Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Szamuráj zsaru Part 3

2018.08.24. 16:30 | Sorter | 3 komment

Címkék: after évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr6514179225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2018.08.24. 18:15:24

Ez a rész már jobban sikerült, mint az előző. Üzenem Tomlion-nak, (akit szintén elkezdtem követni) hogy szerintem ezt már érdemes lesz megnéznie. (csakmert az előző videó nem jött be neki annyira és azt írta, hogy "nem is kíváncsi erre")

rammsteinfan 2018.08.24. 18:15:33

Végreeeee.Olyan sokszor néztem fel az oldalra ezt a videót várva!!!

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2018.08.24. 18:16:00

Építőjellegű kritika egy ősrégi rajongótól!

Örülök, hogy a harmadik videóra valamennyire sikerült Sorter össze szedned magadat, hogy ne 4 videóban kelljen bemutatni ezt a KULT státuszú rossz filmet, de az a gond, hogy ahogyan elejétől kezdve hozzá álltál, hogy végig kommentáltad azt, amit mi magunk is láthatunk összegészében sok értelme nem volt az egésznek. Mert a 3 videóval konkrétan megmutattad az egész filmet, ez miatt amit a videó végén mondasz, hogy piálós estekre lehet ajánlani elveszítette a jelentését, mert a videókban konkrétan megmutattad az egész filmet.
A Szamuráj Zsaru volt konkrétan a 6. bemutatóm, amit elkészítettem, amikor még tanultam a videó készítést, nem tudtam még, hogy mit is csinálok pontosan, amikor még nagyon Baaad Movies-os stílusú volt, mégis képes voltam úgy bemutatni a filmet 19 perc alatt, hogy amikor a végén mondom, hogy egy piálós estre egy tökéletes választás komolyan gondoltam, mert rengeteg olyan pillanata volt a filmnek, amit nem mutattam meg pontosan azért, hogy aki kedvet kap a filmre megnézhesse és olyan dolgokon nevessen, amiket még nem látott.
A film nagyon amatőr, de konkrétan ez adja a báját, éppen ezért, amikor minden jelenetet megmagyaráztál hogy EZ, meg AZ mi miatt rossz elveszítette a jelentőségét, mert ami egy Retro Gamer videóban nagyon jól működik itt egyáltalán nem, unalmasak lesznek tőle a videók hossza miatt. Én a videómban az ilyen nevetséges jelenetekből, mint például a film teljes fináléja kiválogattam 3-4 nagyon emlékezetes pillanatot és kihoztam belőlük egy-egy poént. Ezt a legjobban vizuális poénokkal lehet elérni, mint például az a rövid Family Guy klip, amit beleraktál. Ott is arra számítottam, hogy megakarod magyarázni, hogy az a beszólás mennyire béna volt, de az a néhány másodperces klip többet mondott 1000 szónál!

A videómat egyébként érdemes megnézni, mert hiába volt az első videóim között, sok esetben még mindig megállja a helyét, büszke vagyok arra a videóra, hogy olyan rövid idő alatt sikerült bemutatnom, és szerintem te is tudnál belőle tanulni:

indavideo.hu/video/CinemaLion_-_Szamuraj_Zsaru

Remélem megfogadod a tanácsomat, mert hiába nézlek titeket már lassan 10 éve minden alkalommal csak örülni tudok, ha te vagy BlashSheep csináltok egy bemutatót és posztoljátok a blogra. De őszintén... Nem szeretnék még egy ilyen videót megnézni, mint ez vagy az "Átutazó invázió" amit őszintén az egyik leggyengébb bemutatóid között szerepel nálam, mert annak a filmnek a videói is a túlmagyarázástól szenvedtek leginkább! Az nem poénos, ha egy logikátlan dolgot próbálunk megmagyarázni. Inkább meg kell próbálni egy picit megcsavarni a logikátlan jelenetet és egy jó poént kihozni belőlük.

További sok sikert! ;)
süti beállítások módosítása