Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Tök alsó 2: Európai turné

2022.05.08. 12:04 | BlackSheep89 | 5 komment

Címkék: after évad vox maraton

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr7817826567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flowey 2022.05.08. 12:36:35

Ez a film 5%-ot kapott tőlük? Mire fel? A díszletekért, mert az egész szép némelyik jelenetben?

Engem nem a Jack&Jill-re emlékeztet a film, hanem az általad is bemutatott Bazi nagy film, Csajozós film, Katasztrófafilm hármasra, ott voltak ilyen "poénok", érdekes módon hasonló az egész még kinézetre is (korban is hasonlóak!). Az elején tényleg van egy jó poén, a vizes hajós pedig a régi francia vígjátékokra emlékeztet, ott voltak ilyen gegek, csak szarós humor nélkül.

A humor undorító, van pár hasonló film a világon, mint Nagyfiúk, Másnaposok, amiknek a címét mindenki tudja, sokan meg is nézték, időnként még kult is lesz - de miért...? És ez nem úgy undorító, mint a Szerb film, Eszement Freddie vagy ilyesmi, ami célzottan olyan, amilyen nem is szánják viccesnek, hanem tudják, hogy durva lesz. Itt viszont elvileg "viccesek akartak lenni". Hát valljuk be, ez nem jött össze!

Rob Scheidernek minden filmje undorító amúgy, szerintem ő rosszabb, mint Sandler, méltatlanul keveset szerepelt az oldalon eddig pl. a Cage maraton helyére (aki egy totál közepes színész, időnként 1-1 rosszabb vagy jobb filmmel) simán lehetett volna egy Schneider maraton. Igaz könnyű őt letudni - lásd South Park :D

A Mexikómabéka ugrik be még néhány pofavágásáról a film közepén.

Kibernetika 2022.05.08. 17:43:21

Úristen mekkora fosadék.

És ezt a 'filmet' komolyan "12 éven aluliak számára nem ajánlott" kategóriába rakták? Én (ha már valamilyen kategóriába raknom kéne, akkor) maximum a "teljes tilalom" kategóriába raktam volna bele.

És ha jól láttam, a google-felhasználók 74%-ának tetszett a film, illetve PORT.hu-n 10/6 pontos a felhasználói értékelés. Ennél sokkal alacsonyabb értékeléseket vártam volna. És ha jól láttam, még a Filmkatalóguson sem ért el annyira rossz helyezést, egy csomó elég jó (!) film (Tenet, Holdfény királyság, Enola Holmes, A leleményes Hugo) is hátrébb végzett nála. Na az végképp nem fér nekem sem a fejembe.

Ez azon filmek kategóriája, amit még én sem néznék meg, pedig megnéztem már egy pár itt bemutatott filmet, amik között persze voltak olyanok amiktől szenvedtem. Meg persze olyanok is, amikbe bele sem tervezek kezdeni és ez ezen filmek egyike.

Ezen kívül, ha jól láttam, Amszterdamban játszódott! Nekem ez azért felhúzó, mert szeretem Hollandiát, 6 évig ott éltem (bár nem Amszterdamban, de akkor is...) és máig oda köt a honvágy, és a szeretetem... Akkor már inkább játszódhatott volna mondjuk... hmm... Romániában, vagy valami szegényesebb/lepukkantabb európai országban, de ne Hollandiában. Szíven ütött, hogy egy ilyen undorító 'filmbe' (a fingós-hányós-csulás-taknyos-kakis 'poénok' mögé) "rejtették el". :(

(na mindegy, ezek már csak személyes panaszok)

Flowey 2022.05.08. 20:22:37

@Kibernetika:

Sokan szeretik ezeket a filmeket, mert könnyű megérteni, primitív, a többség ezen elröhögcsél. A Másnaposok meg a Nagyfiúk sem különbek, azt is egy csomóan szerették.

Pedig nekem nincs gondom az undorító filmekkel/dolgokkal, ha azoknak célja vagy tartalma van. Ott a Postal 2 játék, amiben egy csomó undorító dolog van, de mellé elgondolkodtató is - a film szintén. South Park, Borat de ilyen téren még az Eszement Freddy is jobb, mert ott én éreztem egy olyan mögöttes polgárpukassztást, amitől ugyan nem lesz kedvenc az a film sem, de ennél jobb.

Kibernetika 2022.05.09. 21:13:19

@Flowey: Leginkább a filmkatalóguson levő helyezése zavar, mert az onnan említett filmeket én szeretem...

The Mid 2022.05.09. 21:48:14

@Flowey: "szerintem ő rosszabb, mint Sandler"

Ez egyértelmű, sokkal rosszabb. Nyilván Sandler-nek is megvan a maga szemetese - nem kis kupac - de általánosságban jóval vállalhatóbb amiket csinált.

Emellett emberileg is rendben van, még ha nem is lehet nagyra tartani a munkásságát. Utóbbi elmondható Cage-ről is, aki nagyon jófej és közvetlen, a földön jár. Nemrég volt egy reddit-es kérdezz-felelekje, érdemes visszaolvasni.
süti beállítások módosítása