Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Godzilla II: A szörnyek királya

2020.07.04. 20:48 | BlackSheep89 | 6 komment

Címkék: after évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr6215982210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2020.07.04. 22:18:45

Ugye nem csak nekem tűnt fel, hogy amit Vera Farmiga karaktere felvázol a bolygó megmentéséért az kvázi ugyanaz amit Dr. Isaacs is csinált az utolsó Kaptár filmben és a végeredmény is nagyjából ugyanaz? Mondjuk a nő karaktere még így is idiótább mint Isaacs volt anno mert ő legalább nem játszotta el a "félúton meggondoltam magam" kártyát. Watanabe karaktere pedig maga a vicc kategória, Milly Bobby Brown meg....jaaajjjj.

Illetve annyiszor emlegették a titánokat, hogy már azt vártam mikor csatlakozik be a Kolosszális Titán és a Beast Titan is az Attack on Titans-ből bár gondolom azokat se mutatták volna ahogy gondolom King Kong-ot sem fogják mutatni a 3.részben csak sejtelmesen sejtetik,hogy ott van.

Mangekyo22 2020.07.05. 08:02:31

Remek videó lett!

A poén, hogy még így is élvezhetőbb a Polygon Pictures féle CGI Godzilla trilógiánál! Na, ahhoz képest ez a két Godzilla film aranyat ér!

Illetve ha jó Godzilla filmet akartok látni, bátran ajánlom nektek a 2016-os Shin Godzilla filmet! Garantáltan tetszeni fog nektek!

MrRatman 2020.07.05. 20:30:36

A végén, a harcnál bevághattatok volna jeleneteket pédául arról, hogy Freddy mosogat vagy valami, csak hogy mégjobban hasonlítson a filmre :D

M.Zozo 2020.07.11. 12:41:43

Sok hülyeség van ebben a filmben az biztos! Mi az hogy a Titánok a Föld természetes védői! Godzillát például nem az emberek "hozták" létre atom robbantással?? Hát gratulálok az íróknak!!

CookieMonster 2020.07.12. 09:30:14

@M.Zozo: Az az 1998-as Emmerich-féle Godzillában volt, ezeknek az újaknak ahhoz semmi köze. Itt Godzilla már alapból Godzilla volt, csak az atomrobbantások előcsalogatták a Föld mélyéről, mert ugye radioaktivitással táplálkozik. Az első részben ezt elmondták. Ráadásul ez az új széria afféle "rebootja" a régi japán Godzilla-filmeknek, de a koncepció, a szörnyek eredettörténete (már ha ezt annak lehet nevezni...) itt más, mint azokban volt.

Kibernetika 2020.10.05. 23:22:14

Még július végén tudtam meg, hogy ez a videó már készen van, viszont csak most pár napja sikerült megnéznem. Nagyon jó volt, megérte március végétől 3 hónapot várni. (akkor el kellett ugyebár halasztani a vírus miatt)
süti beállítások módosítása