Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

12 év!

2020.03.27. 09:20 | BlackSheep89 | 4 komment

1.jpg

 

Már megint itt vagyunk, a rohadt életbe! Napra pontosan 12 évvel ezelőtt indultunk ezen az őrült úton, amit szar filmekkel köveztünk ki. Most már kijelenthetjük, hogy az előző előtti évtizedben is volt Baaad Movies, ami azért elég menő!

Ismét egy jó kis éven vagyunk túl szerintem. Indításként a Baaad Movies 11 az egyik legnagyobb challenge volt eddig a sorozaton belül, de szerencsére álltam a sarat, és azért a Fűrész V vagy a Holdkelte bemutató elég epikusra sikerültek. A 22 mérföldben bemutatkozott Mark Sortberg, rohadt jól sikerült a Védelmezők- és a Vihar előtt bemutató is, és persze a régóta tervezett Buddha Seagal legendáját is végre sikerült összehoznom. Ritkábban jöttek a videók, ez tény, és ez valószínűleg idén se fog változni, de én még mindig úgy érzem hogy sokkal szívesebben dolgozom a nagyobb hangvételű bemutatókon, amik így nagyobbat is tudnak szólni.

A jövőre nézve természetesen még mindig vannak tervek bőven! Idén nem vállaltam be olyan brutál idő- és energiaigényes maratont mint tavaly, viszont már elkezdtem dolgozni két videón, az egyiket szerintem már jövő héten látni is fogjátok, a másikról pedig már pár helyen lerántottam a leplet: Slenderman! Egy olyan videót tervezek az ismeretlen rémről amihez még csak hasonlót se csináltam eddig. Izgalmas lesz!
Emellett tervezünk Sorterrel egy közös bemutatót, a régi évadnyitó videók mintájára. Ez is folyamatban van de a kialakult járvány-helyzet miatt inkább nem kockáztatjuk meg a személyes találkozót. Emiatt a jeleneteket nem tudjuk egyelőre felvenni, így sajnos határozatlan ideig várni kell rá. Fogjuk fel úgy, hogy azzal a videóval fogjuk megünnepelni hogy végre vége ennek a rémálomnak!

Valamint ne felejtsétek el hogy még ma éjfélig tudtok borítókat küldeni a harmadik Borítómustra-videóhoz, amiről ITT megtudhattok minden részletet, ha eddig kimaradt! A Borítómustrát a napokban tervezzük felvenni, valószínűleg jövő hét elején már láthatjátok is!

Addig is köszönjük a megtisztelő figyelmeteket, a mostanit és az elmúlt 12 évit is!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr6115562930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2020.03.28. 08:21:41

Sziasztok, gratulálok, hogy 12 éve nyomatjátok a szar filmeket. Sajnálom, hogy a nagyvilágbeli koronavírus-járvány miatt, nem tudtok közös videót csinálni, de legalább ennek ellenére sem lett elfeledve a 12. szülinap (elvégre ezzel egy korhatárt is elért egyben a blog: D). És hát valóban NAGYSZERŰ megünneplés lesz eme rémálom végére, ha egy közös videót csináltok majd! (azt előre sejtem, hogy abban a videóban vmi. tüzijáték-bevágás is lesz. És hát akárcsak mindenki, én is nagyon szeretném, hogy vége legyen és például mehessek kirándulni, leforgathassák egy sorozatom új évadát, stb.) Addig is jöjjenek az egyéb szórakoztató videók, hogy elterelhessük figyelmünket a helyzetről.

rammsteinfan 2020.03.29. 13:39:50

Gratulálok, remélem hosszú életű lesz még a blog.Sok szar filmes videót várok és nem hagyom ki a másik kedvencem a pc-s ps/xbox játék bemutatók is.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2020.03.29. 17:07:57

Még ugyan ennyi évet kívánok, hogy Jack Bauer büszke lehessen! ;)

xx18Rolandxx 2020.04.01. 15:36:31

Nagyon Boldog 12. Szülinapot srácok és még legalább 2x-er ennyit! ^^
süti beállítások módosítása