Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Paranormal Activity paródiák

2018.12.24. 10:08 | BlackSheep89 | 9 komment

Címkék: medencetisztító videók after évad

Nem túlzás szerintem, hogy az egyik legjobb évén van túl a Baaad Movies, és mi lenne epikusabb zárás, mint még egyszer - utoljára! - visszatérni az egyik legrégebb óta velünk tartó franchise-ra, egy rekordhosszúságú bemutató-maratonban?

Kellemes Karácsonyt és Boldog Újévet Mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr6914512458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2018.12.24. 21:06:09

Ezért az epikus videóért érdemes volt várni két hónapot!

Köszönjük az elmúlt évek munkáját és kíváncsian várjuk a jövő évet. Jó és természetesen Rossz filmekben gazdag karácsonyi ünnepeket és boldog új évek kívánok mindenkinek! :)

Callinicus 2018.12.24. 21:06:21

10:02-nél cameo.
Lehet lesz még máskor is, csak ez most jól esett. :-)

Lehet volt máskor is, csak lemaradtam? o.O

Creepy.

rammsteinfan 2018.12.24. 21:06:27

Remek lett.Boldog Karácsonyt.

xx18Rolandxx 2018.12.24. 21:06:29

A videó tanulsága: NE....BASZAKODJ.....EGY...MEDENCETISZTÍTÓVAL!

Ennél jobb karácsonyi ajándékot nem is kívánhatnék minthogy halljam ahogyan Blacksheep majdnem 50 percen keresztül idegfaszt kap és lássam ahogyan egy medencetisztító páros legyilkol mindenkit! Best gift ever! XD

Hát én ezek közül csak a Horrorra Akadva 5-öt láttam és azt hittem, hogy a 4.-nél kínosabb nem lehet de tévedtem. Nem csoda, hogy már Anna Faris se vállalta el, hogy 5x-re játssza el ugyanazt a szerepet.

Na nektek is Boldog Karácsonyt és szar filmekben gazdag Új Évet fiúk!

csaky000 2018.12.24. 21:06:32

Először is Nektek is Kellemes Ünnepeket!

Basszki BlackSheep, én az első filmnél már azt hittem hogy nem lehet rosszabb, de ez folyamatosan csak szörnyűbb lett! No, nem a bemutató hanem a filmek minősége! Elképzelésem nincs mit kellett kiállnod még elkészítetted ezt a videót! A Medencetisztítót pedig élmény volt újra látni!

Ui: Az utolsó filmben érdemes nézni annak a szerencsétlen kisfiúnak az arcát mikor az a homokos pali beront a konyhába. A többi filmben is undorító ahogy a kisgyerekekkel "poénkodnak" de ott legalább bábut használtak itt meg egy valódi gyereknek kell végignézni ezt az ámokfutást! Rohadtul kiakadtam na! :D

BerserkerGyusz 2018.12.24. 22:08:43

A Mai napon a karácsonyi ajándékom (egy Belga sör válogatás) mellé a legújabb Baaad Movies videó volt a nap csúcspontja!
Köszönjük Elsősorban BlackSheep-nek,másodsorban Sorter-nek,harmadrészben Tomlion-nak.

Kellemes Ünnepeket kívánok a Baaad Movies-os srácoknak és minden kedves nézőnek,továbbá rossszz filmekben gazdag boldog új évet kívánok!

CookieMonster 2018.12.25. 22:44:23

Csak a Horrorra akadva 5-öt ismertem ezek közül, és bármennyire szar is, azt meg kell hagyni, a medencetisztítós poén jó volt benne (mármint eredetileg is). A többi viszont... hát nem mondok semmit, élmény volt nézni, ahogy az agyfasz határán lavírozva szarrá oltottad őket. Szerintem biztos, hogy ezek közül több filmben is benne volt (egy vagy több) ugyanazoknak az embereknek a keze, ezt a sok bohócos részt nem tudom mással magyarázni. Kizárt, hogy csak véletlen egybeesés legyen :D

Kibernetika 2018.12.25. 22:44:33

Megérte a várakozást! A videó szuper volt, és látszik, hogy dolgoztál rajta. Csak így tovább!

@Tomlion: Ja és dicséret a vendégszereplésedért!
süti beállítások módosítása