Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Besztof: 24

2013.10.06. 13:32 | BlackSheep89 | 23 komment

Címkék: top 10

Avagy a 10 legjobb jelenet a világ egyik legjobb sorozatából.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr335553771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2013.10.06. 14:24:58

BlackSheep én Teljesen egyetértek a listával, főleg az első két helyezettel!
A 8. évad számomra olyan katarzis volt, amit azelőtt és azóta SE éreztem se sorozatnál és főleg filmnél. (Max a Die Hard 1 és 3) Főleg, hogy az utolsó 16 részt egymásután néztem meg kb. 12-13 óra alatt (mert hát tudjuk, hogy egy epizód 40 perc hosszú reklámok nélkül).
Kedvet kaptam ahhoz, hogy újra megnézzem mert ez tényleg minden idők egyik legjobb AKCIÓ sorozata.

GoldenHeartChris 2013.10.06. 16:42:03

Amúgy Charles Logan, nem James. :-) :-D

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2013.10.06. 17:23:14

@GoldenHeartChris: Hopp, tényleg! Mindjárt javítom, amennyire tudom. :)

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2013.10.06. 18:35:54

Jack Bauer-rel senki nem veheti fel a versenyt ha össze kéne hasonlítani bármelyik akcióhőssel senki nem kerülne a közelébe.
.
.
.
2. helyen a számomra John Mcclane áll, de nagyon (NAGYON) messze van Jack-től. :D

Habbobitas 2013.10.06. 19:18:59

Csináld tovább a top 10-eket. Szerintem ezek a legjobb videóiitok!:D

MovieManiacs 2013.10.06. 19:19:01

Mass Effect-ből nem lesz lista? :D Pl.: Top10 karakter belőle?

FaKe.beL1eVe 2013.10.06. 21:42:54

Én személy szerint a top 20 kedvenc filmjeidre lennék kíváncsi, BlackSheep! :)

Habbobitas 2013.10.06. 21:42:58

Megvan. MIt szólnáátok ahoz a listához, hogy top 10 Star wars pillanat/csata?

Darrell 2013.10.06. 21:43:29

Jó lista, örülök hogy kapott a 24 egy saját videót (a redemption-on kívül persze). A nyolcadik évad vége tényleg elég extrém volt, nekem az a merénylet volt még erős pillanat, ami elindította azt az egészet (főleg mert az a nő szimpatikus volt). A "Bauer lányok" kevésbé szerencsések mint a Bond lányok :) Annak hogy kilencedik évad lesz, pedig maradéktalanul örülök. :)

Catchkinson 2013.10.06. 21:43:45

Tetszik a videó, bár én valamit még betettem volna. A 2. évadban az atombomba felrobbanását. Akkoriban ugyanis még nem nagyon voltam hozzászokva ahhoz hogy filmekben/sorozatokban bármiféle csapás is éri a szent és sérthetetlen USA-t. A drótot a végén mindig elvágják, a kódot beütik, stb. Oké, ez ebben is meg van, de mielőtt a totális pusztulást elkerülnék, jó néhány ezer ember eltávozik az élők sorából. És igaz, hogy az a bomba a sivatagban robbant fel viszonylag kevés életet követelve, de előjele volt annak, mi lesz itt még (vírus, ideggáz, még egy atom, stb.) És ha jól emlékszem a 6. évadban már L.A. majdnem egynegyedétől búcsút vehettünk...

Callinicus 2013.10.07. 07:39:39

Nem mintha meglepne, de:
Top 10 Star Trek film. :) (Lenne 2 ami rá sem kerül a listára. :P )
Top 10 Doctor Who rész/jelenet/mondat. (Az új évadokból. Abból csak 7 van.)
Top 10 mondat a Pusztítóból. (Csak az első fél órából, ha túl tág a téma. :P )
Top 10 kézifegyver. (Pl. mondjuk Conan kardja, vagy Júlia apjának pisztolya, esetleg a "kurva jó puska". hattori hanzo kard, 0. helyezettnek a fénykard)
Top 10 nehézfegyver. (Halálcsillag, Tűzgyűrűből a lánckard, feláldozhatók repcsijén az ágyú)
Top 10 ellenség, amit talán nem győzne le az amerikai hadsereg, ha jobban belegondolsz. :) (Pl: a Borg, az Ewokok, a dalekok, a Csend (Doctor Who 6. évad), Függetlenség napja idegenjei, stb.)

