Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Huncut világ

2021.05.17. 11:44 | BlackSheep89 | 8 komment

Címkék: after évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr4716563422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2021.05.17. 13:58:36

Azért, hogy a Fritz macska filmek védelmére keljek, szerintem egyáltalán nem rosszak de fogalmazzunk úgy, hogy mindenképpen kell egy bizonyos felkészültség a megnézésükhöz. Érdekes, hogy évtizedekkel ezelőtt mennyi hasonló, vegytisztán felnőtteknek készült rajzfilmek készültek.

Ilyen volt a Karmok Harca, a Vad Bolygó, a Pestises kutyák, a Heavy Metal filmek, a Rock & Rule és még lehetne sorolni és mindegyikük nagyon jó. Ez film viszont olyan mintha egy drogos szexparti közben született volna meg az ötlet és a forgatókönyv is, és, hogy Kim Basinger erre, hogy mondhatott igent mikor ő azért ekkora már nagy névnek számított a Batmannek köszönhetően. Brad Pitt esetében meg, hát mindenkinek indulnia kellett valahol.

Flowey 2021.05.17. 14:38:05

...és gyerekek ilyen volt az élet a rule34 és a hentai elterjedése előtt :D

Higgyétek el van egy réteg aki ezt a filmet kedvelte, ugyanazok akik képesek voltak a '80-as években végigkínlódni amúgy szar filmeket, csak mert lesz benne 2 topless jelenet valami amúgy jó csajjal.

A rajz stílusa szörnyű, de az előző kommentelő által leírt "rockrajzfilmek" is olyanok amiktől engem kiráz a hideg - negatív értelemben.

Kibernetika 2021.05.18. 00:54:28

Ez meg mi volt? Erre tényleg nincsenek szavak XD

A videó pedig szuper, mint mindig :D

Near93 2021.05.18. 23:56:21

Na jó, ez valami nagyon fura katyvasz. Az egész videó alatt feszengtem, de nem a miatt, mint te BlackSheep.

Az egész film olyan sötét, nem tudni kiknek akar szólni. Az egyik pillanatban bohóckodnak, aztán erotikazni kezdenek. De végig ott motoszkált bennem az az érzés, mintha a nő igazából meg akarná ölni a férfit kéjvágyból. Az a szex jelenet azzal a zenével akár az Elemi ösztönben is elfért volna. Nagyon bizarr identitás problémái vannak ennek a filmnek.

De megtudtam egy érdekeset, ami talan magyarázattal szolgálhat.
Ez nem gyerek film akart lenni eredetileg, hanem egy horror.

A főszereplő férfi átkerül egy rajzolt vilàgba, ahol összejön egy rajzolt nővel, szexelnek, majd a férfi elmegy. De születik egy félig rajzolt, félig élő gyermek, aki aztán átjön az emberek világába, hogy bosszút álljon az apján, amiért az elhagyta őket.

Ha ez jött volna létre, lehet hogy tovabbra is mindfuck lett volna, de maradandóbb is lett volna, mint pl ez, amiről tőled hallottam legelőször.

Ez aztán túl sötétnek bizonyult, így átírták a sztorit.

SARGE999 2021.05.19. 11:00:59

Nekem gyerekkoromban tetszett ez a rajzolt csaj. Sokkal szexibb, mint a Jessica Rabbit. És elég nagy csalódás volt, amikor átváltozott Kim Basingerré. Viszont enélkül a film teljesen értelmetlen és működésképtelen. Bár érdekes a hangulata ennek a fajta firkavilágnak, de ez nem segít a filmen. Nincs forgatókönyv, a sztori és a karakterek érdektelenek. A sok röpködő izét azért rakták bele, mert ez 3D-re készült. Sajnos két szék közé esik az elképzelés, mert bár az erotika köré lenne az egész építve, viszont erotikát itt nem igen kapni. Van pár jelenet, amiben szexisen táncol a Holli Would, és ezzel le is van tudva a film összes erotikája. Akkor már vagy csináljanak egy 18+ -os pornórajzfilmet és akkor mindegy a sztori, ha meg nem, akkor hozzon egy Roger nyúl színvonalat legalább.

AtheIstván 2021.05.23. 02:01:45

Brad Pitt csajának a magyar hangja Kökényessy Ági aki általában Jennifer Aniston magyar hangja is. :D Sztem ez tök érdekes egybeesés.
süti beállítások módosítása