Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - A múmia

2017.06.10. 21:00 | BlackSheep89 | 8 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr9612584507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2017.06.11. 08:09:19

Nem föltétlenül minden filmet nézek meg, de amire kiváncsi vagyok az a Wonder woman. Amúgy az előző oldalra visszaugorva legalul láthatod, hogy a nagy filmem előtt, ami remélhetően legalább olyan jó lesz, mint a Bosszúállók fogok még csinálni egy egyszerűbb filmet és hogy az milyen lenne majd.

SARGE999 2017.06.12. 09:37:14

Nézhetetlen, elviselhetetlen, hipergagyi, szellemi fogyatékosoknak gyártott hasznavehetetlen hulladék. Kurva idegesítő. Minden egyes másodperce időtlenül szar klisé. Nincs történet, nincs stílus, nincs színészkedés, az egész egy céltalan bohóckodás. Ennél messzebbre már nem lehet elrugaszkodni a valóságtól, annyira abszurd. Már az eleje szánalmas, a narrációk és az "5 ezer éve történt" előzmények bemutatása. Ez a hozzánemértés magasiskolája. És nem győzöm mindig hangsúlyozni, hogy mindezt százmillió dollárokból, a világ legbefolyásosabb filmrendezőitől.

Kibernetika 2017.06.12. 12:48:59

@SARGE999: Erre a filmre tényleg nem vagyok kíváncsi, de a Jurassic world-del kapcsolatban nem értünk egyet. Én azt bármikor újra tudnám nézni és anno BlackSheep nem volt vele túl elnéző. Inkább csak te vagy az, aki nem tud megbocsátani az égvilágon semmit. Még a legapróbb dolgokat sem. Lehet, hogy annak karakterei nem voltak emlékezetesek, de azért nem voltak iritálóak sem. Legalább is engem nem zavart, de lehet, hogy ez csak azért van, mert olyan filmeket is nézek, mint a Viharmadarak meg a Szupersuli, illetve sok Disney filmet és sorozatot. Az biztos, hogy te még a legkisebb apróságokat is csak fikázni tudod. Ha egy filmben előfordulnak ilyen apróságok, akkor az a film nálad a béka segge alatt van. És majdhogynem ez igaz az Ébredő erővel kapcsolatos véleményeddel is. És úgy tűnik, hogy neked csak a tökéletes látványfilmek tetszenek és ha akad bennük pár marhaság, akkor rögtön elkezded fikázni a pozitívumait meg csak úgy letagadod. Felháborító vagy. Egyedül ezzel a filmmel és a Deadpool-lal értünk egyet és semmi másban.

SARGE999 2017.06.15. 07:45:49

@Kibernetika: Arról én nem tehetek, hogy egy igénytelen buta filmnéző vagy, és beéred azzal, ha ocsmány híg fos 3D CGI-ben röpköd minden összevissza, és nincs szükség mellé semmi másra. Nálad ennél megáll a film és kész. Az a baj, hogy nem vagy olyan szellemi szinten, hogy ezt megértsd. Alacsonyak az elvárásaid, nem veszed észre, hogy a filmipar téged csak jól megvezet, és bedőlsz a sok faszságnak. Hol marad a hiperrealisztika, vagy csak egyáltalán a realisztika? Nem abból kéne kiindulni? Mindjárt indítson a film azzal, hogy minden röpköd, meg felrobban, meg kungfu és lézer, űrhajó, robot stb...?? Hol marad a karakterfejlődés, a váratlan fordulatok, a késleltetés, a váratlan fordulatok, a katarzis, a kiszámíthatatlanság, a történet, a gegek, tudomány, humor, lélektan, szexualitás, érzelmek, azonosulható szereplők és történések stb ????????? Ezek mind alapkövetelmények. Szerinted ezek közül bármelyikkel is áll egy kicsit is köszönőviszonyban az ilyen JW meg az ehhez hasonló fostengerek? Nekem pl a Logan volt a második olyan szuperhős film, amire azt tudtam mondani, hogy valahogy így kéne hozzáállni a dologhoz, a másik pedig a Sebezhetetlen. Ha az X-men széria így indított volna már az elején, mint a Logan, akkor egy értelmesen felépített univerzum lett volna, de ehelyett egy értelmetlen cukormázas Disney mese lett az összes többi rész, ahol mindenki tökéletes. De ez csak egyetlen példa, ezen a vonalon. De nem itt fogok neked gyorstalpalót tartani, inkább gondolkodj el a dolgon, ahelyett amilyen hülyeségeket írtál már a múltkor is. Az ébredő erőről meg annyit, hogy a film zárójelenete számomra minden idők egyik legcikibb jelenete. Nem véletlenül parodizálták sokan. Hagyjuk, hogy mennyire gáz volt, ahogy egymásra néztek, de kérdem én: Ha Luke Skw. mentette meg az egész bolygóközi társadalmat, vagy legalább is nagy szerepe volt benne, akkor ő miért nem lett valami kormányzó vagy király? Hiszen ő az utolsó Jedi, ehelyett remeteként él egy kis szigeten a gondolataiba mélyedve. De miért? A Yoda azért lett remete, mert üldözötté vált. Persze a Sithek bosszúja ezt is elbaszta, mert nem értem miért nem ment a császár után, hogy elkapja, de még épp elindult az űrhajóval már el is döntötte, hogy hátatfordít mindennek szégyenében, mint valami bukott szamuráj, holott simán visszahozhatta volna az egész háborút. Szóval az is baromság volt.

Rolai 2017.06.15. 12:18:17

@SARGE999: Ezért voltam kiakadva a Disneyre. Mert azt mondta, (én vagyok a Disney, basszunk bele a már tök jól felépített utóuniverzumba, inkább kitalálunk egy tucatsablon tini szart.) Gratulálok.... Simán lehetett volna abból is egy jó sztorit kihozni. Mert volt anyag bőven, bőség zavara és ott legalább Luke Skywalker, (aki nem régen még egyensúly hozott az erőbe) nem egy menekűlt vén ember volt. Na mindegy hagyjuk...

ZsaniCsilla 2017.06.18. 14:53:50

*Óvatosan kikukucskál a cicaharc mögül.*
Öhm, akkor maradhatunk abban, hogy a Múmia marad a Brendan Fraser/Rachel Weisz kombó által előadott kalandmovie, ezt meg szépen elfejeltjük? Ami engem illett, már az első trailer óta igyekszem elfelejteni.

gery666 2017.07.01. 19:14:28

Szigorúan egyszer nézős alkotás, könnyen felejthető de valahogy mégis el szórakoztam rajta lehet velem van a hiba :D 7/10
süti beállítások módosítása