Szó volt, hogy megváltoztatják Mandarin háttérsztoriját, de ez, ez valami botrányos. Ezzel akkora ziccert hagytak ki, hogy azt elmondani nem tudom. Mandarinnak ugye kezén van a tíz gyűrű amik ha jól tudom varázs erővel bírnak, és más világból származnak, így tehettek volna utalások, esetleg ezzel elkezdhették volna még jobban felépíteni a Bosszúállók 2-t. Ami még rosszabb, hogy egy jelenetbe amikor Mandarin a székébe ül rávan zoomolva a kezére és látszanak is a gyűrűk a kezén és komolyan ezzel nem kezdenek semmit? Egy ilyen ikonikus karaktert mint Mandarin nem használnak ki? Mondom én nem vagyok képregény fanatikus egyet se olvastam, de, hogy a képregény fanok szétfogják ezt cincálni az biztos. Továbbá azt se értem, hogy Stan Lee ezt hogyan engedhette meg..:/
*SPOILER VÉGE*

Tehát nekem igazából ez böki a csőrömet, de még így is szeretem a filmet, de mondom ezen eléggé felhúztam magam és fel is fogom még:) Lehet kicsit hosszúra sikerült ez a kis beszámoló:D

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2013.04.26. 22:51:25

SPOILER

Nemtom, hogy ez valahogy senkinek nem szúrt szemet, de Killian a Mandarin, meg is mondja a végén, meg ha figyeltetek, akkor sárkányos tetkók vannak a testén - szóval Vasember megkapta a legnagyobb képregényes ellenfelét szupererővel, csak kicsit máshogy nézett ki (lényegtelen hogy Killian is szerepel a képregényekben, tulképp összevonták a kettőt). Csak úgy, mint a Batman: Kezdpdik Rha's al Ghulja. Nekem így sokkal jobban tetszett az egész.

jackass99 2013.04.27. 07:55:08

Nekem nagyon bejött a film, nem olvastam egy vasember képregényt sem ezért ez a mandarin fordulat nekem nem okozott csalódást, sőt szerintem a film egyik leghumorosabb jelenete lett. A gyerek nekem nagyon bejött jók voltak a dumái, nem hisztizett szóval abszolút elment nekem abban a 20 perces idejében. Bár mondjuk egy két drámaibb jelenetet én se sajnáltam volna a filmből.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2013.04.27. 07:56:35

@Callinicus: A Trek 2-t ezer százalék hogy premieren nézem, egy perccel se tudnék tovább várni. De attól függetlenül még egymásnak eshetünk! :)

Callinicus 2013.04.27. 21:32:37

@BlackSheep89:
Majd nézem mikor lesz a premiere, de attól félek, hogy akkor rá kell vennem a rokonságot, hogy kutyabőrös 3D kiadást nézzünk, ami nehezen fog menni. :/
Azért az gusztustalan, hogy a 2D-s vetítéseket mennyire hanyagolják. Hiába, már nincsenek Kánok, Changek és Shinzonok, akiknek nem a hajlított vászon adott mélységet. *sóhaj

Dolgozom a következő listán, bár kicsit belassult a téma mostanság. :) A legjavát már elsütöttük, de ez már levelezési téma, amiben megint a szokásos én küldök 3-at, te 1-et felállás érvényesül, amivel néha szerintem már átlépem a zaklatás jogi küszöbét. XD

Jah ha már Star Trek, az éppen megnézett rész magyar wikipedia adatlapájra érdemes mindig felmenni, mert az alján tényleg érdekesek szoktak lenni az érdekességek rovatban írt érdekességek. :) Gyanítom, hogy valami rajongó rakhatta azokat össze, vagy tükörfordítás az angolról, bár ahhoz rövidek a cikkek.

wsoul 2013.04.27. 21:32:44

Nekem tetszett is, meg nem is! Az nem mindig baj, hogy változtatnak az eredeti ötleten, de valahogy tényleg nem tudták azt kihozni, mint ami az elvárásom volt a filmel szemben!! Vagy túl sokat vártam el a az előző részek, Bosszúállok, Thor, meg a többi Marvel film után? Mandarin nagyon inger szegény lett, meg az a fordulat, ami benne volt, azt is lehetett sejteni, vagyis a képünkbe tolták, meg Robert Downey Jr. sem hozta azt a karaktert! Ez olyan 7/10 volt nekem,!

