Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Borítómustra #2

2017.01.21. 22:27 | Sorter | 6 komment

Címkék: extra

Ezúttal az IMDb 100 legrosszabb filmjének borítóját néztük végig. Mindenképpen élmény volt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr7012144187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FaKe.beL1eVe 2017.01.21. 23:26:44

Pont abban a percben léptem fel a blogra, mikor kidobtátok a videót. :D

xx18Rolandxx 2017.01.22. 12:03:24

Micsoda választék :)

A Soul Taker remélem be lesz mutatva de engem a posztere már megvett kilóra és lehet meg is nézem.

A Foodfightot én sokáig nem értettem, hogy miért nem mutatják be seholsem aztán megnéztem a Nostalgia Critics videóját róla és amit láttam attól leszakadt a pofám. Az animáció simán kenterbe veri a Kis Vuk-ot mert ennyire ocsmány animációt nem is tudom, hogy láttam-e valaha. De azon kívül is minden más majdhogynem kritikán aluli. Várom a videót belőle mert ez egy nagyon hálás alany meg amúgy is a Kis Vuk óta nem volt animációs film bemutatva.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2017.01.22. 12:52:21

NAGYON JÓ VOLT a videó. Megérte végig ülni pedig általában nem nagyon nézek ilyen hosszú youtube videókat! Egy két poszterhez tudtam volna hozzászólni mert vagy láttam a filmről bemutatót vagy láttam a filmet. A Dracula 3000-ről pl elég hamar elmentetek pedig megért volna egy elemzést! :DDD Casper Van dien mint Van Helsing KAPITÁNY egy űrhajón aki a kárpátia RENDSZERBŐL érkezett űrlény vámpírók ellen harcolt. XDDDD De azért Dracula a tipikus ruhában jelenik meg. Ja és a vámpíroka a másik úrhajóban KOPORSÓBAN fekve várnak. Udo Kier is szerepel egy kicsit. Plusz raktárházakban vagy mikben forgattak szóval nincs díszlet hanem az úrhajó belseje a raktárház híggyűk el. LOL! A befejezés meg hát inkább nem mondok semmit! :)

A Food Fight-on levő HD meg lehet, hogy nem is a Hight Definitont jelöli, hanem, hogy HAND DRAWING? :))

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2017.01.22. 12:52:33

Die Hard Dracula és nem említitek meg a Drágán Add az Életed? Micsoda ziccer már kérem szépen. A Die Hard nem tudom én hányadik része melyben John Mclane Dracula kastélyában reked KARÁCSONYKOR és vámpír terroristák ellen harcol. Ennyi... :) Yippee ki yay MotherSUCKER... :)

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2017.01.30. 11:09:28

Azért az kissé meglepett 42:21-nél, hogy vagy 10 év tudatos szar film fogyasztás után nem ismeritek a műfaj alapját képező Mystery Science Theater 3000-t. (Kultikus amerikai TV show volt, amelyben a 3 host - akik közül kettő robot, nem madár :D - szar/trash filmeket néztek és viccesen kommentálták közben azokat) https://hu.wikipedia.org/wiki/Mystery_Science_Theater_3000

1:07:15-től pedig a méltán hírhedt török Star Wars (www.imdb.com/title/tt0182060/ www.youtube.com/watch?v=76s2jbORK7I) második részének a poszterjét csodálhatjuk meg, főszerepben Törökország legnagyobb akcióhősével Cüneyt Arkinnal (az ősz Superman középen).

Ateszkoma 2018.02.22. 07:59:42

Nem tudom olvassátok-e a régebbi posztok kommentjeit, de tudok ajánlani egy youtuber srácot aki pont ezekre a filmekre szakosodott "The search for the worst" néven, nagyon tudom ajánlani későbbi ihletforrásnak :)
süti beállítások módosítása