Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Besztof - God of War trilógia

2015.08.30. 14:43 | BlackSheep89 | 7 komment

Címkék: top 10

Kivételesen nem filmről, hanem videójátékról készítettem top 10-et, mégpedig az egyik kedvencemről, a God of War-ról. Meg is kellett küzdenem vele rendesen, mert rengeteg módon szabotált a gépem. Dehát az csak természetes, hogy Cratos nem hagyja magát.

Emitt pedig a Filmbarátok Podcast 80. adását leshetitek meg!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr697744892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Garott 2015.08.30. 15:45:40

Én annó a God of War 3 miatt vettem elsősorban ps3-at. Egyszerűen az első kettő annyira zseniálisra sikerült, hogy mindenképp végig akartam vinni a trilógia lezárását, és nem is csalódtam benne, amikor megvettem.
Számomra egy kedvenc rész az első rész nagy részét kitevő Pandóra Temploma. Egyszerűen olyan jól van megszerkesztve az egész labirintus, hogy mikor honnan hova jutsz, hogy jönnek a próbák egymás után egyszerűen gyönyörű. Számomra a legjobb labirintusrendszer amiben játékban találkoztam.
Hádész amúgy Hard-on igazán kegyetlen. Alapban easy-n az ember nem is figyeli, hogy miket támad, mert úgy sem könnyű, de igazából, ott ha elkapod a lendületet, akkor leölöd gond nélkül. Hardon, viszont csupán a támadásokkal igazi kegyetlenség és egy veszett gombgyilkos, reakcióidős kínlódás.

FaKe.beL1eVe 2015.08.30. 17:16:05

Remek összeállítás, gratula! :)
Anno csak a 2. részt toltam végig (Hard fokozatig, Very Hard-nál egyszerűen nem tudtam megvédeni azt a fordító csávót, minimum 50x haltam meg), meg a 3. résszel is volt szerencsém játszani (az eleje tényleg zseniálisan epikus).
Újra kedvet kaptam hozzá, de most az első résszel kezdenék, ami valahogy mindig kimaradt. :)

Mangekyo22 2015.08.30. 18:48:14

Szép kis lista!

A God Of War játékok tényleg nagyon jók, mindegyiket ki platináztam, mert annyira jók voltak. ;)

Mr. Schreck 2015.08.31. 14:50:08

Eddig csak inkább hallomásból ismertem a God of War sorozatot, de a videó alapján megkockáztatom kijelenteni hogy van olyan jó mint a Ringriker. :)
Ha veszek valamilyen konzolt, alighanem beszerzős lesz.

Analógfilm 2015.09.02. 07:03:12

Jó kis top10 lett. Én csak a PSP-s változattal játszottam. Viszont ami eléggé hasonlított rá, és én szerettem, az a Dante's Inferno volt. Esetleg a Serious Sam játékokkal játszottatok? Abban azért van pár emlékezetes rész (és poén).

Habbobitas 2015.09.02. 17:27:37

Hát probáld ki god mode-ban kitolni. Az olyan über nehéz, hogy nem lehet rá szavakat mondani.

szogyenyi · http://jatekblog.blog.hu 2015.09.02. 22:02:15

Habár a Cronos Bossfight tényleg epikus a 3. részben, szerintem kicsit elkapkodott volt. Haverral állandóan ezt beszéljük: Az első részben a narrátor szerint 3 napig tartott Kratosnak, mire megmászta Cronost, itt meg basszus percenként fel-le repülget :D Nem igazán adja vissza azt a gigantikus érzést. Bár mondjuk Pandora Temploma is sokkal kisebb kívülről, mint amennyire grandiózus maga az épület. Az valami zseniális, a pályatervezés egyik legkiemelkedőbb műve, mindig ámulattal csodálok rá, milyen okosan és összefüggően lett megalkotva az a rész.
süti beállítások módosítása