Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Szabadulószoba

2019.02.09. 16:38 | Sorter | 3 komment

Címkék: after évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr7414617064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atanos 2019.02.09. 20:23:18

Ekkora fos tengert mint ez a film. :D A filmvégi "csavar" meg tényleg akkora eget rengető baromság. :D

BerserkerGyusz 2019.02.10. 09:04:28

Hello!Először is köszi! 2 nap alatt 2 videó nagyszerű!Másodszor meg nemrég néztem a parajelenségek bemutatókat és a paranormal entity-nél(az az Asylum-os változat)szintén kiakadt Black Sheep kollégád kedves Sorter. Konkrétan ugyan azért a dologért. Seder Gábor szinkornjáért(ugye ő Quagmire magyar hangja).Sok ember nem tud elvonatkoztatni,ami érthető tulajdonképpen.Persze ez nem a film hibája amit nem is említenétek igazi negatívumként,de hozzáad egy furcsa pluszt,arról nem beszélve hogy hány rossz filmnél tapsolnánk ha "csak"a furcsa/rossz szinkron lenne egy film IGAZI negatívuma.Ja a film meg tényleg botrányos lehet,ez totálisan "átjött"a bemutatóból.

Kibernetika 2019.02.10. 18:29:42

Ez aztán tényleg olyan szar, hogy ahhoz már tehetség kell.
süti beállítások módosítása