Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Álomháború Part1

2015.10.17. 18:53 | BlackSheep89 | 13 komment

Címkék: 9. évad

Emitt pedig a 83. Filmbarátok podcastet hallgathatjátok meg!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr417985029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Habbobitas 2015.10.17. 22:09:37

Huhú, de jó! Utálom ezt a filmet!
Majd kiváncsi leszek, hogy mit mondasz a sárkányos faszságnál.:D

xx18Rolandxx 2015.10.18. 12:18:40

Hát, hogy Zack bácsi ért a szemkiégetéshez az hótzihez de a Watchmen óta nem is szól másról egyik filmje sem mint,hogy a rendező úr még tovább kísérletezik újabb szemkiégető látványtechnikákkal. Ez a film is inkább videójátékként működhetett volna jobban mert a harcok és a koreográfiáik eszméletlenek de ezen kívül tényleg semmi több nincs benne.

Ráadásul Zack bácsi nem is akar leállni hiszen jön a Batman vs. Superman, a két Justice League film sőt ő lesz a producere a Wonder Woman, az Aquaman és a The Flash képregénymoziknak is. Szerintem ezeket napszemüvegben kell majd megnéznie az embernek....

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2015.10.18. 14:18:02

@xx18Rolandxx: Aquamen... Bazz a leg haszontalanabb szperhős. Most tényleg mi a faszt csinál? Gyertek halak, megmentjük Atlantiszt vagy a mi a fasz! XDDDD Sorry az Aquaman fanoknak (miért vannak olyanok? ) :D

A Holtak Hajnalából ismerem Zack "bácsit" és az film számomra "A ZOMBI" film. Isten király. Megvan ithon is DVD-n minden extrával és ott még a cgi sem volt elszállva főleg, hogy a zombik nagy része statisztákból állt remek maszkmunkával. Még egyes nagytotálokon is amikor látszik, hogy nem volt elég statiszta de így is szép zombi sereg lett. Az a film istenkirály. Habár azt érdemes tudni, hogy Snyder a filmezés előtt zenés videóklippeket rendezett készített szóval érthető, hogy miért megy inkább a látványra és a koreográfiára. Oda ez bőven elég volt, történet nem kellet sok vagy a dal szövege volt az. Ennyi! :D

xx18Rolandxx 2015.10.18. 19:19:22

@Rainse:

"Aquamen... Bazz a leg haszontalanabb szperhős. Most tényleg mi a faszt csinál? Gyertek halak, megmentjük Atlantiszt vagy a mi a fasz! XDDDD Sorry az Aquaman fanoknak (miért vannak olyanok? ) :D"

Na látod ezt én sem értettem sohasem hiszen ő a képességéből adódóan csak a víz alatt tud szuperhősködni , a felszínen meg nem sok haszna van a halak irányításának bár emberfeletti ereje is van de az melyik hősnek nincs? Mondjuk a Batman Beyond-ban próbálták a karakterét valamilyen szinten komikussá és fontosabbá tenni bár ez nagyon nem sikerült nekik. És ahogyan utánaolvastam Aquaman sosem tartozott a népszerűbb DC karakterek közé bár néhány rajongója neki is van.És van egy olyan érzésem,hogy tényleg annyiról fog szólni a sztori mint amit leírtál mert mást nem lehet kitalálni hozzá mert teljesen hiteltelen lenne minden másfajta sztori hozzá.

NeoCsatornaja · http://neocsatblog.mblx.hu 2015.10.18. 21:42:35

Csodálkozom hogy nem volt egy Smoke wed everyday célzás sem :D

mátrix01 2015.10.19. 09:09:21

A Holtak hajnala nagyon király film,az egyik kedvencem, és a Watchmen is hihetetlenül jó film.

Near93 2015.10.19. 11:48:02

Ha jól tudom, Snyder a tizenéves unokaöcsét kérte fel, hogy segítsen neki trendivé tenni a sztorit. Nem tudom ez mennyire igaz, és mennyire pletyka, de az tény, hogy a COD-on és Wolfenstein (ezzel most a no life kockákra gondolok. Én is szeretek játszani, de ismerem a mértékeket) szocializált, szociopata. kanapézombik ezt a filmet a filmművészet egyik ékkövének tekintik.

Részemről a film rendelkezik egy fasza szamurájos harccal, és egy nagyon hangulatos bevezetővel. Sajnos ahogy a bolondok háza átvált bordéllyá, azonnal elvész az atmoszféra.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2015.10.19. 11:48:05

@xx18Rolandxx: Örülök, hogy nem csak én vagyok ezzel így... :D

Csillag Balázs 2015.10.19. 13:51:29

@Rainse: @xx18Rolandxx: Aquaman nem volt olyan rossz Az első időszakában. Tengeri Zorro, ha úgy tetszik. Sose vették ki az eleméből. Aztán a Starro történettel a JLA tagja lett, mert besegített a dologba, eléggé komolyan. A JLA alatt lett belőle az olvasók közt a gúny forrása. Erre a Super Friends animációs csak rátett egy lapáttal. Aztán nem tudom melyik Crysis után visszatették az elemébe olyan szinten, hogy Batman után ő volt a másik, aki úgy volt, hogy ha kellek szóljatok, de egyébként ne is lássalak benneteket. A ti problémátok nem Atlantis problémája (atlantis uralkodója volt, blabla). A Flashpoint verzió egyenesen világuralomra tört. Ay Igazság Ligát kivenném Zack "I-like-destructons" Snyder kezéből, mert rohadtul nem tud karaktert írni. És nem a Batman beyondban, hanem a Batman, the Brave and the Bold sorozatban volt humoros arc. És nem, nem vagyok rajongó.

szkristof92 2015.10.19. 20:14:58

Emlékszem amikor anno ezt moziban láttam, rohadt kevés hiányzott ahhoz hogy kisétáljak a moziteremből. Legszívesebben pofán vágtam volna saját magam, amiért pénzt és időt pocsékoltam erre a szemkiolvasztó-agyrohasztó vadbaromságra. Mai napig ez egyik legrosszabb film, amit valaha láttam és örök példa, hogy a látvány nem minden.

M.Zozo 2015.10.20. 17:22:49

Sorter, a "T. Rex, a dinózsaru" c. borzaromról már hallottál?

Megérdelne egy bemutatót!!! :D

Sorter 2015.10.20. 18:27:55

@M.Zozo:
Még nem, de beszédes a címe. :)

Kunos Gyula Patrik 2015.10.20. 21:27:38

Igazából én a Watchment a legjobb képregény filmnek tartom és az Acélember is jó volt de ez a filmje tényleg szar. Amúgy ti mit vártok a Batman v Supermantől? Mert én nagyon várom és szerintem nem fogja elcseszni főleg mert A Sötét lovag visszatér alapján is készül.
süti beállítások módosítása