Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Helyzetjelentés

2016.12.10. 12:20 | BlackSheep89 | 4 komment

Sziasztok! Mint azt nyilván észrevettétek, jó ideje nem volt semmilyen új bejegyzés a blogon, olyannyira jó ideje hogy már pofátlanságnak éreztem nem informálni titeket hogy mi van. Már csak azért is mert közeleg az évadzáró, és pont ez az amiért nincs bejegyzés egy ideje: azóta az évadzáró videót szerkesztem. Pontosabban nem a bemutatót, mert az már kész van, hanem egy kis extra valamit a videó végén. Az eredeti terv az volt hogy ezen a hétvégén elkészülök vele, de sajnos jóval több macera megcsinálni, mint gondoltam. Már nagyon a finish-ben vagyok, úgyhogy már ki merem jelenteni hogy a jövő hét eleje-közepe tájékán végre fenn lesz az évadzáró videó.

Addig is az Erő legyen veletek!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr7812037525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Analógfilm 2016.12.10. 23:31:58

Hűűűűű micsoda beetetés :-)

rammsteinfan 2016.12.11. 19:49:42

Várjuk az évadzárót!Nem kell elsietni.

Maszpalics 2016.12.16. 07:10:30

Mar izgultam hogy mi van marrrrr gyerunk baaad movies, hianyzik a musorotok. Mar evek ota kovetlek titeket most pedig mar egy ideje kulfoldrol is. Imadom a dumatokat!!!!!Best ever!
süti beállítások módosítása