Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Napokban láttam - Szöktetés a pokolból

2018.08.10. 20:17 | Sorter | 7 komment

Címkék: Napokban láttam

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr314174247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2018.08.10. 20:59:22

És a főszerepet Taissa Farmiga játssza az Amerikai Horror Sztoriból :D

Kibernetika 2018.08.11. 00:31:37

@xx18Rolandxx: Túlléptem ezen az egész idióta ügyön. Ezt az üzenetemet most csak azért írom, mert úgy döntöttem lezárom a kis drámámat. Igazad volt, hiba volt ennyit tökölnöm egy általam kitalált, nem létező problémán. És megmondom őszintén, a végére már én is meguntam azt a kommentcsatát, aztán nemrég újraolvastam azokat a kommentjeimet egyébként és bevallom, így visszanézve tényleg nevetséges volt. Szóval igazából nem is csodálom, hogy ennyien totál hülyének néztek engem, mert így visszanézve már én is beismertem ezt. A múltkor azért ment a kommented után, hogy "túlléptem rajta" egyébként, mert még előtted megírtam, csak aztán későn töltődött be, de az a lényeg. És nem is érzem magam sértettnek teljesen jogos volt, amit te is és mások is írtak nekem. De mindegy a lényeg a lényeg, hogy befejeztem ezeket a nevetséges kis drámáimat és ezek után már nem fogom felhúzni magam ilyen kis apróságokon, amikbe belefutok, akármilyen fura is SARGE999 vagy akárki véleménye, jobb lesz, ha nem törődöm vele. Ahogy korábban az "Eredet" port.hu-i fórumán is "Bionika" néven volt egy kis vitatkozásom a rossz véleményekkel (csakmert ha esetleg te is láttad a port.hu-t, most kiengesztelésként vallomást tennék, hogy az is én voltam) azt később befejeztem, mert ott is beláttam, hogy mennyire nevetséges voltam, most ugyanúgy ezt is befejezem. Már nem is ugatom SARGE999-et a véleményei miatt, inkább elfogadom úgy, ahogy van és tiszteletben tartom, ígérem ezt minden kommentelőnek! Megfogadtam a tanácsodat és megpróbálok vhogy. bocsánatot kérni SARGE999-től és megemlíteni neki is, hogy úgy döntöttem, lezárom ezt a nyamvatt témát, ami már szerintem is rég egy lerágott csonttá vált. Nem is akarok többet foglalkozni vele én sem. Nekem is elég volt a hülyeségeimből. És mégegyszer megerősítem: igazad volt! Tudom, hogy ti is unjátok és igazából SARGE999-et is sikerült megértenem a véleményével kapcsolatban (az alapján, amit a Transformers 5-höz írt) és nem akarok több ilyen félreértést, úgyhogy inkább elfogadom, hogy neki ilyen az izlése. És igazából azért írtam ritkán, hogy érzékeltessem, hogy abbahagytam és csak most erősítsem meg. Mit szólsz?

Szia!

xx18Rolandxx 2018.08.12. 15:45:17

@Kibernetika:

És ezt még hányszor akarod nekem elküldeni nekem? NEM ÉRDEKEL ÉRTED! Lehet végre békén hagyni! -_-

Bocs Sorter de ugyanezt a szöveget már 3x-or küldte el az e-mail címemre de egyikre se válaszoltam neki mert nem érdekel de , hogy itt is képes elküldeni az már sok!

Kibernetika 2018.08.13. 20:47:26

@xx18Rolandxx: Bocs! Nem tudtam, hogy elolvastad, mert nem válaszoltál rá, de utólag látom be, hogy valóban nem gondolkozom négy dimenzióban, nem kellett volna választ várnom rá, igazad van. (Ettől függetlenül, ha rögtön elsőre válaszoltál volna rá, hidd el, nem írtam volna többet) Na de nekem ennyi elég is, igazából csak annyiszor írtam meg, amíg választ nem kaptam rá. De mostantól változtatok ezen jó? Megpróbálok tapasztaltabb lenni. (ezt anyukámnak amúgy elmeséltem, és ő is ezt mondta egyébként) És igen, lehet békén hagyni! És akkor ez volt az utolsó alkalom, hogy ezt megírtam. Mostantól békén hagylak. És még egyszer bocsi! Jó éjt!

Kibernetika 2018.08.14. 12:20:21

@KULTgame: Tudom, tudom. Nem akartam volna őt belekeverni ebbe, se kommentháborút, csak volt egy kis nézeteltérés, de már tisztázódott. (Amúgy megértem)

TRr 2018.08.24. 10:55:13

Kiváló film...lenne, ha jók lennének benne a poénok. Ahhoz képest, hogy ez egy horrorvigjáték, kellemetlenül komolyan veszi magát, és az anya-lánya közti érzelgős jelenetek egy idő után már kicsapják a biztositékot. Az alapötletből ki lehetne hozni egy jó kis trashfilmet, az elején úgy tűnt, hogy ez menni is fog, de nekem nagyon keveset sikerült ezen mosolyognom. A vége is gagyi és elnyújtott. Szerintem a Final girls nem találja a saját profilját, ez vele a fő probléma.
süti beállítások módosítása