Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Az utazó Part 2

2013.12.07. 10:00 | BlackSheep89 | 10 komment

Címkék: 8. évad

Íme a második, egyben befejező bemutató erről a borzasztóan félresikerült celluloid-szörnyetegről!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr75679401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.12.07. 11:33:01

Elég nagy káosz lehet ez a film. Ilyen ritkahülye dialógusokat, mint itt szerintem ritkán látni. Ráadásul a jelen két legkeresettebb sztárjától! Viszont ilyen viccesen kiegészíteni teljesítmény! Nagyon jól szórakoztam a videón, csak így tovább!

Darrell 2013.12.07. 17:51:38

A táncjelenetnél azt hittem hogy azt járják majd mint a top secret-ben a bálon :D Amúgy a 100 milliós gázsin nem lepődök meg; a sandler-dugan filmek többsége is majdnem ennyiből készül, és azok ha lehetséges még ennél is szarabbak. (amúgy az a hamutartó nem nagy cucc, nagymuteromnak is olyan van már 30 éve :D) Jól szórakoztam, köszi!

Bacchusz 2013.12.07. 21:13:26

Nagyszerű videó, a végén meg majdnem merényletet követtél el ellenem a "konnektor-nyalni való" poénnal, mert kicsit félrenyeltem az italomat.

Alerstorm Pirate 2013.12.07. 21:14:14

Gyakorlatilag nem is kimondottan a filmről írnám le a véleményemet, hanem Angelináról.
Lehet hogy sokan nem fogtok velem egyetérteni, de én Angelinát nem tartom színésznőnek. Ő egy celeb! Személy szerint az a meglátásom, hogy elsősorban az apukájának Jon Voightnak köszönheti a karrierjét, amivel még kimondottan sok gondom nincs. Más híres színészeknek is rendelkeznek nagy színész ősökkel ideális példa Kiefer Sutherland és Charlie Sheen.
De míg Sutherland és Sheen színészkednek addig Angelina egyetlen egy dolgot tud csinálni, hogy jól néz ki. És szerintem ezzel van a legnagyobb gond, hogy gyakorlatilag minden filmjében egy valami alá rendelte a színészi játékát, hogy dögös és minden egyéb másodlagos. Ez a film azért egy ideális példa, mert itt szúr leginkább szemet, hogy Jolie dögös és kész.
Valahogy ez az a dolog amit nem igazán értek hogy Jolienak van kb 3-4 jól bevált mimikája amit használ pl komoly, szexi, szomorú és ezektől máris sokan padlót fognak.
A másik dolog amit nem értek, hogy miért csodálja mindenki a gyönyörűségét. Oké azt alá íróm, hogy csinos de az is biztos, hogy láttam már nála ezerszer szebb színésznőket is akik tudnak is színészkedni.
Mielőtt bárki is rávágná több filmet is láttam tőle: Salt ügynök gáz volt, Tomb Raider borzalmas volt és szegény Larát nagyon csúnyán megrontotta, Mr. és Mrs. Smith megint csak nem tetszett, Nagy Sándorban szerintem nem volt hiteles.
Gyakorlatilag kb 2 olyan filmje volt amire azt merem mondani, hogy tetszett :
Élet vagy valami hasonló és a Vakrepülés.

xx18Rolandxx 2013.12.08. 10:03:02

Szerintem csak azért kapott Jolie és Depp GG jelölést hogy kiegészítsék a jelöltek listáját, hiszen Depp-et ugyanabban az évben az Alice-ért is jelölték amiben inkább egy pedofil bohócnak néz ki.

Végeredményben akkor ez a film is olyan mint a LOL,van egy francia eredeti amiben mellesleg szintén Sophie Marcue játszik és állítólag az egész jókis film lett,aztán jöttek az amcsik és elkészítették a sajátjukat Májfolt Cyrussal és Demi Moore-ral akik szintén nem passzolnak össze,és az a film nem szól másról mint pár halálosan idegesítő facebookbuzi tiniről akik a film 80%-ban facebookoznak meg chatelnek egymással. Ajánlom azt is bemutatásra,garantálom van olyan agytépő mint az utazó !

Near93 2013.12.08. 21:08:20

Lefogadom, hogy Jolie minden egyes jelenet forgatásán a pokolba kívánta az egész filmet, és csak azért vállalta el mert épp nem volt semmi más szerep, amit megkaphatott.

De még csak meg se erőlteti magát, ami teljesen jogos. Ilyen szövegek mellett. Komolyan, a semmiről beszélgetni.... ez nem is szánalmas, hanem inkább amatőr. Ilyet, azok csinálnak akik leforgatják az első UNDERGRUND filmjüket, de még azoknak is van annyi eszük, hogy akkor inkább kevesebb párbeszédet raknak vele, és inkább helyettesítik vérrel, akcióval, vagy csöcsökkel.

zecske 2013.12.09. 06:44:51

no jon a folytatása az alice - nek,már alig várom,komolyan.

andrasxp 2013.12.21. 22:58:57

@zecske: Én is imádtam az Alice-t.Már vagy tízszer láttam. Amúgy jó lett a vidi BlackSheep.

Commissar Morak · http://wolfgangsharfke.wordpress.com 2014.01.12. 19:45:13

Mikor leültünk megnézni a feleségemmel a filmet néhány hónapja, akkor úgy kb. 20 perc után kikapcsoltam és megállapítottuk, hogy akkor nézzük végig, ha percdíjat fizetnek érte nekünk. Jó magasat.

Le a kalappal, hogy végig bírtad szenvedni. De tényleg.
süti beállítások módosítása