Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Az 5. hullám

2017.09.24. 14:35 | BlackSheep89 | 22 komment

Címkék: 11. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr8812890642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danivilla 2017.09.24. 16:28:07

Nagyon jól sikerült a videó, hosszú idő óta ez tetszett a legjobban :D
Már el is felejtettem mennyire szar volt ez a film...

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2017.09.24. 17:24:39

Annyira imádom a kreativitásodat BlackSheep!
Lehet, hogy itt Magyarországon már nem annyira népszerű a videózás, azonban Amerikában töretlen népszerűségnek örvend, és nem a rövid, vlog szerű kritikákra gondolok, hanem hosszabb, elemzős videókat még mindig rengetegen készítenek.
Például erről a filmről is láttam egy nagyon jó videót az egyik kedvenc külföldi Youtuberemtől:
www.youtube.com/watch?v=TT-WTVvxGhU
Azért remélem, hogy ezzel nem azt akarod sugallni, hogy lassan véget ér a Baaad Movies is. Bár az, hogy lassan 10 éve csináljátok megérteném, ha azt mondanátok mondjuk az év végén, hogy befejezitek a videózást. Bár a Filmbarátok Podcast még ott lesz nekünk. Egyenlőre azt mondom, hogy kitartást srácok, Én még sokáig foglak titeket nézni! ;)

nnorbi91 2017.09.24. 17:24:40

Én mindig is imádtam a videóitokat és pont a szülinapomon láthatom ezt először, valami fenomenális! Eddig a Godzilla videototók után ez a legjobb, ami többször nézős! Csak így tovább!

Boglárka67 2017.09.24. 19:00:31

Remek videó lett! Én a filmet nem láttam, csak a könyvet olvastam (az nem volt annyira nagyon szar, de jó sem volt), de úgy látom nem hagytam ki semmit azzal, hogy nem néztem meg ezt a ,,csodálatos" filmet. :D

xx18Rolandxx 2017.09.24. 19:00:41

Hát nem tudom, hogy ezek után hova lehetne ezt még fokozni mert ez annyira elborult, hogy az már az elborultság határait feszegeti XD.

Másrészt ez a film már akkor is gáz lett volna ha a Young Adoult filmek sikerkorszakában készült volna el. Ebben egy deka logika sincs a többi ilyen legalább próbálkozott igaz kevesebb mint több sikerrel. Ebben a témában egyértelműen az Éhezők Viadala a legjobb anyag a többi mind vagy csak ócska másolat vagy Alkonyat utánzat. A Beavatott széria messze a legrosszabb az egészből. A téma maga ugyan érdekes ezzel a klikkekre osztott társadalomra de ezen kívül a film görcsösen igyekszik , hogy semmiről ne szóljon az égadta világon. A 3. rész ugyan megpróbálta csak aztán nem kezdett vele semmit az égadta világon ahogyan az Útvesztő sem. Az 1. rész szimbolikája kifejezetten érdekes de a 2. egy vég nélküli Scooby-Doo szerű rohangálás egyik szobából a másikba. Pedig lehetnének ezek érdekesek ha az alkotók mernének egy kis fantáziát belevinni az egészbe de nem helyette tényleg csak újra meg újra eladják ugyanazt. Ugyanakkor vannak érdekes kiadványok mint például az Éjangyal trilógia aminek most olvasom az 1. részét az Árnyak Útján-t és eddig valami döbbenetesen jó. Olyan mint az Assassins Creed megfejelve egy nagy adag Leon a Profival és egy kis Witcherrel. Ajánlom mindenki figyelmébe ^^

moly.hu/konyvek/brent-weeks-az-arnyak-utjan

Ráadásul annyira elképzelhető az egész, hogy simán meg lehetne filmesíteni de nem moziban hanem inkább Tv sorozatként lehetne nagyobb sikere ( főleg a Durzo Blintet Hugh Laurie játszaná Madam K-t pedig Sarah Paulson vagy Jessica Chastain ^^ )

Amúgy a filmre visszatérve Chloe-t még megértem de Liev Schreiber mit keres itt? Értem én, hogy kell valamit csinálnia két Ray Donovan évad forgatása között de akkor már vállaljon színvonalasabb munkát mert rossz nézni mennyire unottan csinálja az egészet.

A Látogatással meg egyet is értek meg nem is. Nem rossz film de a végére rettenetesen eluntam és Shayamalan nem azzel hanem a Széttörvével tért vissza.

