Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Filmbarátok #42

2013.12.30. 20:48 | BlackSheep89 | 6 komment

Címkék: filmbarátok

Ebben a rekordhosszúságú filmbarátok-adásban hallhattok egy kis előzetest a közeledő évzáró összeállításból, illetve ezzel szeretnék búcsúzni erre az évre minden kedves nézőnktől!

mp3-ban itt letölthető!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr535718052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FaKe.beL1eVe 2013.12.30. 22:50:53

Az általatok említett 2014-es termést nagyon jól felvázoltátok, én is kb ezeket várom, mondjuk a Pókembert, meg a Guardiands kevésbé.
Viszont 1-2 kimaradt pl. a Jupiter Ascending, ami a Wachowski tesók újabb sci-fi-je lesz, vagy ha jól tudom jövőre jön a Trollvadásznak meg a Poltergeist-nak a remake-je is. Akkor ott lesz még egy Transformers mozi, amit én speciel a Mark Wahlberg miatt várok, a 22 Jump Street, a Náci zombik 2 :), és én még bizakodok azért a REC 4-ben is bár nem igazán tudom mit várjak a Genesis után..

Nektek is remélhetőleg több jó, mint rossz filmben gazdag Boldog Új Évet! :D

Cervantes444 2013.12.31. 15:41:07

BÚÉK kedves BB csapat! ide is beírom a borzasztó viccemet, ami a Tubeon olvasható.
Megalkottam a világ legrosszabb viccét: figyeljetek:
Sorter és Blacksheep elmennek az iskolába. Együtt tanulnak a hetedik osztályig, de a nyolcadikat már Sorter egyedül járja ki. Kijárja a gimit, kijárja az egyetemet, de Blacksheep még mindig az általános iskolát járja. Sorter egyszer megelégeli és megkérdezi:
- Blacksheep, te mi a fenéért nem tanulsz? Miért nem tudsz eljutni a nyolcadikig?
- Na de könyörgöm, ha egyszer imádom a Hetediket!

Boldog újévet fiaim :)

zecske 2014.01.12. 08:47:49

pfhh A sebhelyesarcú - PORT.hu egy epic film,ok minde mást lehet kritizálni,meg utálni egy adott személyt,DE BASSZUS A sebhelyesarcú .

Gergö 1 fekete pont ezért,jár neked.

Darrell 2014.01.12. 19:44:58

@zecske: Néha beleköt olyanokba amit nemtudok ésszel felfogni :)
süti beállítások módosítása