Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Országúti hajsza/bosszú

2014.08.13. 21:09 | Sorter | 1 komment

Címkék: élménybeszámoló

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr736601681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2014.08.18. 21:37:39

Egy másik téma!
Mivel a Gyöngyszemek rovatban klasszikusan jó filmeket nem mutatok be megtudnátok azt csinálni, hogy csináltok egy új rovatot? Például a kedvenc klasszikus filmjeitekről, vagy kevésbé ismert klasszikus filmekről csinálni kritikát. Egy olyanra lennék kiváncsi, mint például a Keresztapa 1-2. Mindenki azt mondja róla, hogy mennyire király, mégis lassú film, de épkézláb kritikát nem találok belőle (sem magyarul, sem németül... igen nem tudok angolul). Egy 170 és 200 perces filmre nem igazán van kedve leülni bárkinek, főleg, ha nagyon lassú. Másik példa: A Jó a Rossz és a Csúf sokak szerint minden idők legjobb Vadnyugati filmje, de bevallom nem ájultam el tőle. Az előde és a Volt egyszer egy Vadnyugat sokkal jobban bejöttek. Ha nem is csinálnátok teljesértékű bemutatókat klasszikus filmekből, megértem, én még egy írásos kritikával is teljesen megelégednék.

Mitszóltok az ötlethez?
süti beállítások módosítása