Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Akasztófa

2019.06.26. 22:44 | Sorter | 7 komment

Címkék: after évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr7214913842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KULTgame 2019.06.26. 23:15:48

Amíg a játékiparban uborka szezon van, addig a BaaadMovies-nál teljes gőzzel jönnek a videók. :D

allievo 2019.06.27. 17:49:50

Az sokat elmond a film kreativitásáról, hogy a főszereplők keresztneve ugyanaz, mint az őket játszó színészeké.

xx18Rolandxx 2019.06.27. 20:17:55

Ezt a "filmet" leginkább úgy jellemezném, hogy fogtak egy sztorit ami maximum a Bújj Bújj Szellem című anime egyik részére lenne elég (amúgy tényleg van benne egy előadásos rész is kb ugyanezzel a történettel) , összehordták a létező összes sablon karakter közül a legrosszabbakat és ezek mellé bedobták az iszonyat kínos focisták vs. drámatagozatosok ellenállást is ami kb a High School Musical szintjén mozog (vagy még azt is alulmúlja) és ezt így akarták egy horrornak eladni ami helyett viszont kaptunk egy dögunalmas szart tele fel alá rohangáló gyökerekkel akiknek az IQ szintje egy amőbáéval vetekszik és percenként ontják magukból a kreténebbnél kreténebb és vérlázító dumáikat amik szerintük viccesek csak mások szerint nem azok.

Ez tipikusan az a film amit még letölteni sem ér meg mert csak foglalja a helyet a gépen.

Kibernetika 2019.06.29. 09:03:47

Talán a főszereplő Rebecca Blomwood és az őt bíró pasija (aki nem "rúgta ki az első nap után") szerelmének a gyümölcse XD

Immanuelkant 2019.06.29. 15:28:14

Láttam már, az eleje és az alapsztori egész érdekes, az iskolai helyszín és a found footage stílus. A végén valami olyasmi volt a megfejtés, hogy a lány és az anyja (is) benne volt.

The Mid 2019.07.01. 17:52:30

Ismerős volt a címe, de nem hallottam kb. semmit róla. Le is állítottam a videót az elején, mert a sztori szerintem elég érdekes, meg is jött a kedvem hozzá. Na már az első percek elvették azt a szülők szánalmas szövegeivel, amik annyira műek, hogy fájdalmas, pedig ehhez tényleg nem kéne nagy agytrösztnek lenni.

Innentől már világos is volt hogy nem lesz ebből semmi értelmes, a srác a kamerával tényleg kiégető volt. Egyébként csak kis megjegyzés, mikor a haverja elmondja neki hogy tetszik neki a lány és megkéri hogy ne mondja el másnak, nem tűnt fel neki hogy a gyerek a képébe tol egy kamerát? Mindegy, ez csak szánalmas.

A silány szinkron pedig rátesz egy lapáttal a hulladék-tengerre, egészen borzalmas amit kihoztak ebből.
süti beállítások módosítása