A 24-et nem nézem meg, mert gusztustalan amerikai propaganda, amivel ártatlan emberek jogainak - és testi épségének - bakanccsal tiprását - szó szerint - akarták fedezni. Nem érdekel milyen jó. Alapvetően elviselem jól az amerikai propagandát, még az amerika kapitányt is megnéztem, de ez a sorozat célzatosan aljas szándékkal készült.

És mert ahogy vége a Once Upon a Time és az Arrow évadnak, Doctor Who évad is lesz... aztán nyárig semmi, aztán Trónok Harca és True Blood. (Mást elvileg most nem nézek.)

szkristof92 2013.10.07. 07:39:59

I-M-Á-D-O-M a 24-et. Megvan mind a 8 évad és a Redemption is, mindegyiket már többször is befaltam, éppen ezért minden köszönetem és elismerésem ezért a videóért, és hogy egyáltalán össze tudtad szedni a 10 kedvenc pillanatodat mert nekem is bizony rengeteg van, és irgalmatlanul nehezen tudnám kiválogatni azokat, amik nekem a legjobbak lennének. Mondjuk egypár kedvenc ebben a listában is befigyel (az öccse vallatása, na az főleg eredeti hangon üt, na meg a második helyezett).

Cervantes444 2013.10.07. 07:40:09

Én is szívesen néznék még top 10 videókat, pl. a fent említett SW példa kapcsán is, de akár, Top 10 Disney gonosz, vagy Top 10 legjobb Family Guy/South Park/Batman rajzfilm. És így tovább. Több ilyet! Vagy Top 10 Slider epizód?

jackass99 2013.10.07. 14:11:42

Én megnéznék egy top 10 legjobb színésznők, legkeményebb filmes rosszfiúk, legjobb rendezők, legjobb beszólások, legrosszabb jelmezek stb.

Catchkinson 2013.10.07. 14:12:15

Callinicus: Erős túlzás a 24-et tipikus amerikai propagandának beállítani. Vannak olyan filmek, mint pl a White House Down, Függetlenség napja stb, ahol USA=JÓK. A 24-ben azonban nem egyszer (sőt, jobban belegondolva majdnem mindig) amerikaiak az igazi szarkeverők. Ahogy a videóban is benne volt, egyszer pont az elnök. Mindezt különböző gazdasági, pénzügyi és politikai érdekek miatt. Szóval, hmmm... a hozzászólásod erre irányuló része egy baromság.
Ui.: Ja, a Guantanamoban fogvatartottak között annyi ártatlan ember van, mint amennyi ferengi jótékonyság egyesület található a világegyetemben. Szép dolog az ártatlanság védelme, de a cél szentesíti az eszközt szerény véleményem szerint.

Callinicus 2013.10.08. 08:52:54

@Catchkinson:
Ja persze gyerekeket csuktak le, biztos mind az ördög ajtónállója volt. Még az angol wiki se meri így mosdatni azt a szennyet.
en.wikipedia.org/wiki/Guantanamo_Bay_detention_camp
"In 2010, Colonel Lawrence Wilkerson, a former aide to Secretary of State Colin Powell, stated in an affidavit that top U.S. officials, including President George W. Bush, Vice President Dick Cheney, and Secretary of Defense Donald Rumsfeld, had known that the majority of the detainees initially sent to Guantánamo were innocent, but that the detainees had been kept there for reasons of political expedience."

www.imdb.com/title/tt0468094/?ref_=sr_2
Ajánlom szíves figyelmedbe. :)
A kifejezés amit használni próbáltál, az ártatlanság VÉLELME, ami kb. minden modern jog alapja. Talán hallottad már a kifejezést:
A vádlott ártatlan, amíg be nem bizonyítják a bűnösségét.
A cél szentesíti az eszközt, meg netto diktatórikus, fanatikus hozzáállás. (Egy bizonyos másik szót, direkt nem szeretek használni.)
Ajánlom a témában A Közellenség c. filmet is - youtubeon fent van - ahol érdekességképp a főszereplő neje pont egy olyan fiktív törvény ellen harcol, amit néhány évvel később meghoztak. Vagy a Végső Bizonyítás című regényben is érintve vannak hasonló témák. (Meg kb. minden létező disztópia témájú műben.)

