Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (spoileres)

2016.03.28. 14:27 | Sorter | 10 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr998531830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madde16 2016.03.28. 18:44:42

Nyugi rudi Vs Nyali fali

Végső Norbert 2016.03.28. 19:38:05

Nem értem Sortet miért nem nézi meg a Bosszúállók 2-t, ha szerette az egyet azt is szeretni fogja, és azért élvezhetőbb mint ez (szerintem) :)

Sorter 2016.03.28. 19:39:47

@Végső Norbert:

Nem vonom kétségbe, hogy tetszene, csak egyszerűen nem érdekel. Eddig valahányszor elhatároztam, hogy megnézem, mindig eszembe jutott egy másik film, amit szívesebben néznék - vagy egy akármilyen másik tevékenység, ami szívesebben csinálnék - és minden alkalomkor amellett döntöttem. Ettől függetlenül biztosan bepótolom majd.

töprengőtörp 2016.03.28. 22:41:03

Nem volt rossz film, igazi popcorn mozi.

Offtopic, ahogy értékeltem imdb-n a filmet szembe jött velem ez.

A kameraszták tovább fejlődtek, és már fps-ben tolják.

www.imdb.com/title/tt3072482/?ref_=vi_tt_i_pks_pks_pks_sxsw_hh

Ninbikun 2016.03.29. 09:35:03

@töprengőtörp: A Hardcore Henryben egy kiborg központi kamerája felvételét látjuk, tehát nem arról van szó, hogy valaki lövöldözés közben tart egy kamerát. Egyébként nagyon jó film. :) Nem rossz ajánlás.

SARGE999 2016.03.30. 12:36:48

Dilettáns film, szokás szerint. Nekem úgy tűnik, hogy ebből egy amolyan DC bosszúállók lesz, talán egy egész trilógia, és miután kijött a Marvel Bosszúállók 3 is, akkor jöhet a DC bosszúállók VS Marvel Bosszúállók, akik a végén kibékülnek és együtt harcolnak a sötét erők ellen. XD

Skate · http://sorozatpiller.wordpress.com/ 2016.03.30. 12:36:53

Legkomplexebb és legkidolgozottabb Lex Luthor-t a Smallville-ben láttam eddig. Szépen felépítik a karaktereket az évadok alatt és később jelentősebb ellenfelek is szerepet kapnak a sorozatban. Szintén megkapják a játékidőt. 10 évad és több, mint 200 rész manapság soknak tűnik. Főleg, a lényeget újravágva feszesen 50 epizódba el lehetne mesélni. Ebben a sorozatban minden jelentős DC karakter megfordult. A mai Arrow-Flash-Supergirl-Gotham nem volt képes felnőni ehhez a sorozathoz. Inkább karakterdráma, mint szuperhős-eposz. Igazából Clarck Kent szuperhősé válásáról szól és tényleg töménytelen vendégszereplő is felbukkan még. Cristopher Reeve itt szerepelt életében utoljára. Martha Kent-et a Reeve féle Superman Lana Lang-ja játssza. Igen magas fan service-zel is rendelkezik a sorozat.

Lex mellett apja, Lionel Luthor szintén nagy szerepet kap a sorozatban.

www.youtube.com/watch?v=FUnZUd-2NgM

A kezdeti évadokban a gimis részek sokakat elriaszthat. És úgymond az első két évad alapozás, utána tovább vihessék a szálakat.

www.youtube.com/watch?v=kp-l-kXJ12M

Beugrónak a 9x11-es Absolute Justice-t tudom ajánlani, amely egy az egyben a Watchmen-t idézi. Egyszer elkap bárkit a fan favoritság, bizots rákattan.

tamas444 2016.03.30. 16:51:07

Én mondjuk várom a blu-ray verziót nem azért,mert kevésbé érdekel a film,hanem kiváncsi vagyok a teljes 18+-os verzióra.

Csillag Balázs 2016.04.05. 07:35:38

@Skate a Smallville kommenttel egyet értek, 4-5 évaddal hosszabb, mint kellene, mindkét Luthor a maga oldaláról ütős, a Doomsday évad, a Zod évad kifejezetten jók, a Darkseid évadban viszont többet vártam Darkseidtól magától. Az általad ajánlott dupla epizód pedig nálam többször sasolós, mert a Justice society (Liga előtti éra) letűnt igazságtevőit veszi elő bravúrosan.
Filmhez: Ez 2, vagy inkább három képregény ötvözete akar lenni és itt cseszte el a stúdió, hogy semmit nem ért hozzá, csak kombinálja a 3 legsikeresebb és/vagy legütősebb történetszálat, aztán azt mondták Snydernek: "emlékszel mit csináltál a Watchmennél? Na csináld ugyanazt, csak most a nagykutyákkal". Public Enemyes, mert jaj de félünk Supermantől, de Luthor majd kitalál valamit. Dark Knight returns, mert gyepáljunk szarrá egy "bohócruhás őrültet", mert kellett a Miller féle xenofób Batman, és a harmadikat azért nem írom, mert azt nem spoilereztétek. De Doomsday abban is megcsinálja azt, amit a filmben. Basszus, mikor Doomsdayt megláttam a trailerben, akkor tudtam, hogy előveszik ezt a szálat és csak annyit gondoltam, hogy túl korai. Egyébként Affleck jó Batman, csak ez nem Batman. Ja persze, karokat tör, meg minden, de azért az All-Star Batman gyilkológépébe nem kell átmenni. Amúgy Aquamanhez annyit: Meg lehet jól csinálni a karakterét. Csak a Throne of Atlantis animációst ha megnézem, már az egy egészen szórakoztató Aquaman film. Momoával meg pláne badass lesz.

Isti 4, 6 2016.04.17. 17:52:59

Daredevilről lesz bemutató? Szívesen megnézném, mert nekem tetszett az a film és kíváncsi vagyok hogy nektek miért nem.
süti beállítások módosítása