Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Minis - A közös szenvedély

2017.07.04. 20:55 | BlackSheep89 | 19 komment

Címkék: minis

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr8412641565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2017.07.04. 21:28:01

Ha már közös szenvedély, igazán lehetett volna Sorterrel közös videó :D

Amúgy igen, már akkor is embertelen kritika érte a fifát, hogy a masszív FBI nyomozás közepette ők kiadtak egy ilyen filmet. Valahol tényleg páratlan pofa kell ehhez :D

xx18Rolandxx 2017.07.04. 23:02:14

Én se szeretem a focit az igaz ( a magyar focin meg kvázi a belemet kiröhögöm mert viccesebb mint a Gálvölgyi Show) de oké én elfogadom ha valakinek / valakiknek tetszik de könyörgöm van más sport is a világon amik milliószor érdekesebbek például a ketrecharc vagy más küzdősportok amiknek még értelme is van. De mit jó nézni abban, hogy egy csapat túlfizetett idióta rohangál 1 labda után 90 percen keresztül? Mondjuk ilyen szemszögből a Forma-1-et még ennyire sem értem de abból legalább csináltak 1 értékelhető filmet.

A sportfilmeknek szerintem amúgy van létjogosultságuk de azok nagyon csoportfüggők. Ha most teszem azt csinálnának egy filmet a kézilabdáról azt tuti, hogy a legtöbb kézis megnézné de más nem nagyon.Mondjuk arra kíváncsi vagyok,hogy Margot Robbie mit fog alakítani Tonya Harding-ként! De az ilyen önmosdató filmeket nemhogy kiadni de leforgatni is vétek az emberiség ellen , ehhez azért kell bőr a pofán.Bár az nyílt titok, hogy a foci az egyik legkorruptabb sport a világon mert nem milliókról van szó hanem milliárdokról, sokkal több pénzt pumpálnak bele mint más sportokba. Ez van.

Jani26 2017.07.05. 07:22:32

Ha a foci szerinted az, hogy 2x11, túlfizetett idióta rohangál egy labda után 90 percen keresztül, akkor szerintem a ketrecharc pedig az, hogy két agykárosodott vadállat véres péppé üti egymás pofáját addig, míg egyikük eszméletlenül a földön nem marad. Ha szerinted ez milliószor izgalmasabb, akkor nézd csak nyugodtan,haver!

A videó pedig elsőrangú lett Blacksheep, ahogy megszokhattuk tőled!

xx18Rolandxx 2017.07.05. 17:10:47

@Jani26:

Nem feltétlenül. A küzdősportok többsége bizonyítottan fejlesztik az önbizalmat és megtanítják arra az embert, hogy hogyan védje meg magát akkor ha mondjuk éjszaka megtámadja őt valaki. A ketrecharc meg kvázi egy izgalmasabb változata a pankrációnak és igen előfordulnak halálos kimenetelű meccsek de ez egy veszélyes sport és aki ezt űzi annak tisztában kell lennie a veszéllyel.Amúgy focipályán is haltak már meg játékosok szóval vica-versa.

És igen a magyar játékosok durván túl vannak fizetve ahhoz képest amit a pályán művelnek foci címszó alatt. Amit Dzsudszák pélsául lenyomott az istentelenül elbaltázott meccsük után azt színésziskolában kéne tanítani ráadásul őt meg most Orbánka győzködi, hogy húzza haza a seggét mert nélküle a magyar foci semmit sem ér ( nem mintha vele érne bármit is) .

Rolai 2017.07.05. 17:10:59

Nem kell személyeskedni, valakinek ez jön be valakinek az jön be.Én példáúl imádok focizni, de nézni nem tudom. (Én sem értem mi jó abban, hogy nézik a focit? És igen szerintem is túlfizetettek de mindegy hagyjuk.) Nekem speciel a kézilabda nem jön be. Nem csinálnak semmi mást csak egymásnak adogatják a labdát egy helyben majd néha kapura dobják és puff. És ezért kapnak óriási fizetést. A hoki viszont bejön megint. Szóval egyén kérdése az egész.

