Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Nicolas Cage maraton(11) - Dying of the Light

2015.04.18. 19:23 | BlackSheep89 | 6 komment

Címkék: nicolas cage maraton

Igen, megint fordítottam a sorrenden, mert elvileg ez a film volt Nic utolsó darabja, de higgyétek el, a holnap bemutatásra kerülő Left Behind sokkal ütősebb lezárása lesz a maratonnak, mint ez (amúgy a két film kb egy időben készült)

.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr707378674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2015.04.18. 20:31:29

Azért az komoly, hogy a LEFT BEHIND borítóján a cím alatt az van, hogy THE END BEGINS! XDDDDDDD Teli találat minden szempontból! :)

gery666 2015.04.18. 21:01:36

Milyen mélyre süllyedt ez a színész te jó isten régen milyen jó filmjei voltak most meg egyenesen nevetségesek és szánalmasak ő is arra a sorsra jutott mint Steven seagal :(

Thunderstick 2015.04.19. 12:54:58

Bírom a videóitokat, leszámítva, hogy kicsit jobban is utána nézhetnétek azért a filmeknek, amiket kritizáltok. Érdemes lenne legalább az imdb triviáit átolvasni, azok szerintem valamennyire felmentik ebben az esetben is az alkotókat.

NeoCsatornaja · http://neocsatblog.mblx.hu 2015.04.19. 15:37:12

Csak hogy illeszkedjen a vége a többihez:
Vajon mindent maga mögött hagyott?"":-D

David Sumner 2020.02.29. 21:27:54

Ebből akár egy remekmű is lehetett volna a halállal való szembenézésről, de a producerek elvették Schradertől a filmet, újravágták, új zenét szereztettek hozzá és digitálisan tönkretették a színvilágát. 2017-ben összevágta a valamelyest az eredeti szándékait tükröző verziót Dark címmel. Kőkemény agyterror, elborult avantgárd elmezavar: www.youtube.com/watch?v=j4RO_-rzc40 Ebból már valóban lesüt a zsenialitás, de mivel 1. az eredeti forgatókönyv elérhetetlen, a film örökre csonka marad, legalábbis addig, amíg egy napon nyilvánosságra nem kerül 2. hiába dolgozott csak DVD-munkakópiákból Schrader az új vágáshoz, a producerek még így is elegett vettek el tőle meg a régi anyagok kicsempészése szerzői jogi problémákkal járna, szóval az avantgárd cucctól is hiba teljes, csorbítatlan szerzői filmet várni.

Meg lehet, hogy ha azt látja valaki, az nem generikusan, hanem elborult művészfilmként lesz valami elvont szar. Azért én azt mondom, csekkoljátok le, mégis közelebb áll az igazi, feltétlenül remek ötlethez.
süti beállítások módosítása