Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movie Remake - Battle Royale 2

2018.10.26. 15:35 | BlackSheep89 | 5 komment

Címkék: remake after évad

A videó mellé még van egy rossz és egy jó hírem is.

A rossz hír, hogy most egy ideig részemről nem lesz új videó, legalábbis Baaad Movies biztosan nem. Más kisebb cuccok (például a youtube-ra feltöltött Doom-élménybeszámolóhoz hasonló videók) előfordulhatnak, de Baaad Movies nem.

A jó hír pedig, hogy mindez azért van, mert belekezdek egy komolyabb videóba, amit már valamikor nyár elején kitaláltam, de annyira sok időt és munkát igényel, hogy egyszerűen nem tudtam rendesen haladni vele. Most viszont minden energiámat abba akarom belefektetni. Szeretnék Karácsony környékére elkészülni vele, de lehet hogy csak január lesz belőle, nem ígérek semmit. Drukkoljatok! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr1414323685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2018.10.26. 17:57:25

Az egész After évadnak ez volt a lényege, hogy több időt szántok a videókra, ritkábban fogtok jelentkezni! Úgy vagyok vele, ha olyan videókkal jelentkezel, mint például az Egyiptom istenei vagy a Dűne bemutatók voltak, akkor a várakozás mindenképpen megéri, mert akkor csak ámulni tudunk mi rajongók a belefektetett energián, amit beleöltöttél!
Hajrá BlackSheep!!!

Kibernetika 2018.10.26. 22:32:28

Hogy ez mekkora egy király videó volt! Amúgy láttam magát a filmet is (Baaad movies áldozatomként) és az elsőt is (természetesen) és én is észrevettem az eredeti bemutató beli hibákat (pl: a kép-hang elcsúszást) és számítottam egy ilyen remake-re, ahogy vártam is egy régen bemutatott film új elemzését és nem csalódtam. Az önkritikás résznél, amikor a tanár úr részét önkritizáltad, a padlót fogtam a röhögéstől, az idejét sem tudom mikor röhögtem akkorát utoljára (talán a Barbie-maratonon XD). Ahogy a tanár bemutatása főgonosz-ábrázolásként (meg twitteren, hogy "ma este ő tartja a korrepetálást") is jó volt. És a befejező összegzés ötlete is nagy volt, nem viccelek. Megerősítem, tetszik, hogy időnként kikacsintgatsz régi bemutatókra és bemutatod, hogy ma milyenek lennének. (Egyre jobb és jobb, mondhatni zseniális)

U.i.: Csak így tovább!!!

xx18Rolandxx 2018.11.11. 14:00:41

Blacksheep ha lesz majd rá időd akkor ajánlom,hogy nézd meg a BTOOOM! című animét mert ahhoz képest ez simán felér az 1. résszel. A főszereplő srác egy idegbajos neet gyerek, a főszereplő csaj állandóan azon rinyál hogy őt mindenki meg akarja erőszakolni, a kis srác azért pszichopata mert apuci verte, a főgenya egy szimpla idióta , a játék dögunalmas és egy hatalmas baromság mert csak bombákat szabad használniuk, a Battle Royal feeling meg annyira semmilyen mint a városi csapvíz és a befejezés egy oltári nagy kapufa!

www.youtube.com/watch?v=JWIlePu_XV4

A videó meg szuper lett mint mindig. Én speciel megnéznék egy remake-et a Kis Vuk-ból is ;)

Kibernetika 2018.11.11. 17:12:04

@xx18Rolandxx: Ja! Én is szívesen megnéznék egy remake-et a Kis Vukból, Sorter még év elején meg is ígérte, hogy lesz, de úgy tűnik még vár vele, csak tudnám meddig... (egyszer már megkérdeztem tőle, hogy mikor lesz, de csak ennyit válaszolt)

Sorter 2018.11.11. 17:13:24

@Kibernetika:

Sajnos most sem tudok ennél többet mondani. Szeretnék majd remake videót belőle, de még nem tudom, mikor lesz meg.
süti beállítások módosítása