KULTgame 2017.07.05. 17:11:04

Nálam a foci olyan, mint a lecsó. Ott van elvan, nem zavar engem, de biztos nem fogok hozzá nyúlni. Viszont a FIFA körül volt (van) felháborodás a futball történelembe, és a vállalati történelembe biztos beírta magát.

Near93 2017.07.05. 20:27:14

Ez maga a PROPAGANDA. A lényeg, hogy akik befolyásolhatók, azoknak csak a szépet és jót mutassák, és ha kell ott púderezzék az igazságot, ahol tudják.

Én sem kedvelem a focit, és ennek legfőbb oka pont a FIFA. Mert eredetileg sportként indult, de egy véres üzletággá vált, ahol senki, és semmi sem szent. Az amatőr foci már megint más, de azokkal meg szinte senki nem foglalkozik. Helyette a túlfizetett idiótákkal, akik kimennek kocogni a fűre.

Murdeer3 2017.07.07. 15:09:28

@Near93: No offense, de ez mindennel így van ebben a 21. századi globalista,kapitalista világban.

Millennium környékén 2017.07.09. 19:27:14

Bár BS a videó elején azt mondja, hogy "nincs sok mód a brillirozásra" (vagy valami hasonló), a "szopják a ff...fff..focilabdát" dumája engem megröhögtetett.

Foci amúgy vazze... Unalmas, de nagyon. Lehet régen jó volt, de mára én azt látom, hogy pár öregebbet leszámítva agyonsztárolt kisebbségiek húznak le milliókat. Tényleg ér ez annyit? Sokkal jobb emberek kapnak sokkl kevesebbet.

Tanítani pedig semmit nem tanít a foci, elég az iskolai "nagy focibúzákra" gondolni. Agresszió, törtetés, arrogancia.

10 éve még elment, de mára sokszor olyan érzésem van az "európai" meccseken, mintha afrika vs arab világ meccsek lennének. Portugália játékosait meg helyi cigánysorról is válogathatták volna ilyen fejekkel, mint Ronaldo meg Pepe (ő viselkedésre is jól hozza a "sor" szintjét)

Mangekyo22 2017.07.09. 19:27:31

Az "Az Alapító" McDonalds film is van ennyire rossz, vagy az valamivel korrektebb, mint ez?

Jó videó lett!

Murdeer3 2017.07.10. 07:23:54

@Millennium környékén: A kérdésedre szerintem elég egyértelmű a válasz.Igen, ér annyit, ha nem érne annyit akkor nem lennének benne ezek a hatalmas összegek.
Az, hogy mit tanít megint más téma. Ebbe szerintem nem sok értelme van belemenni.

Az pedig, hogy sok az arab és afrikai, hát ez egyre inkább igaz lesz a focipályán kívülre is. A jelenlegi uralkodó nyugati világrend szerint mi(európa emberek) nem vagyunk elég diverzánsak, ezért kellenek ők, hogy új szintre emeljék a begyöpösödött és eltorzult európai kultúrát. Erre az sem segíti, hogy belőlük több van és lesz, belőlünk pedig kevesebb és kevesebb is lesz.

Rolai 2017.07.10. 11:19:40

@Murdeer3: "Igen, ér annyit, ha nem érne annyit akkor nem lennének benne ezek a hatalmas összegek."

Azért vannak benne ezek az összegek mert néhány üzletember meglátta a fociban rejlő marketing lehetőségeket. Ennyi és nem több. Attól még a játékosok igenis túlfizetettek...

Millennium környékén 2017.07.10. 12:23:15

@Murdeer3:

"ezért kellenek ők, hogy új szintre emeljék a begyöpösödött és eltorzult európai kultúrát."

???

Ugye ez most csak vicc, hogy a megújulást és a szellemi/jellembeli fölényt a középkori felfogású araboktól (hitbuzgalom, saría törvénykezés), és a sok helyen máig törzsi szinten és primitív babonák közt élő afrikaiaktól várod?

Ez visszaesés lesz, nem megújulás. Mint annakidején, mikor a Római Birodalom összeesett és jött mindenféle germán, szláv, avar stb. törzs. Mi lett belőle? Kultúrális hanyatlás, sötét középkor.

