Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Talpig majom

2022.03.14. 20:42 | BlackSheep89 | 3 komment

Címkék: after évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr1117780374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flowey 2022.03.14. 20:56:50

Miért erőltetik az ilyen filmeket, mint ez is? És a mai napig jelennek meg ilyen baromságok, ahol van a balfék főszereplő meg valami idegesítő CGI lény és egy alibi történet, ahol kb. hasonló a végeredmény, bunkó poénokkal tálalva, mint pl. a Ted is volt, csak az valamiért bejött az embereknek, gondolom az a mentalitás amit képviselt (bunkónak lenni jó, minél lelketlenebb valaki, annál "viccesebb") egyre inkább az átlagember sajátja.

Na, ez erről a filmről még a maga korában sem volt elmondható ez. Olyan mintha alapból rossznak szánták volna, de ebben nincs logika, másrészt ez nem olyan, mint egy vicces paródia vagy trash (mint pl. a Sorter által bemutatott ugandai akciófilm, ami már vicces volt a gagyiságával)

M.Zozo 2022.03.15. 08:16:48

Hát a készítők elég durván lesz*rták az alapanyagot, ugyanis ez a "film" a Dark Town rajzolt regényen alapul... például a majomot a film készítők találták ki!!

Kibernetika 2022.03.19. 00:29:08

Ez a film kb olyan, mintha majmok készítették volna XD.
süti beállítások módosítása