A White House Down-t sem fogom megnézni, a Függetlenség Napjában, bár vannak frusztráló dolgok, alapvetően semmiféle emberiség ellenes bűncselekményt sem próbálnak elsikálni, és nem csak az amerikaiak a jók, éppen csak amerikai szempontból van forgatva a film. - Tudom, egy zsidó és egy néger megmenti a világot, megszoktuk. - Ha lenne benne olyan, hogy mondjuk a kínaiak vagy az oroszok lepaktálnak az idegenekkel, akkor lenne némi igazságod.
Amúgy meg minden amcsi filmet lehúzhatnánk a WC-n, ami túlzás.

Én alapvetően egyébként teljesen jól elvagyok azzal, ha valahol úgy állnak hozzá, hogy a cél szentesíti az eszközt, vagy kínozzuk a foglyokat, vagy ez meg az. Az álszentség, az aktuál-poltikai szándék, és a célzatos agymosás amit nem viselek el. (Nem, tévét sem nézek.)
Lehet ötven év múlva már meg bírom majd nézni, a Jud Süss-t is megnéztem, abszolút jó film volt, igényes díszletek, jó színészek, ami csak kell. Népirtásra való felbujtás céljával készült, de hát az mit számít, ha amúgy jó, nem? Na a 24 ennél valamivel rosszabb, mert elkendőzni próbálja a dolgokat, és megmagyarázni, hogy de hát ez szükséges. Ja, csak azt nem említik, hogy nem, nem ketyeg folyamatosan egy kurvanagy atombomba az elnöki retyó alatt.

Near93 2013.10.08. 10:30:51

Nem értem it esznek az emberek ezen a sorozaton. Ha leegyszerűsítjük, az egész arról szól, hogy egy pasi egy nap alatt megmenti a világot. Nem lehet komolyan venni, mert ilyen nincs. Ilyet egy B kategóriás film, Zs kategóriás folytatásában látunk.

Catchkinson 2013.10.08. 14:09:52

@Callinicus: Valójában pontosan azt akartam írni amit írtam, "ártatlanság védelmét", mivelhogy nem vagyok jogász, és nem ismertem az "ártatlanság vélelme" kifejezést. Azt akartam kifejezni vele amit jelent is. A világrendőrséget (USA) amúgy nem komázom, sőt, de azt továbbra is tartom, hogy ha nem zárnak annyi embert oda ahová, akkor lett volna még pár 9-11. Tudom, az szervezett merénylet volt saját maguk ellen...
Szóval a cél szentesíti az eszközt továbbra is, ami pedig a diktatúrát illeti: a mai "demokrácia" se sokkal jobb. Régen nem mehettél oda ahová akartál, nem mondhattál amit akartál. Ma mehetsz ahová akarsz, de úgy sincs rá pénzed, kivéve ha nem tartozol azon kevesek közé. De a kevesek régen is mentek ahová akartak. Mondani ugyan mondhatsz amit akarsz, amíg az nem sérti a ci..romákat, zs..izraelieket. Hogy is van ez?
Félreértés ne essék, egyik barmot sem sírom vissza az 1900-as évekből se jobbról se balról, de a jelenlegi rendszer is rohad úgy ahogy van.
Na mindegy, ez az oldal nem erről szól. Ha nem nézed meg a 24-et a te bajod, megfosztod magad 8 évadnyi kellemes kikapcsolódástól és izgalomtól. Ez tény, a többiről meg vitatkozhatnánk hetekig, nem jutnánk előbbre.

Symat 2013.10.12. 14:55:07

Hibátlan sorozat 10/15!!!!!! :)
Kedvenc sorozatom volt míg nem jött a Breaking Bad :)
De ha most kis általános sulis lennék farsangkor tuti Jack Bauernek öltöznék.
Epic sorozat DE BŰŰŰŰŰŰN szinkronnal nézni! ne tegyétek :D
borzasztó a szinkronja másrészt meg nem hallod Jack kedvenc mondatait: DAMMIT! és a YOU SON OF A BITCH!

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2013.11.02. 13:24:00

24 első évad alternatív befejezés!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=Qbs9EFYTGWE

Nem is kell mondanom, hogy melyik a jobb!

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2014.07.17. 20:15:48

Vége lett az Új évadnak...
BAZZ az utolsó rész!!! :O
süti beállítások módosítása