Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Filmbarátok #50

2014.05.09. 09:10 | BlackSheep89 | 3 komment

Címkék: filmbarátok

Senkit ne riasszon el a gigászi hossz, véleményem szerint ez most egy kimagaslóan jó adás lett. Gyanítom, azért mert a filmek felét savaztuk :)

Beszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyD

Téma:

-A csodálatos Pókember 2
-Transzcendens
-Veszélyzóna
-Az elnémultak
-Elcserélt életek
-Borgman
-Blackfish
-The Crash Reel
-The Sweeney - A törvény ereje
-Cypher

Mp3-ban itt letölthető (178 Mb)

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr706141844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darrell 2014.05.09. 17:55:52

A transzcendens nagyon érdekelt eleinte a témája miatt, de ahogy kijöttek az első vélemények, kiderült hogy még egy ilyen jó témát is könnyen el tudnak rontani :D Örülök hogy végre van egy filmbarátok, ahol az aktuális filmek amiről beszéltek, most mennek a moziba, de nem érdekelnek eléggé hogy megnézzem őket :)

kastor 2014.05.10. 07:40:01

Jó videó.
Annál az ablaknál ahol vannak a témák az nem egy technikai hiba, vagy csak nálam van ott egy fehér doboz?

damian9 2014.05.10. 13:05:57

nagyon jó adás lett, jó hogy Zoli visszatért, de könyögöm ha szóbakerül egy képregényfilm soha semmilyen formában ne beszéljetek a képregények-röl mert anyi hülyeséget összehortok hogy rosz hargatni,soha nem fogom azt elfelejteni amikor a sötét lovag – felemelkedés-ről beszéltetek,ja és a zöld lámpás azért lett bukás mert azt a rajongók is utálják, freddyD légyszives ne legyél enire előítéletes, azért a kérlek ne haragudjatok a véreményélt, és Blacksheep légyszives majd beszéj a filmbarátokban a zöld lámpás smaragd lovagok-ról, és a batman a sötét lovag visszatér-röl
süti beállítások módosítása