Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Transmorphers 1 & 2

2019.10.11. 08:59 | BlackSheep89 | 2 komment

Címkék: medencetisztító videók after évad

Visszatértem egy nagyon régi sztorihoz, az Asylum egyik első igazi trash-legendájához - meg a folytatásához.

Az idei évnek szépen-lassan itt a vége, és akárcsak tavaly, úgy idén is egy epik bemutatóval szeretném lezárni az évet, ami azonban sajnos ismét azt okozza, hogy most egy darabig Baaad Movies-videóra ne számítsatok (legalábbis tőlem), mert inkább időben elkezdek dolgozni a nagyágyún, hogy ne kelljen kapkodni, és Karácsonyra mindenképpen kész legyek vele. A hangomtól azonban nem kell elbúcsúzni addig se, egyrészt a filmbarátok miatt, másrészt feltorlódott egy nagy rakat videójáték félkész, illetve tervezett élménybeszámolója az elmúlt hónapokban, amiket szépen sorban el fogok készíteni és fel fogok rakni a youtube-ra a köztes időben, úgyhogy érdemes lesz néha-néha oda is felpillantani.

Jó szórakozást a videóhoz, Karácsonykor találkozunk! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr9815217038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flowey 2019.10.12. 16:33:00

Jó kis videó volt - kivételesen még a medencetisztítós marhaság is szórakoztató lett, talán az első olyan epizódja ennek ami nekem is tetszett (a PA4-es medence ámokfutást nem veszem külön tisztítós epizódnak).

A többi meg - hát mit lehet mondani egy ilyen filmre?

Különösen tetszett a videó eleji időutazós dolog - ezért jók a még le nem kapcsolt régi blogok - és ezért bosszantó, hogy a régi videókat mindenféle okokkal törlik. Futottam már bele ilyesmikbe. Szomorú.

Callinicus 2019.10.17. 19:16:33

A céllövő robotnak tökre cylon centúrió feje van. :O
süti beállítások módosítása