Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Filmelemző Oscar - Csúszás és nyeremények

2014.09.30. 07:50 | BlackSheep89 | 1 komment

Már kommentben jeleztük, de most "hivatalosan" is bejelentjük, hogy az Ötödik Filmelemző Oscar nem fog véget érni a mai napon. Azoknak, akik még nem készültek el a videójukkal (többen is jelezték), még további két hetük lesz befejezni. Így a verseny egészen pontosan október 15-ig fog tartani. Úgyhogy aki eddig nem tudta befejezni, az még dolgozhat rajta (de tovább nem fogjuk már eltolni!).

A másik fontos dolog: a nyeremények. Igen, tudom! Már illett volna posztolni őket. Ezer bocsánat érte, de eleinte azért nem írtuk ki, mert mindenképpen friss filmeket akartunk (filmek lesznek megint, ja!) és a verseny bejelentésekor még nem tudtuk, mik fognk megjelenni októberben... aztán meg jótékonyan megfeledkeztünk róla. De ezennel lerántjuk a leplet a verseny három győztesének járó jutalomról!

Ahogy tavaly, úgy idén se fix nyeremények lesznek, hanem minden helyezett három film közül választhatja ki, hogy melyik számára a legszimpatikusabb (természetesen egytől egyig jó filmekről van szó). Továbbra is dvd-re számítsatok, a Bluray még mindig nem tetszik a pénztárcánknak, viszont - ahogy mindig - úgy idén is minden győztes kap oklevelet is! Tehát a díjak:

3. helyezett:

- A nő
- Szédülés
- A túlélő

2. helyezett:

- Amerika Kapitány: A tél katonája
- A vád tanúja
- Oculus

1. helyezett:

- X-men: Az eljövendő múlt napjai
- Amadeus
- Final Cut: Hölgyeim és uraim

 

További jó munkát azoknak, akik még szerkesztik a videójukat! A többieknek pedig, akik már beküldték, nagyon köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr526745993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2014.10.08. 17:49:57

Én sajnos mégsem tudok nevezni, de a többieknek sok szerencsét kívánok!:)
süti beállítások módosítása