Meerkat 2017.09.24. 20:25:10

A The 100 című sorozatot ismeritek? A Galaktika oldalán találtam véletlenül, és meglepődtem, mennyire dicsértek egy young adult sorozatot. És a 2. évad miatt tényleg érdemes megnézni, szóval ajánlom, ha attól még nem hánytok hupililát, ha megláttok egy csapat tinit fegyverrel meg összekoszolt, mégis szupertrendi frizurával.
Ja, és a videó már megint tele volt ötlettel meg lélekkel, szóval hatalmas pacsi, Blacksheep:)

M.Zozo 2017.09.24. 20:25:12

Már vártam ezt a bemutatót! Gratula!! :)

M.Zozo 2017.09.24. 20:25:13

@Tomlion: Nekem is Mark az egyik rossz filmeket elemző kedvencem, a másik a Nostalgia Critic :)

Twitch 2017.09.24. 23:03:00

BlackSheep egy kincs, akit kötelesek vagyunk ápolni és oltalmazni amíg véget nem ér a világ. Ő a -1. hullám.

M.Zozo 2017.09.25. 16:47:51

Az alvó ügynönöket meg a remek 'V' című sci-fi sorozatból nyúlták!!

Kibernetika 2017.09.25. 22:39:08

Szuper videó! A Barbie maraton óta az egyik legjobb. XD

Kibernetika 2017.09.25. 22:39:24

Ja! És sajnálom, de sajnos az én már korábban említett filmem, ami a rendezői elképzelésem, sajnos Young Adoult-os lesz. Persze azzal a különbséggel, hogy sokkal jobb lesz, mint ez. XD

KatLevente · www.youtube.com/c/Hunbadfear 2017.09.27. 07:10:50

Ez egy zseniális rész volt. Fogadd kolosszális gratulációm.

mátrix01 2017.09.27. 19:10:06

Kövezzetek meg, de nekem tetszett a film, annyira nem tűnt logikátlannak, meg nem annyira nézem a logikát egy filmben, nagyon sokban nincs. Pl. Terminátor 2 nagyapa-paradoxona... Az Alkonyatban ennél ezerszer butább szövegek voltak. Az Éhezők viadala 1 és az Útvesztő 1 (a 2.-at nem láttam) tényleg jó film.

Atanos 2017.09.28. 18:27:49

Baromi jó volt ez a rész. :) Tetszett, hogy építettél a bemutató köré is egy sztorit. :) Bevallom őszintén eszembe sem jutott, hogy 10 éves a BaaadMovies. :D Azt pontosan lehet tudni mikor lesz 10. születésnap? Amúgy vártam én is nagyon ezt a kritikát, mert már a FilmBarátok-ban is rendesen szétfikáztad a filmet. :D

Sorter 2017.09.28. 18:28:31

@Atanos:
2018 március 27-én :)

Kibernetika 2017.10.04. 09:30:22

Már több, mint egy hete nincs bejegyzés, elfoglaltak vagytok?

@Tomlion: Tényleg! Már én is gyanakodni kezdtem az iránt, hogy Blacksheep azt akarja ezzel sugallni, hogy lassan végetér a blog. Pedig mégcsak most kezdtem el követni őket. Márcsak azért is kezdtem gyanakodni, mert majdnem tíz éve tolják. De sajnos nekem még egy éve sem és hiányoznának. Annak legalább örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel.

Mangekyo22 2017.10.07. 08:23:06

@Tomlion: @Kibernetika:

Sajnos itthon nálunk inkább az igénytelen videósok vannak piedesztálra emelve. Még L.Mole, avagy Éjjeli Vakond nézettsége is nagyon alacsony, miközben néhány 15 éves üvöltöző "gamer" videóját több százezren nézik. Hogy őszinte legyek, a Baaad Movies-on kívül egyedül már csak az Éjjeli Vakondot, az Atarian-t, TomLion-ot és még 1-2 embert követek nagy ritkán, a "népszerűekből" meg szinte semmit.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2017.10.08. 08:39:09

@Mangekyo22: Én is már a kisebb csatornák után kutatok, akiket szinte senki nem néz, de megérdemelnék a több nézetséget. Csak sajnos a magyar youtube-on a "népszerű" videók kivételével mást alig találsz meg, kivéve akkor, ha nagyon méylre ásol!

DasOmen 2017.10.09. 19:35:49

Ez a film és per videó kiválóan reprezentálja, hogy miért egy evolúciós zsákutca, és mellékesen undorító hányadék a young adult műfaj. A pofám leszakadna miután a fejem többi része már szénné égett volna a szégyentől, hogy ennyire felszínes, semmibe se vezető hatásvadász illogikus szart adjak ki a kezeim közül történetnek és lore-nak nevezve. És nem csak erről beszélek, az egész y.a. zsáner egy az egyben ugyan ez, csak a szar mércével lehet egy kicsit mindig lejjebb menni.

