Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

A videó, ami (sajnos) késve érkezett

2010.08.26. 13:12 | Sorter | 10 komment

Címkék: oscar pályázók

Íme a bemutató, amiről már a liveban is beszéltünk, a CigaretteBurns csapat Yor - The hunter from the future című kétrészes videója.

A videó nagyon szórakoztató, vicces, és hát maga a film is brutálisan sz*r, szóval kiváló kritikát kaptunk. Reméljük, jövőre is találkozunk majd a csapattal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr612249387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T-rex 2010.08.26. 14:03:40

Ezek nem a hupikék szörnyikék!Hanem a gonosz szőrös navik-ok!
A videókon szakadtam hatalmas. :D Kár hogy lekésték mert ők igazán megérdemelték volna a fődíjt!Remélem még sok filmelemzést látunk tőlük.

Mudai 2010.08.26. 14:35:25

@T-rex:
:D
Köszönjük szépen, sok munkánk volt vele, és Sziget feszt után nem volt elég időnk befejezni.
Amint tudjuk folytatni fogjuk a sorozatot, mert bőven van mit még elemezni :)

üdv, Mudai

Drakeamarth 2010.08.26. 14:38:00

Köszönöm, hogy kiraktad, BalckSheep!

A videót sajnos nem volt egyszerű összehozni, elsősorban az egyeztetési problémák miatt. A vágással is sokáig gondjaim voltak, ezért csúsztunk le a határidőről.

Én amúgy a zacskófejű csávó lennél.

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2010.08.26. 16:09:58

Nostalgia Critic feelingje volt az egyik jelenetnek. Ki találja meg melyik?

M.D. House 2010.08.26. 16:19:54

Huh, tényleg jó videó volt. Gratuláció érte.

dexexe 2010.08.26. 16:34:52

én az elején megmondom őszintén még mondtam a videókészitőinek magamban hogy "ezt most miért elemzik ki???régi film,vannak hibái de ellehet nézni" de azután mikor bejött ez a sci fi szál,hát én azt mondom ennek a filmnek hogy "na menj a büdös francba" :D gondolom a képregén yis erről szólt,nem???hát szomorú :((( ha ez nincs benne akkor egy (szerintem) 1x nézhetős kalandfilmet kaphattunk volna,aminek kurva sok hibája van de meglehet nézni ha kikapcsoljuk az agyunkat teljesen és nem figyelünk a hibákra...

Zojana 2010.08.26. 19:47:58

Cső Mudai!
(ha nincsen a maszk nem ismerlek fel)(velem vetted szigeted remélem ebből tudod ki vagyok hanem Totya öccse)
Nagyon király videó!@Mudai: Majd kéne beszélnünk mivel lenne egy érdekes ajánlatom végülis nektek.

jezebel 2010.09.03. 21:13:44

lol, tényleg jó videók:)

Buccaccio 2010.10.12. 22:07:11

Hát először is elnézést kérek mindenkitől, mert jó ideje nem jelentkeztem, de most megpróbálom pótolni a hiányzást!
Először is gratula a CigaretteBurns-nek, hogy ők is a fejüket adták a rosszfilmek és mozitragédiák elemzéséhez!
A Yor - aki Yor végzi dolgát - alapvetően nem sokkal rosszabb film, mint számos más akkori alkotás. Sajnos az Egyesült Államokban úgy látszik erre volt - és van - igény. Emlékezzünk a Terminators-féle Hollywood-i nézők elleni terrorra. Hiszitek, vagy sem, de Hollywood csak nem akar ezekből a sz*rokból kifogyni! Nem vagyok egy filmrendező, de amiket ezek a magasan kvalifikált urak és (ne adj Isten!) hölgyek leművelnek, azt szerintem a filmművészet alpári meggyalázása (Uwe Boll egy Isten ezekhez képest! Pedig azért ő sem semmi!). De térjünk vissza Mr. Yor-ra. Nos, a videó nem volt rossz (elvégre az első, csak így tovább!) és egy-két jó geg (a kezdő zenére való együttes fejbillegtetés) igazán ütős volt. Ezen a fejbillegtetésen úgy röhögtem - ez nem vicc! - hogy folytak a könnyeim!!! Nem tudom, ki találta ki, de ütött, mint a 30mm-es gépágyúlőszer (mármint találatnál).
És bár ez csak a kezdet, csak nyugodtan toljátok a poént, mint Sorter és Blacksheep.
Mellesleg - ezt nekik is írtam - ha akartok még igazán sz*r filmet kikritizálni (bár már magam is gondolkodtam egy saját videó-összeállításon!) akkor javaslom a Tűzvonalban és a Sivatagi Vihar 2 filmes DVD-szemetet. Ha érdekel, el is küldöm, mert megvan (csak annyit, hogy az egyikben a Terminátor 2-ből - IGEN, JÓL OLVASTÁTOK!!! - míg a másikban a Vasmadarak-2-ből vannak jelenetek bevágva!). Utóbbiban Daniel Baldwin (!) a főszereplő, ami azért is gázos, mert bár általam nem éppen kedvelt színész, de ilyen sz*rban a helyében még akkor sem szerepeltem volna, ha egy 357-es Magnumot nyomtak volna a fejemhez...
Egy szó, mint száz: Yor - pláne a régisége miatt - közel sem olyan gázos, mint ezek!
Amúgy sok sikert a továbbiakban!
Buccaccio (ejtsd: Bukkákkió)

Mudai 2010.10.30. 12:43:17

@Buccaccio:
Köszönjük a kommentet, igyekszünk. Kicsit lassan haladunk, de komolyan gondoljuk és hosszú távra tervezünk. A következő videónk készülőben van.

Az általad ajánlott filmek is érdekesnek tűnnek. Mi is tartogatunk még érdekesebbnél érdekesebb foshalmazokat.

A fejbólogatást közösen találtuk ki :)

Örülünk, hogy tetszett!

R.I.P Overlord :(

cigaretteburns.freeblog.hu/
süti beállítások módosítása