A videót nem néztem meg, majd ha haza érek, mert kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is, hogy mennyire azonos illetve tér el! :)

Wolfi24 2013.04.28. 11:39:51

Amúgy szerepel benne egy bosszúállók karakter, csak bent kellett volna maradni a moziban a stáblista végéig. :)

Szóval az van ott, hogy éppen Tony egy pszichológusnál van és ott beszéli ki magából a feszültségeket. Mikor észreveszi, hogy az orvos már alszik, erre a Stark gyerek felveri őt. Ekkor megy rá a kamera és kiderül, hogy az illető nem más mint Hulk karaktere. Ő meg is jegyzi, hogy ő orvos, de nem ilyen orvos. Erre Tony vitatkozni kezd vele. Jó pofa rész. :D

Az a gond veled Blacksheep, hogy te már a Bosszúállókból indulsz ki. Ahhoz hasonló zúzást akarsz látni, ami ott zajlott. Most nézd meg a Vasember 1-2 végén zajlott harcokat. Sosem voltak olyan óriásiak. Ha közelebbről megnézzük a három közül a 3. részben van a legdurvább boss küzdelem. Számomra nagy élmény volt az éjféli premier. Eddig a legjobb rész szerintem a három közül.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2013.04.28. 11:47:07

@Wolfi24: Shane Black megmutatta a film utolsó 30 percét Joss Whedon-nak, a Bosszúállók rendezőjének, aki azt mondta, "nehéz lesz ezt felülmúlni" Ezek után azt hiszem egy kicsit érthető hogy ahhoz mértem a finálét.

A stáblista utáni jelenetről pedig tudtam (bár nem ültem végig, nem volt hozzá türelmem), de attól függetlenül a gyerek helyett simán beférhetett volna a kapitány, Fekete Özvegy vagy akár Hawkeye.

És szerintem a Vasember 2 végén nagyobb a zúzás, mint itt, ráadásul az ottani Monaco-s jelenet egymagában veri az összes akciót, ami ebben a filmben volt.
Ettől függetlenül jó volt ez, de nekem továbbra is az első rész maradt a kedvenc.

zecske 2013.04.29. 06:45:13

vasember 2 töl valoban jobb 3.rész,de pár év szünet nem ártaha neki,és sajna én csalodottan jöttem ki a mozibol,de nagyon átbaszták az embert.

Drakeamarth 2013.04.30. 06:52:52

Nekem a humor se igazán működött, borzasztó erőltetett volt. Az Avengers 1 jelenetébe jobb szövegek voltak, mint itt az egész filmben. Az első 30 perc poénok tekintetében katasztrófa. Jon Favreau mindenkin a kitűzőt keresi... hihihi, hahaha, mekkora poén. A végére azért összeszedte magát valamennyire a film, de az Blacktől akkor is marha gyenge.

Wolfi24 2013.05.06. 06:52:04

A vasember 2-ben a Monacos jelenet látványos volt, de szerint nem annyira. Olyan borulásokat a Cobra 11-ben is látok. :) De nézőpont kérdése.
Majd a Thor 2-nél lehet hogy én fogok csalódni, míg neked egy álmod válik valóra vele. :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2013.05.13. 12:00:05

A film után azt mondtam, hogy ez nem volt rossz, de annyira nem jó. De ahogy telt-múlt az idő egyre mérgesebb lettem erre a filmre.
A gyerek szerintem nem kifejezetten a Disney miatt volt, ezt inkább Shane Black számlájára írnám. Blackre kenném egyébként azt is, hogy Downey Jr. páncél nélkül nyomatja. Ez egy Vasember film és Tony Stark nem akcióhős, hanem Stark megcsinálja a páncélt és úgy hősködik.
Más Bosszúálló nem kellett bele, nem is vártam, hogy jöjjön Thor vagy Hulk. Majd az Am Kap 2-ben, ahol ott lesz Özvegy
Mandarin a képregényt nem ismerőek számára vicces lehet, de a rajongók fel fogják szívni magukat.
süti beállítások módosítása