Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Jiu Jitsu

2021.06.19. 12:16 | BlackSheep89 | 3 komment

Címkék: after évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr1916598284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flowey 2021.06.20. 14:28:42

Ez a videó most annyira nem hatott rám, mint a legtöbb videó itt az utóbbi időben. Valahogy nem jön be ez a "Nicolas Cage haha" dolog, a filmek amikben szerepel pedig teljesen semmilyenek és szürke közepesek lennének a jelenléte nélkül. Csak így lehet rajta gúnyolódni. És amíg ez a gúnyolódás vicces Seagal mester esetében, Sandler "művész úr" filmjei pedig nélküle is szarok lennének általában Cage esetében ez nem jön át annyira. Bár igaz, hogy nekem maga a színész is teljesen semleges, nem tudom úgy rühellni, mint Sandlert vagy kiröhögni, mint Seagal-t.

Nekem ő olyan kis semmilyen, színészi alakításai vagy a filmes pályafutását is nézve, tipikusan olyan filmekben szerepel amiket általában "halálra unok", mert nincs bennük semmi "plusz". Kicsit a Bond filmekkel járok még így, amiket szintén áttudok aludni, de ilyenek a "pörgős akciófilmek" is, mert nincs bennük semmi olyan dolog ami érdekelne, nem tud "berántani" egy ilyen film, végig érzem, hogy színészek bohóckodnak és kaszkadőrök ugrabugrálnak spéci effektek között, szarrávágott jelenetekben. Nekem ez kevés egy film esetében.

Cage filmjei még ennél is unalmasabbak, még jobb híján sem nézem meg egyiket sem, akkor már inkább valami dokumentumfilm, mert még azokat is jobban élvezem.

Kibernetika 2021.06.30. 20:44:19

Jó videó. Egyébként szerintem például a Vámpírok alkonyában is van(nak) olyan lassú akciójelenet(ek), illetve a Versusban a zombik hentelése XD

Boromir 2021.07.05. 09:56:42

Nekem a videód alapján tetszett kicsit a film:D Nyilván nem törekszik nagy dolgokra, faltól falig akció. Cselekményről nem is tudok beszélni. A videó vége felé reménykedtem, hogy nem magyarázzák meg mi történt itt, valami hosszas monológban, ahol összekötik mondjuk a CIAval vagy az 51-es körzettel, és azt is alaposan elmagyarázzák pontról pontra. Csak mert az ilyen filmeket nagyon meguntam és örültem hogy ez nem olyan volt. Tényleg csak akció-akció-verekedés még beszéd közben is.
süti beállítások módosítása