Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - A hegylakó visszatér

2020.08.07. 19:03 | BlackSheep89 | 3 komment

Címkék: medencetisztító videók after évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr5416118370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZSZFilm 2020.08.08. 06:59:10

Látom Blacksheep, hogy te a Hegylakó 2-ből nem az eredetit, hanem a Renegade Cut-ot nézted meg. A film elején lévő eredet sztoriról annyit, hogy eredeti változatban MacLeod és Ramirez előző életükben egy Zeist nevű bolygón éltek, ahol felkelést vezettek az főgenya ellen, de elbuktak és száműzték őket a földre, hogy többi száműzöttel együtt halhatatlanokként legyilkolják egymást, aminek a végén az egyetlen halhatatlan visszatérhet a szülőbolygójára, vagy halandóként élheti tovább az élet. Erről száműzetésről ha jó emlékszem még azt is elmagyarázzák, hogy MacLeod és Ramirez úgy kerülnek a földre, hogy random idősíkokban emberként újjá születnek és az emlékeiket az előző életükrül elvesztik. Szóval az első filmbéli találkozásukkor érthető, hogy nem ismerik egymást.
Szerintem ennek az eredetsztorinak több értelme, mint ennek az új változatnak, amit a hardcore Hegylakó fanok rinyálásának köszönhetűnk, mert nem bírták elviselni, hogy a halhatatlanok valójában száműzött űrlények. Persze ennél az eredeti sztorinál is vannak hibák, mint példáil, hogy MacLeod-ot és Ramirez-t a Zeist-en is ugyanaz volt a nevük, mint a földön halhatatlanként.

mátrix01 2020.08.10. 20:17:17

Borzalmas folytatás valóban, nem méltó az első részhez sem. Nem is emlékeztem a történetére.

anubys 2020.08.10. 20:17:24

@SZSZFilm: igen, Blacksheep, sajnos a kiherélt verziót nézted meg, bár az én személyes véleményem szerint a Zeist bolygós sztori még ennél is jóval nagyobb marhaság és ha választanom kell, akkor retrospective inkább ezt választanám a széria részének.
süti beállítások módosítása