Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

A teszkós Érkezés

2023.08.20. 10:19 | BlackSheep89 | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr1418197135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rammsteinfan 2023.08.20. 20:59:18

Youtubon szembe jön velem ez a videó mondom de jó ezt még nem is láttam.Felnézek ide azt látom új videó :D

Kibernetika 2023.08.22. 15:33:25

A 90-es évek végén vagy a 2000-es évek elején?
A film 2001-es, tehát akkor a 2000-es évek elején láttad. (a második tipp a helyes) :D

Flowey 2023.09.10. 13:01:02

Fú, a videó eleji őrült keresgélést átérzem, mert én a mai napig vagyok így pár filmmel, kb. lehetetlennek érzem, hogy egyszer majd szembejönnek. Bár az egyiket már leszarom, az csak azért bizarr emlék, mert konkrétan kora este ment az RTL-en és arról szólt, hogy valami lóspermát akarnak szerezni egy híres lótól, főszerepekben ilyen szereplőkkel, mint "Mary aki 5 dollárért bármire hajlandó". Baaad Movies-ba tök jó alany lehetne.

A másikat még keresem, mert ott a film végi stáblistában (akkor még leadták azt is a csatornákon) írták ki kivel mi történt, de persze magyar felirat nem volt, akkor pedig még nem tudtam annyira angolul. Tök hülyeség, de "csak azért is" megtalálom egyszer. Márcsak az egyik női főszereplő miatt is, akit akkor kineveztem "legjobb csajnak", ha jól emlékszem hosszú vörös haja volt és persze kötelezően összejött a balfék főszereplővel, a haverja meg a visszafogottabb feketével.

Sajnos az a kettő jelenet amire emlékszem belőle katasztrófális keresési találatok hozott (az egyik egy hugyozós jelenet, ahol felrobbantják a főhősök kocsiját, és ez menti meg az életüket - ez még safe search mellett is furcsa dolgokat ad ki), a másik meg egy bírósági, ahol elítélik őket valami szövetségi titok miatt, de persze kiáll mellettük a kocka csávó, meg a vörös csaj meg mindenki és így szabadon is engedik őket. Ekkora hülyeséget!

Kicsit elkalandoztam.

Visszatérve a videóra a régi filmben, az egyik szereplő hasonlít Erdei Zsoltra. Meg még annyi, hogy az Űrodüsszeia számomra egy borzalmas és túlértékelt film, követhetetlen jelenetekkel, kivéve amikor a mesterséges intelligencia szívatja az úrhajóst, úgyhogy amikor onnan lopnak, akkor az nálam kiváltja a Peter Griffines "Ne mááááááár" mondatot.
süti beállítások módosítása