Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Az Akadémia legfájóbb mellőzései - Legjobb férfi mellékszereplő

2019.03.15. 13:06 | Sorter | 4 komment

Címkék: extra

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr4814689920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2019.03.15. 20:42:08

Gary Oldman mellőzésével én sem értek egyet. Mikor először láttam a Leon a profit már akkor kitünt Oldman alakítása ami zseniális. És tényleg nem értem, mások az ilyen szerepekért simán nyerni szoktak de Oldman ááááá nem. Mondjuk ha Jean Reno-t se méltatták jelölésre pedig élete alakítását nyújtotta akkor nincs mit csodálkozni. Mondjuk Gary-t én Az Azkabani fogoly-ért is jelöltem volna mert Sirius Black-ént tökéletes volt.

Pacino, Dicaprio és Kitano mellőzése szintén fájdalmas de számomra ami a mai napig az egyik legérthetetlenebb mellőzés a kategóriában az Christopher Lee Saruman-ja. Miért? Miért? A Gyűrűk Ura egy rakat díjat bezsebelt (megérdemelten) és Ian McKellen kapott is jelölést Gandalf-ért de Christopher Lee-ről, hogy feledkezhettek meg? Akkor játszott, hogy a plafon is leszakad tőle. Illetve Max von Sydow az Ördögűzőért . Ma sem értem.

xx18Rolandxx 2019.03.15. 20:42:09

Ja és jöhetnek ezután a női kategória mellőzései is! Abban is van pár elég fájó darab.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2019.03.15. 22:38:55

@xx18Rolandxx: Számomra Toni Collette az Örökségből! ;)
süti beállítások módosítása