Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Godzilla

2014.12.11. 14:08 | BlackSheep89 | 26 komment

Címkék: 9. évad

Igen, valóban elkészült végre a 9. évad első része! Néhányan már ki is találtátok, hogy az év talán legnagyobb csalódása, a Godzilla lesz a nyitó alany.

U.i.: Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, szerencsére nem tartott sokáig a haldoklásom!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr646974705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szkristof92 2014.12.11. 17:09:21

Hát igen tökéletesen sikerült összegezni, hogy pontosan mitől is egy hatalmas pofára ejtés ezt a film, azok a bizonyos elvágások kimerítik a mozgóképes trollkodás definícióját.
Mondjuk én speciel a "legnagyobb költségvetésű szar film" kategória dobogásának még mindig a Csatahajót tartom, mondjuk a Keanu Reeves féle 47 Ronin se piskóta.

Filmnéző Lehel 2014.12.11. 17:09:25

Örülö hogy végre itt a kilencedik évad és a videó vége valami zseniális volt!

Vollai Martin 2014.12.11. 17:09:27

ez kurva jó kritika lett!

2014.12.11. 17:39:14

De nagy lett a végeee!!! XD Ezért tényleg megérte várni! Több, mint 20 perc szórakozás, 2 óra hajtépés helyett. Nem voltam én sem különb senkinél, az előzetesek engem is földbe döngöltek. Nem hittem se a szememnek, se a fülemnek, hogy ez tényleg ennyire rossz lett. Most, hogy láttam a videót, igazat adok. Igyekszem elkerülni.

Azért remélem, hogy a filmbeli apuci és anyuci jobb ikerpár, mint házaspár. Értitek... ;)

Dante997 · http://books-movies-series.blog.hu/ 2014.12.11. 17:39:17

Nagyon jó videó lett! Imádom, amikor együtt szerepeltek.

xx18Rolandxx 2014.12.11. 19:39:04

Mai napig hálát adok minden létező és kitalált istennek hogy végül is nem néztem meg ezt moziban pedig nagyon készültem rá aztán mikor megjelentek az első kritikák és mondták hogy mennyire szar akkor gondolkoztam el hogy talán mégse kéne pazarolni rá az időmet. És most hogy itt látom igazolást nyert hogy mennyire jól is jártam. Bár azért azzal vitatkoznék hogy ez volt 2014 legrosszabb filmje, az Annabell és a Tini Nindzsa Teknőcök azért erősen közelítik főképp a Teknőcök ami szerintem még ennél is kiábrándítóbb.Kíváncsian várom hogy milyen finomságok jönnek még ebben az évadban, remélem sok Asylum film is lesz :D

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2014.12.11. 19:58:06

Jó évadkezdés! :D Csak így tovább! :) Remélem Medence tisztítóék is visszatérnek.

Amúgy kezdem már unni, hogy hollywood csak látvány terén tud alkotni, de azt is csak azért mert ahhoz pénz kell. Kreativitást és tehetséget nem lehet venni. Sőt még a régi történeteket sem tudják sokszor újra felhasználni. Lol.

FaKe.beL1eVe 2014.12.11. 21:09:38

Remekül összefoglaltátok mik az alapvető hibái, pozitívumai a filmnek! Nagyszerű évadnyitó! Gratula! :)

A REC 4 Apokalpiszis már elérhető. :)

Aldyr 2014.12.12. 06:56:14

Na, csak emiatt a videó miatt izzítottam be újra az indapassomat. Ez az új Godzilla nekem is rettentően böki a csőrömet.

