Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

10 Folytatás/Remake, ami felülmúlja az eredeti filmet

2020.03.14. 21:06 | Sorter | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr7115521516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2020.03.15. 08:33:53

Az első Tetovált Lány film is megérné azt, hogy helye legyen a listán. Szeretem az eredeti svéd filmet de David Fincher változata sokkal komorabb és sötétebb és ez jól áll neki főleg annál a jelenetnél mikor Lizbeth bosszút áll a szociális munkáson.Az a jelenet kilóméterekkel jobb mint az eredetiben és Rooney Mara is ugyancsak egy hajszállal de jobb Lizbeth volt mint Noomi Rapace.

Vagy ott van a 2005-ös Amityville film is vagy animációs kategóriában a Shrek 2 vagy a Kung Fu Panda 2. Azoknál is jók az első részek de a másodikra mindkettőn hatalmasat csavartak, míg a Shrek 2-ben azok a főgonoszok akik eddig minden mesében a jók voltak egy piszkosul zseniális húzás volt míg a Kung Fu Panda 2.része már jóval komorabb és komolyabb mint az első rész volt.

Viszont most akkor jöhetne egy Top 10 legrosszabb remake vagy folytatás lista is márcsak az egyensúly miatt is ;)

Szijj Norbert 2020.03.16. 12:06:27

Volt már sok ilyen lista de mindig ugyan azok a címek mennek rajta Vissza a jövőbe 2, Sötét lovag Gyűrűk ura Star Wars Mad max Toy story ezért kimondottan üdítő volt kevésszer hallott filmeket látni ezen a listán. Nagyon jól összeszedett volt.
Amúgy az Oscar mellőzések lesz folytatva?

Sorter 2020.03.16. 17:57:52

@Szijj Norbert:
Köszönöm szépen!

Igen, tervben van, illetve dolgozgatok egy Akadémia "legmenőbb" jelölései toplistán is.
süti beállítások módosítása