Ha már mindenképp egy új rassz kell a megújuláshoz, akkor térdenállva könyörögjünk a távol-keleti népeknek (kivéve Észak-Korea és Laosz), hogy jöjjenek ők, mivel nálunk is a népességfogyás a legnagyobb probléma (kivéve Kína) és szellemileg/jellemileg a legfejlettebbek, sokat tanulhatnánk tőlük. De igazából már az is elégséges, hogy nem hitbuzgók és nem középkori mentalitással vizsgálják az adott dolgokat (bikinis nők elverése, sertéshúst is árusító hentesboltok elleni offenzíva)

Skate · http://sorozatpiller.wordpress.com/ 2017.07.10. 13:06:27

Nekem az unalmas, régi angol krimifeldolgozások (Sherlock Holmes, Poirot) jutnak eszembe, amit már gyerekként nem tudtam végignézni, annyira nem történet bennük semmi. Véget nem érő, egyhangú párbeszédek, amelyek nem vezetnek sehova. Ez a film meg altatóbb, mint egy ASMR videó, aminek szintén nem érzem a jelentőségét.

Murdeer3 2017.07.10. 22:56:37

@Rolai: Hát ez az, pontosan ez a lényeg.Gondolj csak bele, hogy vajon miért nem a kézilabdába,röplabdában vannak ekkora pénzek.

Millennium környékén 2017.07.11. 07:12:06

@Murdeer3:

És csak azért, mert a focirajongók kőbuták és elvakultak, az már indok, hogy "céroni" nagyobb fizetést kapjon, mint sok ország miniszterelnöke?

És a sok barom reklám ami nyílván viszi oda a pénzt... Még a legszarabb megyekettőn is ott a Borsodi meg a Lóbányai logo valahol. (Igazodván a kocsma hőseihez akik a "törzsszurkolók"...)

Kézi és a röplabda is izgalmas sport, szabályai lévén, még mozgalmasabb is, mint a foci, ahol van, hogy 5-6 ember labdához sem ér, csak futkos oldalt.

Megmondom neked, miért van ennyi pénz a fociban: pénzmosás, nagykutyák tárolják és mossák itt a pénzüket tisztára, tök jó mikor kiderül, hogy a német "megyekettő" 1-1 csapatát teljes egészében egy orosz maffiózó birtokolja.

A "sport szépségéről", meg elég annyit mondani, hogy FIFA és/vagy olasz foci. Ahol volt olyan botrány, ahol kiderült, hogy a "Seria A"-ban minden csapat bundázott párszor és alig volt játékos aki ne lett volna érintve benne. Fair...

Murdeer3 2017.07.11. 07:12:09

@Millennium környékén: Viccnek meg abszurditásnak hangzik, de sajnos ez a liberális mantra, a haladó gondolkodás, stb.
Belegondolni is szomorú illetve abszurd, hogy mik a legnagyobb "problémák" nyugaton.És nem azok amiket mondjuk egy normális érték rendel rendelkező ember annak vélne, hanem amik ilyen abszurd paródiákból vagy társadalom kritikából kibújt ember vélne annak.

Egyébként az ázsiai országok(fejlettek) is ugyan azt az utat járják be, mint amit a nyugat, ezért vannak többek között ott ahol.
Japán például egy egyedibb módján, de ugyan azzal a problémával néz szembe mint a nyugat, bár ők még nem eléggé haladóak gondolkodásban.

Kína is picit hasonló, bár ott inkább a környezet pusztul le teljesen, mifelénk pedig inkább a lélek.
A római példád egyébként elég jó, a történelem ismétli önmagát, ez fog történni most is.

Murdeer3 2017.07.11. 13:10:58

@Millennium környékén: De azt kell itt érteni, hogy ugyan ez lenne a röplabdától kezdve a gyeplabdáig, ha épp az vonzana annyi embert világszerte.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2017.07.12. 10:14:42

@Mangekyo22: Az alapító ennél sokkal jobb film. Az se mond ítéletet a főszereplő karakterén (aki amúgy egy eléggé ellenszenves fickó), de nem is emeli piedesztálra. Meg az - ezzel ellentétben - szórakoztató.
süti beállítások módosítása