Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Besztof - A gyűrűk ura & A hobbit

2015.12.04. 09:17 | BlackSheep89 | 14 komment

Címkék: top 10

Nagy küzdések árán csak sikerült elkészíteni azt a toplistát, amit már nagyon sokan kértetek. Sajnos két részben voltam kénytelen elkészíteni, mert a youtube nem engedte volna fel, az indán pedig ugyebár mérethatár van. A képminőségért előre is elnézést, nem teljesen tiszta hogy miért lett ilyen gyenge (valószínűleg a forrásfájlok minősége volt gyengébb, mint gondoltam), de nekem is csak akkor tűnt fel, amikor már kimentettem, és emiatt már nem akartam újravágni az egészet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr98138642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atanos 2015.12.04. 10:54:37

A Legolas-os elefánt öléshez csak annyit, hogy az a rész még vicces is, mert ugye Gimli és Legolas elkezdenek versenyezni, hogy ki öl több ellenséget, és amikor Legolas egy maga leszedi az elefántot, akkor Gimli megszólal hogy: "Ez azért még egynek számít!" :D

Atanos 2015.12.04. 10:54:48

Nagyon jó lista volt BlackSheep. :) Gondolkodtam is, hogy ha a Helm -szurdoki csata a 2. akkor vajon mi lehet az első, de eszembe nem jutott hirtelen a Móriás rész az 1.-ből. Pedig az tényleg valami zseniális. :)

Benedek Horváth 2015.12.04. 10:55:13

Klassz videó volt, jár az elismerés!
Mindazonáltal én egy jelenetet kiemelnék még Minas Tirith ostromából; kíváncsi volnék, erről mi a véleményed/véleményetek, ki-ki vegye csak nyugodtan magára :)
A jelenet amire gondoltam, a "Pelennor mezei csata" (vad fordítás, nem vállalok felelősséget) előtti, Théoden által adott lelkesítő beszéd. Személy szerint nekem mai napig ez az egyetlen jelenet filmben amin sírni tudtam. Magyarul talán nem olyan átütő, mert mégsem üvöltözhetnek a stúdiós mikrofonokba a szinkronszínészek, de angolul... amikor a katonák tudják, hogy mekkora a tét, és tudják, hogy jó eséllyel el fognak esni... és egy szóval, azzal hogy nevén nevezik a halált, egyben tulajdonképpen szembe is köpik; nem tudom, miért, de én minden alkalommal amikor azt hallom hogy háború valami ilyesmire gondolok. Hogy a katonák képesek elfogadni, hogy egy olyan célért halnak meg akár pillanatokon belül, ami nagyobb náluk; nem nagyon tudom összefoglalni, de hét ezért van a film nem? na szóval, Ha valaki hasonlóan vagy épp ellenkezőképpen gondolja, szívesen olvasom a válaszát :)

Atanos 2015.12.04. 10:55:20

Hallottad már Pippin énekét eredetiben? Mert én még nem láttam eredeti hanggal a Gyűrűk urát, de szinkronban valami eszméletlenül jól hangzik. :) Lippai László egyébként aki énekli, aki ugye bár Pippin magyar hangja. :)

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2015.12.04. 10:59:20

@Benedek Horváth: Igen, az a "beszéd" nagyon adja. Nekem még szinkronnal is tetszett, eredetiben nem hallottam.

@Atanos: Sajnos ezt sem hallottam még eredetiben.

Atanos 2015.12.04. 11:52:16

@BlackSheep89: Na akkor lehet majd utána járok. Minden esetre szinkronba tényleg nagyon jó az ének. Úgy, hogy kíváncsi vagyok rá, hogy eredetiben is ennyire jó lett-e.

Dante997 · http://books-movies-series.blog.hu/ 2015.12.04. 18:31:17

Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor olvasd el a Hobbitot! Nagyon nagyon jó könyv, és ...kövezzetek meg, de nekem mind a könyv, mind a filmek közelebb álltak a szívemhez,mint a Gyűrűk Ura. Persze, azt is imádom, de na...én így gondolom, mondjuk lehet, egyedül vagyok vele.
(És ne "fikázd" a szerelmemet- gondolom nem kell mondanom, kire célzok :P :DDDD)

xx18Rolandxx 2015.12.04. 18:31:37

A Gyűrűk Urát én akárhányszor is nézem meg egyszerűen nem tudom megunni. Ez a 3 film ugyanolyan státusz szinten van mint a Star Wars és durva, hogy a Hobbit-on és a Star Wars előzményfilmeken is mennyit tudnak vitatkozni a rajongók. Igazából én az 1. filmet láttam először és csak azután olvastam el a könyveket ( az osztályban kézről-kézre járt a könyv :) ) így ez egy picit rontott az élményen de még így is a fantasy egyik legnagyobb úttörése ez a trilógia. A látvány több mint 10/10-es, a szereplők nagyon jól vannak megírva, a színészek láthatóan élvezték a munkát főleg Christopher Lee , a csaták epicek és még napestig lehetne sorolni.
A Hobbit-ot már közel sem tartom olyan jó filmeknek a 2. is csak Smaug miatt tetszett meg tényleg látványos meg minden de abból 2 film bőven elég lett volna. De Smaug számomra abszolút elvitte az egészet a hátán aki még Gimlinél és Gollamnál is nagyobb arc és amit Benedict Cumberbatch lenyomott nála színészkedés cimszó alatt én simán adtam volna egy Oscart neki. Félelmetes.
A helyezések nagyrésze jó helyen van bár nálam egyértelműen Minas Thirith ostroma van az 1. helyen mert amikor moziban láttam még levegőt venni is elfelejtettem annyira belefeledkeztem a jelenetbe. Észvesztő az egész. Akárcsak az eredeti trilógia.

De ha már Gyűrűk Ura akkor azért ne feledkezzünk meg az ellentáborról azaz a Harry Potteresekről. Szerintem abból is bőven kiférne egy 10-es lista.

Mr. Schreck 2015.12.04. 18:31:47

Egy volt osztálytársam annyi mém-jellegű poént elsütött már a "Fussatok bolondok!" szöveggel, hogy ezt a jelenetet se fogom tudni többet komoly arccal nézni. Biztos nálatok is vannak ilyenek. :D

Atanos 2015.12.04. 18:31:49

@BlackSheep89: A válasz a kérdésemre. Azt kell mondjam ez eredeti hanggal is ZSENIÁLIS! :) www.youtube.com/watch?v=zmj25u5mVvg

Atanos 2015.12.04. 20:03:10

Csak annyit még, hogy meghoztad a kedvem, hogy újra megnézzem a filmet. :) Igaz ezúttal végre a rendezői változatot is megnézem így ad nekem egy kis plusz élményt a film. :)

kastor 2015.12.04. 20:03:19

Nagyon jó lista lett de, én inkább külön választottam volna a két trilógiát, én a hobbitnak is összetudnék állítani egy top 10-es listát.
Nem tudom hogy láttad e már a hobbit 3.részének a bővített változatát, mert bebizonyítja legolas ott is hogy ő egy szuperhős.
www.youtube.com/watch?v=7azdH5Is5C8

hunrikk 2015.12.06. 21:50:06

Ha újranézem a frodos jeleneteket átörgetem. Egyszerűen annyira utálom a useless karakterét, hogy nem tudom végignézni.

Szijj Norbert 2015.12.07. 11:33:55

Én is szeretnék Harry Potter best of videót látni
süti beállítások módosítása