Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Kérdezz - Felelek #11

2016.01.07. 22:13 | BlackSheep89 | 4 komment

Címkék: 2. kérdezz-felelek

Kis kiegészítés a mostani és az előző adaghoz: eléggé elcsúsztunk így december végén, úgyhogy ezt a részt kis késéssel töltjük fel (még dec. 22-kor vettük fel), ami majd néhány beszólásunknál érződni fog.
A másik dolog, hogy Kongfan666 kérdéseit az előző adásban válaszoltuk meg, de a nevét elfelejtettük kiírni a végén, szóval ő ott keresse a válaszokat (ha még nem tette)!

Kérdezők:
kabel abel (00:00)
kunos3242 (04:00)
Atanos (17:57)
Máté Schneller (26:34)
Tóth Péter (28:20)

Mp3-ban letölthető ITT (72Mb)

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr598250404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Habbobitas 2016.01.07. 23:42:17

Ez most hosszú lesz.:D

Legjobb pozitív játékélményekhez nekem is egyből a jedi knight sorozat jutott eszembe, azon belül is a Jedi academy és huuuu... Annyira imádtam, hogy az nem kifejezés 10-nél többször kivittem. Aztán az Age of empires 2 ugrott be, Shadow of Rome ps2-es gladiátoros játék (amúgy nem hivatalosan a Gladiátor játékadaptációja). A legjobb és legrosszabb pedig nekem is van, mint neked Blacksheep, az egyik a Heroes of might and magic sorozat második részének a kiegészítője, volt benne egy pár olyan pálya, amit csak rohadt nagy logikával, gondolkozással és szerencsérevel tudtam végigvinni (ha nem ismeritek ez egy körökreosztott stratégiai játék), a másik pedig a God of war első része a legnehezebb szinten, ha neked Blacksheep normalon nem ment az Árész-i csata akkor god módban sírnál. Amikor a sok Kratoszt kell legyőzni, az dühítően kemény, úgy örültem, hogy végül így végigvittem.
Ami eléggé rossz emlék, az a Farcry inctynce nevü játék, ami csak xbox classicra jelent meg, és ott is volt egy pálya, ahol nem működtek a chapterek valami bug miatt szerintem és ott is rengetegszer kellett újrakezdenem.

Nagyon meglepett engem pozitívan, hogy Xbox One-t mondtatok, mert amúgy én is azt vennék. Az egyik érvet ti is mondtátok a backward compatible-t, a másik pedig a kontrollere miatt, azt imádom. Mielött fanboyoskodással vádoltok, van itthon ps3 és xbox 360 is. Megbeszéltem a haverommal, hogy ő ps4-et én meg xbox-ot fogok venni, nem most, hanem 5 év múlva, mikor be lehet szerezni 30 körüli összegért és majd cserélgetjük a konzolokat egymás közt. Amúgy nem tudom, hogy a ps2-nél hogy van, de a ps3-nál csak a 60 gb-os gép viszi a ps1, ps2 játékokat. Szerencsére én olyat szereztem be, úgyhogy nálam minden oké.:D
Ez egy eléggé hosszú és összeszedetlen komment volt, de ez most jó érzés, hogy ki tudtam adni.:D

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2016.01.08. 16:08:48

Ha nekem kellene választani a kedvenc Baaad Movies epizódok között a Godzilla toronymagasan lenne az első helyen.
Megérte az a nagy munka.
Egyébként nagy átlagban számomra a nem túl régi filmekről/mozifilmekről készített bemutatóitok voltak a számomra mindig a legkedvesebbek, mert szerintem az Asylum és társaiból BÁRKI tud egy épkézláb bemutatót csinálni. A mai nagy költségvetésű filmekről pedig szerintem sokkal érdekesebb bemutatókat szoktatok csinálni. A Szállító 3, Elhurcolva, Szürke 50 árnyalata, Godzilla, Die Hard 5, Colombiana, Paranolmal Activity széria és még sorolhatnám toronymagasan a legjobb bemutatóitok között szerepelnek, mert sok esetben nem csak magáról a filmről beszéltek, hanem a létrejöttükről, meg úgy általánosságban a hátterükről. A Holnap Határa is azért lett egy olyan kiváló videó, mert nem csináltátok meg ugyan azt, mint Dancsó, hanem az egész keletkezéséről, magukról a készítőkről, színészekről beszéltetek, meg arról, hogy hogyan taszította le a trónról a Versus-t.
Ezért várok már évek óta epekedve egy Álom.net bemutatóra, mert igaz, hogy ott van a közös filmnézésetek, de szerintem maga a film háttere, hogy hogyan készülhetett el egy nagyon érdekes téma lenne. Elképzeltem, hogy ebből a filmből egy Holnap Határa stílusú bemutatót simán tudnátok csinálni, mint a 2. vagy 3. legrosszabb magyar film.
További sok sikert és már nagyon várom a 10. évad 1. részét!!!

Michael Dante 2016.01.08. 16:08:52

Huha, nagyon nem bírjátok az agymenoket, negy evvel ezeloti kérdezz felelekben is elhordtatok mindennek:D Xbox one temaval egyetertek, szerintem is jobban megeri, arrop meg mar nem is beszelve hogy erkezik ra a Rocket League, es ugye ott van a Halo 5 ami erdekel.. Kicsit bovulne a kompatibilis lista, es tobb jatek kerulne be ami megvan, akkor tuti vennek xbox onet

n0kedli 2016.01.08. 16:08:54

Az Agymenőkről tényleg lehetne mondjuk egy bemutató.
süti beállítások módosítása