Bármiféle sorrend nélkül, ahogy eszembe jut:
- A Mutók ugye San Franciscót támadják be, amit emiatt evakuálnak is. Na, amikor ránéztem a gugli-térképre, meglepően konstatáltam, hogy az a város nem egy sziget, és nem csak az az egy kib*szott Golden Gate-Híd vezet ki onnan, hanem pl. két autópálya is a SZÁRAZFÖLDÖN. Ez a hidas hülyeség egyébként minden SF-ben játszódó katasztrófafilmben benne van, és szerintem nem csak engem zavar... Ugyan most könnyű ezt mondanom, de a SF-városvezetés helyében én ilyen helyzetben rögtön lezáratnám azt a veszélyes és szűk (hiába a nyolc sáv, abban a városban majdnem egymillióan élnek) hidat, ami pont affölött a tengerszoros felett ível át, ahonnan a szörnytámadás várható.
- Örülök, hogy néha emlegeted a John Cartert (vagyis inkább az "A Mars Hercegnője" c. regényt. Nagyon kevesen ismerik, pedig az egyik legjobb ős-szkifi).
- Ha Godzilla és a többi szörny atomhulladékkal meg sugárzással táplálkoznak, illetve több millió évesek, akkor vajon az atomerőmű-balesetek feltalálásáig mégis mi a maszatos francot ettek? Hogy a frászba' maradtak eddig életben?
- A film szerintem addig egészen jó, amíg ki nem kel az első sáskaűrszörnysárkánymadárizé. Nyomozós, összeesküvés-elméletes. Addig nagyon tetszett. Már-már elfeledtette velem, hogy mennyire nem bírtam a "Már megint Malcolm"-ban. Mondjuk az az egész sorozat eléggé fura volt... (a Breaking Bad-et pedig még nem kezdtem el. Tudom, öreg hiba, tervben van a korrigálása.)
- Szerintem Ken Watanabe csak azért szerepelt a filmben, mert a Hálivúdi Okos Emberek csupán annyit tudtak a Godzilla-dologról (miután elolvasták a megfelelő wikipedia-cikket és fejenként maximum két Jutúb-jelenetet megtekintettek az archív filmekből), hogy a nagy sárkányszörny valahogy kapcsolódik a japánokhoz. ('98-ban pedig a franciákhoz, aminek semmi értelme nem volt. De ez más téma.) Abszolút semi szerepe nem volt, csak nézett ki a fejéből, minden alkalommal nagyon elcsodálkozva valamin. (Lehet, hogy realizálta magában, hogy felfelé ívelő karrierjét mennyire tönkre tudja tenni egy ilyen alkotás - vagy csak most esett le neki, hogy az Eredet voltaképpen miről is szólt.)
- A vágásról: Szerintem ez a film picit megpróbált Cloverfield lenni. Ott sem látjuk a szörnyet sűrűn, és soha nem teljes egészében, de ott ez működik. Mert ott az a lényeg, hogy VALAMI jött VALAHONNAN, és elkezdi elpusztítani a világot. A főszereplők meg csak az életüket akarják menteni, semmi hősködés, katonaság, atombomba vagy ilyesmi. Itt viszont: "Tudjuk, mi ez. Tudjuk, honnan jött. Tudjuk, mire képes. De nem mutatjuk meg, mert... izé... mert nem, és kész. Én vagyok a rendező, úgyhogy értek hozzá." De a Godzilla-filmeknek pont az a lényege (mármint az eredeti japán filmeknek), hogy az emberek csak mint "díszlet" vannak jelen, és Godzilla harcol az éppen aktuális ellenlábasával. Ezt keverni egy eléggé elcseszett és a felénél abbahagyott karakterdrámával... hát, eléggé hülye ötlet volt.
- Az elkezdett, "felkonferált" szörnycsaták - illetve azok hiánya - engem a Harry Potter 4. részére emlékeztetett kicsit: a könyvben a kviddicsmeccs volt a kedvenc részem (érdekes módon odáig tudom nagyon élvezni azt a könyvet, mielőtt elkezdődik a Trimágus Tusa, vagyis a maga a CSELEKMÉNY... fura. De megint csak nem ide tartozik.), a filmben pedig látjuk, ahogy megérkeznek a helyszínre, felspannolják magukat a meccsre, jönnek a csapatok, bevonulózene, tánc, megnyitó, ééééééés...! vágás. Valószínűleg nyert az egyik csapat. Örömködés. Aztán jön Doctor Who...
- Mókás, hogy az itt férj-feleséget játszó szereplők, Elizabeth Olsen és Aaron Taylor-Johnson fél év múlva testvéreket fognak alakítani az új Bosszúállókban (Scarlet Witch-Skarlát Boszorkány illetve Quicksilver-Higanyszál, akik eredetileg a Wanda és Pietro Maximoff névre hallgatnak, és az X-menes Magneto gyerekei.) Majd próbáljuk nem elröhögni magunkat a moziban erre gondolva...

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Az esetleges "el gépelésekér és hejes irássi hibbákér el nézést kérek", de írás közben kiesett a kontaktlencsém, és néztem át a szöveget :b

SYStem 2014.12.12. 06:56:19

húú alig várom már a második részt...

