Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Naaaagyon szellemes!

2013.10.24. 07:17 | BlackSheep89 | 4 komment

Azt hiszem korai volt a negyedik rész zombis befejezésénél kijelenteni, hogy megvan a Parajelenségek-franchise mélypontja, hiszen az alkotók megint maguk alá lőtték a szintet. A várva várt (cöhhh!) ötödik rész előtt (ami ugye valószínűleg a Rec 4-re inkább fog hasonlítani) még kapunk egy spin-off-ot a sorozathoz, Paranormal Activity: The Marked Ones címmel, ami fogalmam sincs, hogy hogyan kapcsolódik az eddigi, illetve későbbi részekhez, és fel nem fogom hogy mi értelme van, de egy biztos: a zombik után most már megjelenik a démoni megszállás (hali, Rec 2!), és egy karján lévő jel (hali, Stigmata!) miatt szupererőre szert tevő srác (szevasz, Chronicle!).

Fogalmam sincs hogy mi a fene történik itt, és hogy mit akartak ezzel az egész spin-offos ötlettel, de az biztos hogy ennél nagyobb hülyeséggel mostanában nem találkoztam. Ezt a franchise-t pedig végleg lehúzhatjuk a vécén. Csak azt nem értem, hogy hogy lehet ennek a rakás sz@rnak még mindig ekkora sikere?

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr925596708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mzac 2013.10.24. 17:58:16

Hát én inkább megnézem ezeredjére a Conjuring-ot, mint ezekből a sz@rokból egy részt is!! :/

xx18Rolandxx 2013.10.25. 07:02:43

Jól van most akkor próbálom sürgősen elfelejteni amit láttam :D

Ez egy kész röhej,komolyan elcsodálkozom ha lesz valaki ezt a filmet végig bírja majd nézni,az 5. PA-ről már nem is beszélve. Egyáltalán van még valaki aki beveszi hogy megtörtént események alapján készült. Az 1.-nél még rendben volt de így már az 5. rész tájékán már senki sem veszi be. Mondjuk a Conjuring-nél is ki volt írva hogy megtörtént események alapján de ez meg egy olyan dolog,hogy vagy elhiszed vagy nem! Amíg az ember nem találkozik igazi szellemmel és át szellemjárást addig nem hisz bennük és a Conjuring ezt jól ki is használta, egyrészt ezért is lett jó az a film.

Na de sajnos erre van igény de azért remélem hogy az 5.-hez is készítenek majd egy nézői reakció felvételt hogy majd Sorterék újra alámondhassanak mindenféle hülyeséget XD

Mangekyo22 2013.10.25. 20:11:35

Na jól van, mehetnek a p*csába az egész Paranormal Activity-vel! Tényleg röhej, amit művelnek!

"Csak azt nem értem, hogy hogy lehet ennek a rakás sz@rnak még mindig ekkora sikere?"

Kb úgy, ahogyan a Twilight-nak meg a Naruto-nak. ;P Minél több "de kúl" reklám s minden eladható!

Waking_Waste 2013.12.01. 07:48:48

Azért itt is megy a kamerasztuléás ezerrel:D Agyon verik a haverodat "húúúbazd ezt felteszem jútúbra" logika:D
süti beállítások módosítása