Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

6. Filmelemző Oscar - Eredményhirdetés

2016.07.21. 18:43 | BlackSheep89 | 7 komment

Gratulálunk a győzteseknek, és köszönjük mindenkinek a részvételt! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr568905758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

butyokkapitany 2016.07.21. 20:06:23

Köszönöm szépen a megtiszteltetést és a lehetőséget a versenyzéshez.
Legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy a dobogóra "állhatok", versenyzőtársaim munkáit nyomon követve, és az értékeléseket végighallgatva szinte biztosra éreztem, hogy ez nem az én évem lesz.
Valóban elképesztő és szinte felfoghatatlan, hogy ennyi nagyszerű magyar videóssal állhatok egy sorban. Mindenképp nagy lökés a folytatáshoz, és az észrevételekből, megjegyzésekből remélhetőleg kellően okulva állok majd neki egy esetleges következő videó megvágásának.
Mindenkinek gratulálok az eredményektől függetlenül, rengeteg nagyszerű beadvány érkezett idén is, a nyerteseknek pedig külön elismerés a nagyszerű teljesítményért!
Csak így tovább mindenkinek, remélem találkozunk még, ha nem is feltétlen verseny keretein belül.

Michael Dante 2016.07.21. 20:06:37

Gratulálok a nyerteseknek, megérdemeltétek!:) És köszönöm nektek is a lehetőséget, jövőre ugyanitt.:3

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2016.07.21. 20:37:28

Hát srácok... Őszintén nem reméltem volna egy ENNYIRE erős mezőny mellett egyáltalán bekerülök a Top 5-be! Természetesen reménykedtem a 4. helyért, de még így is nagyon büszke vagyok magamra, hogy első alkalommal sikerült egy tisztes bemutatót kihoznom magamból, ami lehet, hogy nem volt kiemelkedő, de hasonlított egy Baaad Movies epizódra!
Ennél nagyobb dicséretre végképp nem számítottam. ;)
Köszönöm a lehetőséget!

Imolatus 2016.07.21. 22:21:43

Mint TwistEdition én is szeretném megköszönni a megtisztelő helyet a dobogón, valamint a zsűri értékelését, ami legalább olyan sokat jelent nekem. Emellett szeretnék a többi indulónak is gratulálni, hatalmas élmény volt végignézni ezt a sok remek videót. És ahogy Dante mondta: jövőre ugyanitt!

Hardcore4Life 2016.07.22. 14:03:42

Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy eme jeles verseny részese lehettem. Hatalmas köszönet Sorternek és Blacksheepnek, hogy saját szabadidejükből szánnak időt a munkák megtekintésére, értékelésére és az ezt körülölelő egyéb tevékenységekre. Ritka és értékes lehetőséget biztosítanak azok számára, akik szeretnék magukat kipróbálni a videó készítés világában. Örülök továbbá, hogy ily módon volt módom megismerni a többi pályamű készítőjének munkáit, tevékenységi körét és korábbi szerzeményeit is. Minden nevezőtársamnak a legjobbakat kívánom és remélhetőleg jövőre újra megmérkőzhetünk egymással.
Köszönettel: Katakomba Ferenc

xx18Rolandxx 2016.07.22. 17:26:18

Nagyon jó volt ismét részt venni ezen a versenyen. Igazából még abban a 18 percben sem mondtam el mindent az animéról például, hogy a bátyuska csak azért csinálja az eszét mert az anyjuk jobban szerette Ange-t mint őt vagy, hogy a hugi részről részre változtatja a személyiségét vagy a végső fight-ot Tusk és a japanizált Christian Grey között ami valami iszonyatosan gagyin néz ki szóval ezek kimaradtak de akkor már fél órás lett volna a vidi és nem akartam egy 30 perces videóval nevezni. De ettől függetlenül úgy érzem nem végeztem rossz munkát. De, hogy ha a Kabaneri már előbb kijött volna akkor tuti azzal indulok mert az....... atyaúristen. Na majd a 6.évadban lesz róla szó :D

Gratula a győzteseknek :) és akkor jövőre ismét!

KatLevente · www.youtube.com/c/Hunbadfear 2016.07.22. 22:39:54

Nagyon élveztem, hogy újra részt vehettem egy év kihagyás után az Oscaron, köszönöm a szép szavakat. Mellesleg a jelentkezési e-mailben írtam néhány plusz sort, lehet elkerülte a figyelmeteket.

A legjobb intro díjnak szörnyen örültem, az utóbbi időben alkotgattam egy-egy fanmade előzetest, azokra nagyon büszke is vagyok, ha érdekel titeket, Sorter vagy BlackSheep itt a lejátszási lista:
www.youtube.com/playlist?list=PL1GPfISJSG60DBoPv-0BttjvNCtH396hE
Gratulálok a győzteseknek, és mindenkinek nagy adag motivációt kívánok a videózáshoz!
süti beállítások módosítása