2014.12.12. 12:43:11

@Aldyr: Azért aki a comic-történelemben járatos valamennyire, Scarlet és Ezüst kapcsolatát gyakran ábrázolják úgy, mint ami túl van a barátságon. :)

2014.12.12. 12:43:12

Persze "átvitt értelemben"...

NeoCsatornaja · http://neocsatblog.mblx.hu 2014.12.12. 17:02:30

Á de nagy szakadtam!
Viszont legközelebb szerezzetek valahonnan jobb vágó anyagot mert alig látni a filmből valamit.
De a kritika meg a hangulata zseniális volt!

DAud 2014.12.13. 07:01:09

Nem tudom ti milyen kapcsolatban vagytok az őseitekkel, de ha nekem valamelyik szülőmet a sittre vágnák az tuti kivágna bármilyen romantikus hangulatot. Szerintem aki nem akar vagy tud kúrni, miközben a szerette bajban van az nem segghülye, hanem egy jóérzésű ember. Egyikőtöknek se lennék az apja az is biztos...

Sorter 2014.12.13. 07:03:27

@DAud:

A megfogalmazás tényleg nem lett a legjobb, ugyanis kimaradt a kritikából, hogy a fiú és az apja között a viszony nem kifejezetten a legjobb, mondhatni egyenesen rossz.
Anno egy interjúban elmondtuk, hogy néha túlzunk a poénokkal, ez is egy olyan eset volt, sajnáljuk, hogy ennyire megbotránkoztatott.

Ragnois 2014.12.13. 09:57:36

Zseniális évadnyitás! :D

Riki93 2014.12.13. 14:30:26

Iszonyat jó évadnyitás. Pörgős, vicces, egy percre sem fulladt unalomba a videó. A filmet én sem mertem megnézni moziban a sok negatív kritika miatt, hát jobban is jártam. De legalább az eredeti '54-es verziót csak emiatt a szörnyszülött miatt megnéztem, és nem bántam meg. Ha még nem láttátok esetleg, akkor mindenképp pótoljátok, mert baromi szórakoztató darab. És az a vicces, hogy ott kapunk egy brutál várospusztítást Godzilla által, és rendesen mutatják is! Valamint ott az is roppant működőképes volt, hogy elég sokáig húzzák Godzilla megjelenését, de mikor végre megláthatjuk, az tényleg üt.
Egyébként az idióta csávóról, aki félbe hagyja a feleségével elkezdett programot, a következő vicc jutott eszembe:
A székely ül a ház előtt, és nézi amint a kakas kergeti a tyúkokat (tudjuk miért). Egyszer csak beleun, és oda hajít egy marék kukoricát. A kakas megáll, elgondolkodik, majd elkezdi összecsipegetni a kukoricát. Erre megszólal a székely:
- Istenem! Sose legyek ilyen éhes!

Geminicorazon 2014.12.13. 17:14:19

Ez nagyon jó rész!
A régi fénykor!

Szijj Norbert 2014.12.15. 08:08:02

Blacksheep most hogy vége a south park 18. évadának lett olyan rész ami beférne nálad a top 10-es listádba?

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2014.12.15. 12:34:15

@Szijj Norbert: A top 10-et egyik rész se fenyegeti, de azért volt pár emlékezetes jelenet. A Flútos futam paródia, Cartmanbro és a Cock Magic simán felidézték a sorozat legjobb évadait. A többi rész meg simán oké volt.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2014.12.15. 15:09:05

@BlackSheep89: Hát számomra az Oculst rift epizód volt az évad csúcsa!!! :DDD

Szijj Norbert 2014.12.15. 17:23:22

@BlackSheep89: Nálam is ez volt a három legjobb rész.
Meg amin még baromi jót röhögtem az amikor butters hazarohan a drónnal és zihálva mondja az apjának hogy ő már épp alszik.

xhalapex 2014.12.16. 06:42:39

Mint mindig, kitűnő a videó ;)

tamas444 2014.12.16. 17:46:17

Nem mutatnátok be a home alone 5-öt és mielőtt kijavitana valaki létezik ez a film és nem is olyan régi 2012-es.

tamas444 2014.12.16. 17:47:27

nem mutatnátok be a home alone 5-öt és mielőtt kijavitana valaki létezik ez a film és nem is olyan régi 2012-es.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2014.12.16. 21:57:06

Inkább a Rec 4-et! Én láttam és szokásosan borzalmas.
Pedig az első még olyan jó volt. :(
süti beállítások módosítása