Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Drágán add a rétedet

2020.04.02. 19:02 | BlackSheep89 | 9 komment

Címkék: after évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr7015584502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Plesonandi · pixelhunt.blog.hu 2020.04.02. 21:22:42

Hali, nagyon jó lett a videó, jól átadta ezt a förmedvényt. Viszont ha megengedsz egy megjegyzést. A címe nem fury (fjuri) vengeance, hanem furry (föry) vengeance. Nem dühös bosszú, hanem szőrös bosszú. Nem mintha sokat számítana. :D Good job anyway.

xx18Rolandxx 2020.04.03. 07:48:02

Asszem a videó hatására most még jobban felértékelődött bennem a Túl a sövényen ha már az egyszer már megtörtént a Gondozoo hatására. Az egy tényleg vicces animációs film csak a teknős volt benne baromi irritáló de ez a film meg konkrétan a rothadt szar szótári megtestesülése. Az meg azért elég beszédes,hogy Brendan Fraser-nek ez után még a Doom Patrol se tudta visszaadni a karrierjét pedig a Múmia után úgy tűnt, hogy talán lesz belőle valaki de úgy látszik, hogy ezzel a filmmel végleg elintézte magát.

Lillyenn 2020.04.04. 20:14:56

Basszus, hát én ezt a moslékot még láttam annak idején általánosban, mert péntekenként mindig filmeztünk. (Hogy nézhettünk meg valamit ami ennyire ótvar?) De az egész teljesen kitörlődött az emlékezetemből, ami rémlik hogy egy kicsit olyan Evan, a minden6ó beütése volt, csak gagyibb és gusztustalanabb. Igaz ezt majdnem minden bemutatódnál elmondhatnám, de le a kalappal hogy újra végigszenvedted ezt a vackot.

Ragnois 2020.04.04. 20:14:59

Brendan Fraser egyik mélypontja. Oooh, yeah! :D

SZSZFilm 2020.04.04. 20:15:03

@xx18Rolandxx:
Brendan Fraser mindig is ezen a szinten volt. Egyedül a Múmia 1-2 és A csendes amerikai az, ami kiemelkedő film nála.

Tamastur 2020.04.06. 08:34:57

Vicces lett. Az ilyen rossz vígjátékokból csak bemutatókat szeretek nézni. :D

Tényleg, nem gondoltatok rá, hogy a Gagyi Mami szériát is bemutatjátok? Vagy legalább az utolsó két részt? Ha persze ingyen megteszitek, hogy megnézitek (vagy újra megtekintetitek) és videót csináltok belőle, ameddig például én csak a 10 perces videótokból látom, hogy mi van benne. :D

Jó, sajnos belenéztem már mindegyikbe, az elsőt végig is néztem. Kétszer... :(

Jerryco 2020.04.07. 16:50:38

Úgy érzékelem, hogy ez a film - bár nem hittem, hogy találok ilyet egy gyerekfilmnél - de hülyének nézi a közönséget és bazári vicceskedéssel igyekszik eladni magát. Örülök, hogy sosem néztem meg.

Máté Erik 2020.04.29. 21:51:26

Még a videó előtt rávettem magam és megnéztem ezt a borzalmat mert sejtettem, hogy utána már nem vinne rá a lélek. Elképesztően kínos, hogy az gondolták valaki számára is viccesek lesznek ezek a válogatott gusztustalanságok és ripacskodások.
Annyira túljátszott és túlgesztikulált mintha egy Hannah Montana epizódot emelnénk a tizedik hatványra. Szinte kivétel nélkül az összes karakter irritáló. Brendan Fraser megpróbált kicsit Jim Carrey lenni de a siker helyett csak légette magát. Számomra a legrosszabb mégis a Bieber frizurás srác volt (hogy az érdektelen szerelmi szálat ne említsük). Azt nem tudom, hogy Brooke Shields mit keresett itt...
A demenciás vicc szerintem is alávaló meg, hogy a cégvezető nem tudja a saját gyerekének a nevét! A film végig táncjelent már csak a kegyelemdöfés.
A magyar címet pedig hiába szellemes ha az állatok nem a rétet hanem az erdőt védik.
süti beállítások módosítása