Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

11 év

2019.03.27. 22:50 | BlackSheep89 | 7 komment

61lk1vlpmul_sx425.jpg

Sziasztok! Megint eltelt egy év, ezúttal a tizenegyedik. Ráadásul az első olyan, ami már az évados felosztás nélkül telt, és azt kell mondjam, piszok jó döntést hoztunk tavaly! Ennyire erős évünk régen volt, mint a tizenegyedik! A leginkább sajátmagunk által magunkra kényszerített megkötésektől megszabadulva rengeteg olyan videót tudtunk megcsinálni, amikhez jóval több idő kellett, mint egy átlagoshoz, de cserébe tényleg nagyon elégedettek voltunk vele. Hogy csak a magam részéről néhányat megemlítsek, amire különösen büszke vagyok (a teljesség igénye nélkül): a Bye Bye Man, a Sound of Thunder, az Egyiptom istenei és persze az eddigi leghosszabb videónk, a medencetisztítóval dúsított Paranormal Activity - paródiák. Nagyon sok meló volt mindegyikkel, de a visszajelzéseket látva úgy érzem, rohadtul megérte. És van még jópár tervünk a jövőre nézve, úgyhogy ebben a felállásban folytatjuk idén is! 

Az utóbbi hónapban kissé eltűntünk (főleg én), de erre jó okom volt: gőzerővel dolgozom a 11. születésnapi extrán, a Baaad Movies 11-en, és ennek a vágása most elsőbbséget élvez minden más projekttel szemben. A Baaad Movies 11 egy tizenegy részes maraton lesz, április 1-től egészen április 30-ig (remélhetőleg). Hogy mi lesz pontosan, azt igyekeztem homályban tartani, de azért nagyjából sejthetitek már, egy-két rész miről fog majd szólni (a többiről viszont elképzelésetek sincs! ;) ). Már csak néhány nap és el is kezdjük, remélem tetszeni fog!

Természetesen ennek az egésznek semmi értelme nem lenne, ha Ti nem néznétek a videóinkat, nem kommentelnétek, nem kritizálnátok, nem jeleznétek ha valamit elbarmolunk, úgyhogy mindenen felül nagyon-nagyon köszönjük nektek hogy itt vagytok és folyamatosan igazoljátok, hogy még 11 év után se érdemes abbahagyni ezt a sorozatot!

Köszönjük!

Sorter és BlackSheep

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr8714720561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2019.03.28. 08:03:25

Boldog 11. szülinapot!

xx18Rolandxx 2019.03.28. 18:23:15

11 év! :O

Te szent spagettiszörny még belegondolni is ijesztő, hogy annyi év eltelt már amióta elkezdtétek ezt sorozatot és azóta a magyar videókritikusok egyik legismertebb képviselői lettetek anélkül, hogy Dancsó-hoz hasonlóan szétcsesztétek volna az egészet pár fillérért . A videókból csakúgy sugárzik, hogy mennyire szerettek ezzel foglalkozni.

Amíg rossz filmek vannak addig Baaad Movies is lesz! Maradok továbbra is hűséges rajongótok, nézőtök és tanítványotok! :D

BerserkerGyusz 2019.03.28. 18:23:21

Boldog születésnapot kívánok a blognak és még legalább ennyi közösen eltöltött évet kívánok nektek és nekünk nézőknek az elkövetkezőkben!
Már nagyon várom a szülinapi extrát!
Csak így tovább srácok!

dobi100 2019.03.28. 18:23:26

Úristen, amikor elkeztem nézni titeket még kisiskolás voltam, most meg már az egyetem második évét taposom. És ti végig velem voltatok amiért nagyon-nagyon hálás vagyok! Boldog szülinapot és még 11 évet! :)

Serrin 2019.03.28. 18:23:28

Én csak megköszönni tudom, hogy csináljátok. :)

szkristof92 2019.03.30. 07:53:36

11 év. Atyaúristen de telik az a rohadt idő. Csak megköszöni tudom nektek azt a végtelen kitartást, és nevetéssel teli órát, amit hozzátok és a Baaad Movies-hoz tudok kötni. Így tovább és ne legyetek kíméletesek a rossz filmekhez!

Ateszkoma 2019.03.31. 08:18:49

11 éves évforduló egy blogposzt képében, nagyon old-school! :D
Gratulálok srácok!
süti beállítások módosítása