Végtelenül tudom gyűlölni azokat a magukat sci-finek vagy bármi másnak beállító szutykokat, amik egy szimpla mese szintjén vannak. Ergo bárkiből bármi lehet azonnal. Esetünkben ha éppen 18-22 közt vagy? Sebaj, csinálunk olyan filmet, ami alapján délután már ha bekövetkezne az a válság, ami a mozivásznon, a néző is rögtön a főszereplővé válhat. Nyomorult és szánalmas az egész. Semmi másról nem szól, hogy a meséket már nem csak kisgyerekeknek, hanem idősebb gyerekeknek is el akarjuk adni, elég rá egy kis púder és jó lesz az úgy, a végén még megnéznének egy ténylegesen jó filmet, amin gondolkodni és a saját állapotukból fejlődni, és nem azon szintjén rekedni lehetne.......

Lillyenn 2018.01.18. 16:32:58

Épp nézegettem a 2017- es videókat és rájöttem hogy ezt még nem láttam. És persze öröm ódát zengtem. Ez egy marha jó videó lett Blacksheep. Külön tetszik hogy az elején kitértél általánosságban is a Young Adult kategóriára. Amit te és Sorter csináltok az nagy hiánypótlásnak számít magyar platformon. Nem egyszer azon kapom magam egy külföldi Youtubert nézve hogy: "Ezt a filmnek csúfolt valamit mintha már láttam volna valahol... Ó hát persze! Az egyik Baaad Movies bemutatóban kb. 2 éve" Ami a videó témáját illeti én 16 lehettem az Éhezők viadala 1 idején úgyhogy tinilányként igen csak célközönségnek számítottam. Tudom hogy ez egy régebbi videó de remélem nem bánod ha így utólag megosztom a véleményem. (Elég hosszan de olyan jó kiadni a fusztrációt) A legrosszabb az egészben hogy rengeteg olyan Young adult könyv/könyvsorozat van ami ténylegesen jó (pl. A Percy Jackson könyvek, a Darren Shane könyvek is jók- az első "horror" könyv amit olvastam a Démonvilág sorozatából volt ami elég mély benyomást hagyott- a Cassandra Clare könyvek se rosszak, nyilván nem zseniális műalkotások de érdekes módon egyikre se lehet csak úgy ráhúzni valami felszínes tucat marhaságot mint ahogy ezek a filmek próbálják, ráadásul még legalább 5 pozitív példát tudnék mondani) nyilván tiniknek vannak kitalálva, de nem mindegy hogy az olvasó nyer általuk valamit, vagy csak órákat pazarol az életéből. Amiket most felsoroltam mind jóval magasabb színvonalon vannak mint pl. a Twilight könyvek. A Percy Jackson sorozat a mai napig az egyik kedvenc könyvsorozatom és a legjobb hogy az írójuk Rick Riordan megközelítése a görög mitológiai elemek felé kifejezetten hiteles némi írói szabadsággal, tehát a 14 éves énem még tanult is valami érdekeset.( És az érettségimben annak idején pont a görög mitológiát kellett kifejtenem tehát többszörösen is hasznosak voltak.) A probléma az hogy ezek a filmek meg se próbálnak kreatívak lenni vagy az alapanyaghoz méltót alkotni. Nincs mögöttük semmi lélek pl. az Éhezők viadala 1 nem volt egy műalkotás de azért volt mögötte valami alkotási vágy. A 3. részt nem voltam képes végig nézni. És érdekes módon a Harry Potter filmek is a 6. résznél kezdtek süllyedni az 5. részig szerethetőek és élvezhetőek voltak de az utolsó 3 rész egyre romlott színvonalban. Az ilyen filmek nagy része (tisztelet a kivételnek) senkinek se élvezhető 18-20 év felett, ha férfi az illető akkor kb. 15 év felett, másrészt a könyvek rajongóinak is csalódást okoznak. Én direkt nem néztem meg egy olyan filmet se ezek közül ami egy általam olvasott könyv alapján készült mert tudtam hogy úgyis szar lesz és lám igazam volt az összes bukott vagy a feledésbe merült. Ami szintén szomorú hogy sok esetben a színészek egyáltalán nem rosszak pl. Dylan O'brian az Útvesztőből egy marha jó színész (olyanyira hogy egy ponton a sorozatot amiben játszik már csak miatta néztem) de az Útvesztő alapján max középkategóriába sorolnám. Tehát még ilyen értelemben is masszívan félre vezetőek. Rossz színészek jónak tűnhetnek ha még rosszabbakkal vannak körülvéve, és még a film többi aspektusa is rossz, a jók meg lesülyednek az átlag színvonalukhoz képest.

rammsteinfan 2018.05.16. 10:04:16

Ez az egyik legjobb Baaad movies videó!
süti beállítások módosítása