Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Star Wars: Az utolsó jedik

2017.12.19. 09:49 | BlackSheep89 | 4 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr9113511265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2017.12.19. 18:42:16

Én most pénteken néztem és nem csalódtam.

Ulámá 2017.12.20. 07:38:21

Lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de szerintem a Star Wars (beleértve a klasszikus trilogiát is) sosem volt több egy egyszerűen jó filmnél. Simán csak egy történet volt, a készítők csak egy magot ültettek el, amiből mégis egy hatalmas kultusz-fa nőtt ki, ám ezt a fát a rajongók növelték akkorára, mint amekkora gigászi monstrum lett, nem a készítők. Többször nyilatkozta Lucas is, hogy ő bele se gondolt olyan teóriákba, amin a rajongók évtizedek óta vitatkoznak, hogy most mi is a mély igazság a felszín mögött. Ezért is gondolom, hogy ezek az újabb részek is épp annyira jók, mint a régiek. Azaz, simán csak jók. Sőt, szerintem gondolatiságba itt már néha messzebbre is mennek, mint a régi részeknél, ahol csak úgy megírtak mindent, különösebb mélység nélkül. Csak hogy egy példát említsek, amit a Star Warsosok biztos mind ismernek, hogy eredetileg Dart Wader nem Luke apja lett volna, hanem az apjának a gyilkosa. Aztán hirtelen az egyik forgatáson megváltoztatták, mert az drámaibban hangzott, hogy "én vagyok az apád"... Na, ilyen hasraütésszerűen mentek akkoriban a dolgok, ezért is nem értem azokat az embereket, akik már-már vallásként tekintenek egy olyan trilógiára, aminek az írói maguk se nagyon tudták, mit csinálnak.

Mr. Schreck 2017.12.22. 16:05:43

Néha tényleg úgy érzem hogy az Utolsó Jedik kritizálói és védői nem ugyanarra a filmre ülhettek be. Én speciel a Baljós Árnyak óta minden Star Wars filmet moziban néztem, de soha nem jöttem ki még a gyengébbekről se olyan érzéssel hogy ez effektíve pusztította volna a szériát. Eddig sajnos. Az Ébredő Erőt kissé soványnak éreztem univerzum bővítés szempontjából, inkább egy jól elkészített haknizás volt ahol el is vetették a magjait olyan dolgoknak amik izgalmasak lehettek volna. Rian Johnson most egy huszárvágással elintézte az izgalmas lehetőségeket amiket JJ elhintett és volt (finoman szólva) tiszteletlen a még korábbi filmekkel. Hatalmas damage kontroll kell a következő rendezőtől ha a 9. rész több akar lenni egy He-Man epizód szintjénél.

De hogy nálam prominensebb emberrel is alátámasszam... Szegény Mark Hamill:
www.youtube.com/watch?v=9sq0jMeAUzM

Timotiyong 2017.12.24. 20:23:53

Ez a film a Karib Tenger Kalózai 5-vel van egyszinten. Csak ott legalább Jack Sparrowon lehet röhögni. Itt max kínjában nevet az ember.
süti beállítások módosítása