Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies U.K.F.T.T.X.Edition(3)-Mortal Kombat 2

2018.04.01. 17:46 | BlackSheep89 | 7 komment

Címkék: remake after évad

Eredetileg holnap került volna ki, dehát mégiscsak április 1-je van! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr2013798688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tonkacsa 2018.04.01. 21:18:50

Szeretném ajánlani ezt a filmet bemutatásra szerintem alulmúlja roller balade 7-et www.youtube.com/watch?v=z0YhUl0kdHo&list=PL5573CAB0C31CFC5A

GyehAnna 2018.04.02. 11:09:30

Kontár Vombat kb... A szörny meganimálása az asylumos "szépségekkel" vetekszik, a sárkányoknál még a stop motion zombik az Evil Dead-ből is "szebbek" :D
Lesz valaha Hupikék Törpikék 3D-ről videó? A film színvonala kb a Szandi és Bogdán Csaba által 90-es években prezentált Hupikék Törpikék dalokkal vetekszik, a főgonosz Hókuszpók egy degenerált aggszűz, egy igazi győzikei "tálentum" és megjelenik Barney Stinson is, akinél valószínűleg potenciaproblémák léphettek fel az Így jártam anyátokkal óta, ugyanis jó csajok helyett vinnyogó, debil törpikékkel osztja meg szerény hajlékát a szabadidejében. A film alkotói épp most készülnek a fiatalabb korosztály pofájába tolni egy következő "ínyenc" fos-szuflét: www.youtube.com/watch?v=LX-P9xAyeTU állatkínzós rossz film...
+Jó film, sorozat ajánlás: A szolgálólány meséjét nagyon tudom ajánlani. Az egyik legjobb, legmegrázóbb történet, amit valaha láttam. Igazából az alapmű, a könyv a Reagen korszakban megjelenő amerikai vallási fanatizmus túltolásáról szól, szóval kicsit furcsa, hogy a mai világba próbálták adaptálni a történetet a sorozat készítői (le is lettek érte feministázva többek közt). A sorozat komor hangulatát a sok dicsértessék oldja, amitől úgy érzed magad, mintha épp Tibi atya posztokat olvasnál (legalábbis, ha magyarul nézed, kisebb negatívum a magyar szinkronnal kapcsolatban, hogy a magyarok a legelején a 3 szolgálólány June/Fredé, Moira és Emily/Glené mondatait kicsit túl badass-re fordították és úgy adták elő) :D WARNING: Amúgy egyetlen negatívum a sorozattal kapcsolatban az az állítólagos szerelmi szál és az abban "résztvevő" férfi karakter, amiért és akiért egyes női rajongók hihetetlen módon oda-vissza vannak. Nem láttam a 90-ben készült filmet, nem olvastam a regényt sem, de a sorozatban ez egy rettenetesen idegesítő szál (szerencsére nem olyan jelentős ez a szál, max az utolsó 2 epizódban nyer nagyobb jelentőséget). Szóval a főhősnő összejön (értsd: dugnak párat meg az utolsó epizódban "kis helyesen" összebújnak) a gazdájának a sofőrjével, aki kb úgy néz ki, mintha a szemöldök szedés előtti Vona Gábor (bocsi a politika említéséért) és Jacob az Alkonyat chippendale ebe egy ember lennének (lehet hogy egy ilyen szépfiú karakter, de szerintem a férfiassága Homok-hiszti Anakin drágáéval vetekszik, még első benyomásra is, komolyan a szolgálólányok riadt tekintetében több tökösség van, mint az övében). A személyisége meg "emóbb", mint az orochimarunized Sasukéjé a Naruto-ból, az arca érzelemmentessége lvl T-800 - gyanakodtam nem e egy terminátor, akit a lázadók küldtek Gileád ellen. Amúgy kiderül róla, hogy egy buzi kis "ÁVÓ-s" csicska... de a szerelmi szál konkrétan a főhősnő és eközt a "szépfijjú" közt valami ótvar, worse love stroy than Twilight! (amúgy nem akarok spoilerezni, de annyit megsúgok, hogy van egy kis logika amögött, hogy ezek majd "összejönnek" a történet során) A Rick és Morty-ból, unatkozó és beteg fanok által összetákolt Jerry és Rick deviantart shipping hitelesebb lenne... De még egy ilyen faszság ellenére is egy remek sorozat, ugyan lassan indul be, de magával ragadó és brutális.

Ulámá 2018.04.02. 17:04:53

Hát igen, tény hogy tele van baromsággal ez a film, de én pont emiatt szeretem. Minden amit elmondtatok, igaz, de ez bennem nem a dühöt, hanem inkább a röhögést fokozza. Ez a "könyörgött e az életéért" dolog olyan szinten hihetetlenül nagy baromság, hogy valami zseniális! Pacsi a magyar szinkronnak, hogy ezt elszúrták, mert így még idétlenebb ( tehát számomra jobb) lett a jelenet!

SARGE999 2018.04.03. 21:06:51

Nem értek egyet a videó végén lévő összefoglalóval.
A karaktereknek már a kinézete sincs még köszönőviszonyban sem az eredetiekkel.
A ruháik is ezerszer gagyibbak, egy óvodás farsanghoz tudnám hasonlítani őket.
Shao-Kahn és Motaro kb 2 fejjel magasabb a játékban, itt meg balfaszok.
Érdekes, hogy Kahn itt mindig szaltózik, de a játékban sosem szokott, mert nagyobb darab, és lomhább, mint az alap karakterek.
Én sosem olvastam annak idején a játék háttértörténetét, de azt hittem Jax robotkarjairól, hogy azért vannak, mert a sajátjait letépte az egyik ellenfele, és azokat helyettesítette.
Itt meg felrakott ilyen fröccsöntött műanyag szarokat.
A verekedős részekről is annyit, hogy "mindenhez van köze..." csak a harcművészetekhez és a küzdősportokhoz nincs.
Mi a haverommal alsó tagozatos korunkban jobban kungfuztunk, azok alapján, amiket filmekből lestünk el XD.
Ezek a koreográfiák rettenetesek.
Biztos vagyok benne, hogy nem felnőtt ember írta ennek a forgatókönyvét és a történetét sem, hanem valakinek a kisfia, aki max 5-6 éves lehetett.
Szép dolog, ha egy apuka így kedveskedik a fiának, de ezért nem kéne emiatt kibaszni kétmilliárd emberrel, bővel elég lett volna, ha csak a maguk kis privát mozijában marad ez a trágya.

Capt Obvious 2018.04.07. 14:46:08

Azért azt tudomásul kell venni, hogy a játékot követve:

Sindel és Kitana nem emberek, Kitana is több mint 10 ezer éves, szóval attól, hogy nem látszik a korkülönbség, semmi akadálya, hogy az anyja legyen.

Scorpion eleve egy élőholt nindzsa, aki az alvilágból jár vissza.

KULTgame 2018.04.10. 16:39:18

Szegény Liu Kang, tiszta Simon szindrómában szenved: minél többször megverik annál erősebb lesz. :D

Tblog 2018.04.12. 10:52:04

Rayden, Harry Morgan, Dexter apja. :D
süti beállítások módosítása