Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Zsivány Egyes

2016.12.22. 19:48 | BlackSheep89 | 2 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr3912068317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Callinicus 2016.12.23. 09:11:07

Én úgy érzem ezzel együtt már tényleg van 4 Star Wars film, bár én nem utáltam a 7-et, ennek fényében utólag csalódás keltő, hogy valami ennyire király is kihozható lett volna belőle.

Balllllu 2016.12.24. 21:02:23

Nos picit közbe szólnék. A fénykard csak egy hagyományos jedi fegyver,de semmi több. Minden amit az ember véghezvisz az az erő műve és a végeredmény a személyben levő erő nagyságától függ. Pici idézet "Take the greatest Jedi Knight, strip away the Force, and what remains? They rely on it, depend on it, more than they know. Watch as one tries to hold a blaster, as they try to hold a lightsaber, and you will see nothing more than a woman – or a man. A child."
A karakterek tényleg nincsenek megfelelően kibontva,viszont ezért igazából én semmilyen nagyobb kémiát nem vártam el egy szedett-vedett suicide squadtól :P. Várom a filmbarátok podcestes és a többi videótokat, boldog karácsonyt!
süti beállítások módosítása