Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Besztof: Max Payne trilógia

2016.05.16. 22:01 | Sorter | 5 komment

Címkék: top 10

A vártnál jóval nagyobb szenvedést okozott nekem ez a videó, gyakorlatilag minden összeesküdött ellenem a mikrofontól kezdve a vágóprogramig, ezért gyengébb a kép - és hangminőség a megszokottnál. Elnézést érte, igyekeztem menteni a menthetőt.

Akkor nézzük, mik voltak számomra a legemlékezetesebb képsorok ebben a három zseniális játékban.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr478723440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2016.05.17. 10:47:11

Sajnos a Max Payne 3-al nem volt alkalmam játszani, de az első két részt már milliószor végigvittem a legnehezebb nehézségi fokozaton lassítás nélkül! IMÁDOM!
A listát pedig ennél jobban én sem tudtam volna megcsinálni! ;)

Csillag Balázs 2016.05.19. 13:49:44

Én mondjuk TV-t is sokat néztem benne. A második részben azok közt is volt pár nagyon megmosolyogtató. Az író, Sam Lake, eléggé bravúrosan vesz ki elemeket az alaptörténetből és teszi be fiktív sorozatokba. Egynéhányban ő maga is benne van, mint arc (sz első Max arc is Sam Lake, az író volt). Érdemes a kis sorozatkákat nézni benne, mert a vidámpark pont az Adress Unknownhoz köthető, ami meg a Twin Peaks egy paródiája Max bűntudatára építve. Kár hogy a történet végét az egyik overálos rosszarc elszpoilerezi (már csak azért megérdemelt egy tiszta fejlövést).

dexexe 2016.05.21. 14:32:23

a harmadik részben mikor a temetőben lövöldözöl az nagyon jó lett,közben dörög villámlik,micsod ahangulata van...és érdemes megfigyelni hogy a visszaemlékezések a harmadik részben sötét hangulatúak és nyomasztóak,igazi NOIR...nem értem miért nem igy csinálták meg a harmadik részt..ha sikerült a visszaemlékezéseket ilyenre akkor az egész játékot miért nem ugy csinálták meg?

Ben Szitas · http://thechiller.blog.hu/ 2016.05.24. 21:27:55

Az elsō Max Payne bemutatòjàt hol lehet megtalàlni?
süti beállítások módosítása